Review: Eco Masters Stijlborstel

Door mijn tijd als kapster en natuurlijk mijn interesse in haarproducten heb ik in de loop der jaren veel tools bij elkaar verzameld en test ik zo nu en dan zeker nog producten en apparaten uit. Als er tool is die ik nog nooit heb getest maar wel erg nieuwsgierig naar was is het een stijlborstel. Ik was dan ook gelukkig verrast dat ik er 1 uit mocht testen en uiteraard benieuwd of dit ook zo goed werkt! Mijn bevinden lees je vandaag in mijn review: Eco Masters Stijlborstel

Review: Eco Masters Stijlborstel

 

Ik kon eigenlijk niet wachten om deze stijl borstel uit te proberen en na veelvuldig gebruik kan ik er wel een goed oordeel over vellen. Ik vind ‘m nu al ideaal en sleep ‘m zelfs mee in mijn tas naar mijn werk. Je bent zo snel klaar en hij is heel vriendelijk in gebruik.

Normaal gebruik ik altijd een krulföhn en een stijltang om mijn haar in model te brengen, gezien ik best wel wat krullen heb, vind ik het fijn om mijn haar te stijlen. Maar ook als je stijl haar hebt kun je hiermee een mooie coupe creëeren, je kunt namelijk heel makkelijk de uiteinden van je haar omvormen, zoals ze dat zo mooi zeggen, en krijg je een sneller effect dan met een föhn of krul- en stijltang.

 

Hoe gebruik je de Eco Masters Stijlborstel

Uiteraard, voordat je begint, altijd een hittebestendig product in je haar aanbrengen, dit zorgt ervoor dat je je haar niet verbrand en wel het product wat hiervoor geschikt is. Borstel je haar goed door en deel je haar af met een klem. Vanaf de haarwortel neem je een pluk, houd ‘m vast en glijd langzaam met de borstel er doorheen. Herhaal dit een paar keer en houd je hand vlak op de borstelharen om ze zo naar binnen of naar buiten te vormen. Werk je haar geleidelijk af.

Review: Eco Masters Stijlborstel

 

Wat ik fijn vind is dat het niet een zwaar apparaat is en je snel je doel bereikt. Het snoer is lang en draait 360 graden mee zodat je niet je ‘m kapot draait. Hij is snel warm en je kunt binnen 1 minuut beginnen met stijlen. Wat ik persoonlijk wel heb ervaren is dat wanneer ik mijn haar superrecht en glad wil hebben ik ‘m minder geschikt vind maar we willen meestal een volumineus gestylde coupe, nietwaar?

 

De stijlborstel wordt geleverd in een prachtige doos en heeft een mooie luxe uitstraling. Wat ik leuk vind (love shimmers) is dat de borstel een wit-parelmoer-achtige look heeft. Een mooie digitale warmtemeter en een fijne grip. Qua details een mooi apparaat.

Review: Eco Masters Stijlborstel

 

Over deze Eco Masters Stijlborstel

 • De stijlborstel kan verwarmen tot 230 graden.
 • Binnen 2,5 minuut is de borstel opgewarmd tot 230 graden en binnen een minuut al klaar om te gebruiken.
 • De borstelharen zijn gemaakt van 100% keramisch materiaal die je haar minder beschadigen.

Uiteraard kun je op de site van de Eco Masters Haarborstel alle specificaties bekijken.

Review: Eco Masters Stijlborstel

 

Op de voor en na foto kun je zien wat je binnen no-time al kunt bereiken, mijn haar is mooi glad en goed in model. Ik heb lagen in mijn haar maar als je bijvoorbeeld een bob/lob of je haar op 1 lengte hebt kun je het mooi naar binnen stylen.

Ik moet zeggen dat ik meer voordelen dan nadelen ervaar. Ik zie het dus echt als een apparaat die tussen een stijltang en föhn in zit. Een aanwinst op mijn stylingsapparaten.

 

Wat vind ik de voordelen:

 • Je hebt maar 1 tool nodig om je haar perfect gestyled in model te krijgen.
 • Iedereen kan gemakkelijk zijn haar in model brengen met deze haarborstel, ook als je niet handig bent met het stijlen van je haar.
 • Zelfs voor krulhaar werkt het perfect.
 • Je behoud volume doordat je niet vanaf te dicht op de haarwortel stijlt, al wordt het wel aangegeven dat je vanaf de wortel je haar kunt stijlen, ik zie het echt als pluspunt. Je verbrand dan ook je huid niet.
 • Je bent veel sneller klaar om je haar in model te brengen.
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • Door de keramische haren en niet direct (samenpersen zoals een met een tang) te stijlen is het beter voor je haar om de borstel te gebruiken i.p.v. een krulföhn of stijltang.

Wat vind ik de nadelen”

 • Je haar moet lang genoeg zijn om te kunnen stijlen, de borstel is redelijk breed (c.a. 10 cm)
 • Je kunt het niet zo strak en recht stijlen als met een stijltang.

Voor € 59,95 heb je een heel goed product in handen. Wanneer je besteld wordt het binnen 1 werkdag verzonden.

Op de site Shytobuy kun je de Eco Master Stijlborstel bestellen.

 

Wat vind jij van deze Eco Master Stijlborstel en heb jij er al eens stijlborstel getest?

Liefs Heidi

 

Dit artikel bevat een gesponsorde link en product.

(Visited 459 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Solve : *
25 × 14 =


CommentLuv badge