Review: PUPA SOS Nail Repair

Ik heb een soort haat-liefde verhouding met nagellak. Ik heb heel veel potjes maar dat lakken, voor mijn gevoel duurt het eeuwen voordat het droog is. Als een wapperende debiel sta ik in de woonkamer te wachten. Maar toch wil ik je zo graag vertellen over deze prachtige collectie van PUPA, de kleuren zijn zo mooi, echt warme tinten voor het najaar en het zijn ook bijzondere lakken. Ik laat er 2 zien vandaag en vertel je over de SOS Nail Repair lijn in mijn review: PUPA SOS Nail Repair

Het Italiaanse merk PUPA heeft voor mij altijd een speciaal plekje in mijn hart.Op mijn 13e starte mijn moeder een schoonheidssalon en had een mega display van PUPA make-up staan. Dat is natuurlijk walhalla op zo’n leeftijd. Hoewel het merk al in 1974 is opgericht ben ik er zelf nu zo’n 23 jaar bekend mee (wow, oude doos). Ik vind het dan zo leuk om te zien hoe het merk veranderd is in de jaren. Het logo is, als ik me niet vergis, hetzelfde gebleven echter de uitstraling heeft een behoorlijke make-over gekregen. PUPA betekend poppetje, grappig toch, zo voel je je ook met al dat beauty gefriemel.

Review: PUPA SOS Nail Repair

Gelukkig komen er steeds meer merken op de markt met nagelverzorging en lakken die niet zo schadelijk zijn voor je huid en nagels. Zo dus ook deze SOS Nail Repair.

De Natural Glossy Nail Polish zijn verrijkt met 75% biologische ingrediënten die gewonnen zijn uit aardappel, tarwe en mais. De ceramide beschermt en versterkt de nagels terwijl de polyesterhars een intense kleur geeft.

De Natural Fixing Top Coat bevat ook de mooie natuurlijk ingrediënten die de nagellak fixeert, zorgt voor een sterke glans en een long lasting garantie geeft.

De lakken zijn vrij van parabenen, toluene, formaldehyde, DBP (dibutyl phthalate) en kamfer en zijn dermatologisch getest.


Ik kreeg de 005, Tropic Rose, 009 Bright Apricot, Natural Fixing Top Coat en de Ultra Gentle Natural Nail Polish Remover mee bij een persevent om te testen.

Review: PUPA SOS Nail Repair

Nu speel ik wel wat vals, ik heb al een hele poos kunstnagels en kan ik je niet vertellen wat het effect op mijn nagels heeft. De geur is minder sterk als andere nagellakken, het kwastje is heel fijn en lekker breed zodat je in 3 swipes een laag aanbrengt. Het lakt heel prettig en eerlijk is eerlijk… het droogt snel! De glans is heel mooi! Met 2 lagen van elke kleur heb ik een mooie dekking, ondanks de glitter ondergrond. De kleuren zijn echt intens.

Tropic Rose 

Ik snap soms niet hoe sommige nagellakbloggers dat doen om zo mooi te fotograferen. Nu is het weer wel echt grauw en gebruik ik geen kunstlicht. Wlke kleur mijn favoriet is kan ik je niet echt vertellen. Ik vind ze beide heel mooi. Deze 005 Tropic Rose is toch een warme tint maar net iets koeler dan de Bright Apricot. Ik vind het echte chique najaarskleuren.

Bright Apricot

Een prachtige felle maar ook warme kleur. Ze lijken beide echt wel op elkaar. In combinatie met de Fixing Top Coat krijg je echt nog meer glans en zal het nus op natuurnagels langer moeten blijven zitten. Wat ik al zei, ik speel vals want het is niet te vergelijken met kunstnagels.

Ultra Gentle Natural Nail Polish Remover

Een zachte lavendelgeur met een olieachtige structuur. Wat ik fijn vind zijn de ingrediënten en dat met het af halen de kleur niet in mijn nagelriemen trekt. De nagellakken vind ik fijn en prachtig en de  remover vind ik nadat ik ‘m een tijdje gebruikte en “door begon te krijgen” geweldig! Je sprenkelt wat van de remover op een katoenen watje, laat het 1 minuut inwerken op je nagel en nadien was je je handen wel even met zeep om het vettige laagje en restjes te verwijderen. Zelden zo’n fijne gehad.

Qua ingrediënten kom ik lavendel en amandelolie tegen. Het droogt de nagels en nagelriemen niet uit, bevat geen aceton. Het bevat 100% natuurlijke ingrediënten als suikerbiet, mais en tarwe.

Review: PUPA SOS Nail Repair

Qua kleurintensiteit en glans ben ik echt heel erg te spreken, ik vind het zo fijn dat er dit soort producten op de markt zijn. Ik ben dan ook heel benieuwd naar de andere kleuren en verzorgingsproducten uit deze SOS Nail Repair lijn.

Zo is er ook een Natural Nourishing Oil, Keratin Booster Gel, Hardening Keratine Base en een Natural Protective Base. Daarnaast zijn er in totaal 12 verschillende kleuren nagellak.

Verkoopprijzen

  • Natural Glossy Nail Polish € 8,50
  • Natural Fixing Top Coat € 8,50
  • Ultra Gentle Natural Nail Polish Remover € 18,75

Voor meer informatie, verkooppunten en alle producten en kleuren uit deze lijn kun je kijken op de site van PUPA.

Wat vind jij van deze lijn en wat vind je van de kleuren?

Liefs Heidi

(Visited 325 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Solve : *
13 + 12 =


CommentLuv badge