Review: Payot Suprême Jeunesse Essence

Vanaf je twintigste ga je preventief smeren, vanaf je dertigste begin je al het idee te krijgen dat het niet meer alleen preventief is en hoe meer je de 40 en uiteraard daar ‘s goed overheen gaat wil je het liefst maar 1 ding, een product wat helpt bij huidveroudering. Eigenlijk nog beter gezegd, je wilt een huidverjonging. Ik merk dat met mijn 36 levensjaartjes inmiddels wel dat ik fijne lijntjes begin te krijgen, soms heeft het ook te maken met dat mijn huidje niet goed gehydrateert is. Ik mocht deze nieuwe primer testen en ik moet zeggen: dikke aanrader! Ik vertel je er meer over in mijn review: Payot Suprême Jeunesse Essence Huidverjonging.

 

Review: Payot Suprême Jeunesse Essence Huidverjonging

 

De Suprême Jeunesse lijn is de verjongende verzorgingslijn die de overbelasting van de natuurlijke afweermechanismen compenseert en efficiënt de tekenen van veroudering bestrijdt. Rimpels, verslapping, vlekken, gebrek aan uitstraling en dehydratie worden bestreden. Suprême Jeunesse Essence is een zijdezachte essence van vijf zeldzame bloemen en hyaluronzuur. Het activeert de doeltreffende werking van de opvolgende verzorgingsproducten. De oneindig sensoriële formule zorgt samen met de dagverzorging dat de huid kalmeert en versoepelt. De huid wordt opgevuld en de huidstructuur wordt gladgestreken. De huid hervindt haar jeugdige uitstraling.

Review: Payot Suprême Jeunesse Essence Huidverjonging

 

Mijn ervaring

Na een aantal weekjes smeren met deze primer merk ik dat mijn huid beter gehydrateerd is. Ik zie echt verschil, dat heb ik niet eerder zo gehad. Ik heb vaker fijne producten getest waar mijn huid gladder van werd maar niet dat de lijntjes op mijn voorhoofd minder werden. Eerst denk je “zie ik het nou goed, of lijkt het maar zo” maar ik zie het goed. Mijn huid is gladder, groefjes zijn minder. Ik stoor me echt de laatste tijd aan mijn voorhoofd. Toch wat bobbeliger en droog, dat is nu echt veeeel minder. Heerlijk, ik ben zo blij met dit product! Dat is zo fijn als je dit soort producten mag testen, je krijgt echt pareltjes in je handen. De geur is ook goed, niet overheersend en heel zacht.

 

Design

Even serieus, hoe mooi staat dit flesje in je badkamer, zo chique! Mooie vormgeving als een zandloper en een glanzende dop. Mat zilveren fles van plastic met een draaidop. Het ligt ook fijn in de hand.

 

Hoe gebruik je deze Suprême Jeunesse Essence

’s Ochtends en ’s avonds vóór het verzorgingsproduct met de toppen van de vingers aanbrengen op een gereinigde huid. Het is een hele hygiënische verpakking, schud een klein beetje in je hand en brengt het aan. Je ogen vermijd je wel. Het is ook nog ‘s heel zuinig in gebruik. Na opening is het 9 maanden te gebruiken. Ik verwacht er ook wel een paar maandjes mee te kunnen doen.

 

Bestandelen

Door extracten van magnolia en orchidee wordt de overbelasting van het natuurlijke afweersysteem van de huid gecompenseerd. Deze twee antioxidanten beschermen de huid tegen oxidatieve stress. Zij regenereren de huid diep en hebben een doelgerichte werking tegen rimpels en vlekken terwijl de huid verstevigd wordt.

Door Indische kers (octrooi/patent) verbetert het zuurstoftransport tussen de huidcellen om hun metabolisme te boosten en de doeltreffendheid van de werkstoffen van de volgende verzorgingsproducten te optimaliseren.

AHA van Hibiscus verfijnt en strijkt de huidstructuur glad voor een prachtige uitstraling. Water van Witte Lelie versterkt, verzacht en maakt de huid soepel.

Het ingekapselde Hyaluronzuur met hoog moleculair gewicht (octrooi/patent) zorgt ervoor dat het hyaluronzuur diep in de huid kan doordringen en dankzij het hoog moleculair gewicht wordt de huid meteen gevuld.

Ik zie geen vreemde bestanddelen, en met vreemd bedoel ik echt slechte bestanddelen waar ik zelf niet zo’n voorstander van ben zoals minerale olie en siliconen. Wel zie ik parfum staan maar dan wel ergens onderaan het ingrediënten lijstje, hoe verder hoe minder en zal de hoeveelheid te verwaarlozen zijn.

Review: Payot Suprême Jeunesse Essence Huidverjonging

 

Voor deze fles van 100 ml betaal je €48,00.

PAYOT test niet op dieren en leeft de Europese voorschriften inzake deze praktijken na.

Wil je meer weten over de Payot Suprême Jeunesse lijn en waar het te koop is, neem dan een kijkje op de site.

De site staat sowieso vol van informatie over het merk, hoe de producten tot stand komen en een stukje geschiedenis.

 

Kijk hier voor nieuwe producten van Payot.

Heb jij al van deze nieuwe Suprême Jeunesse Essence gehoord en heb je al ‘s iets van Payot gebruikt?

Liefs Heidi

(Visited 129 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
26 + 24 =


CommentLuv badge