Met Spontaan-app uit eten in jouw buurt

Je ziet natuurlijk altijd de lekkerste gerechtjes bij mij voorbij komen van restaurants die ik uittest voor Social Deal. Heel vervelend om dat lekkers te zien van een restaurant die wellicht helemaal niet bij jou in de buurt is! Gelukkig zit Social Deal dan wel door heel Nederland heen maar wat ik heb gemerkt is dat wanneer ik uit eten ga, het liefst à la minute terecht wil. Nu is er bij Social Deal al wel een kopje met spontane deals maar er is nu iets nieuws, een speciale aparte app! Ik vertel je er vandaag meer over: Met Spontaan-app uit eten in jouw buurt

 

Ik mag altijd de leukste restaurants voor Social Deal uittesten dus ik doe graag even iets voor ze terug en natuurlijk voor jou om dit onder de aandacht te brengen. Ken je dat namelijk dat je uit eten wil voor een leuk prijsje en het liefst die avond al? Bij mij komt dat vaak toch echt op als… uhh.. hongergevoel haha! Of misschien heb je die week een plekje vrij in je agenda en wil je dan kiezen uit een leuk adresje voor een mooi prijsje.

 

De Spontaan-app is heel overzichtelijk en makkelijk. Op het moment dat je ‘m installeert, krijg je de vraag om toestemming te geven voor deals in jouw buurt en hop, daar komt een rits aan leuke adresjes en zie je meteen wanneer er een plekje vrij is. Overigens zijn er ook mooie plekjes in België en is er ook een Vlaamse site. Ben je ergens een dagje aan het winkelen kun je oom meteen kijken of er in de buurt een leuke deal te vinden is. Handig toch?

 

 

Hoe werkt de Spontaan-app

Via de link: www.spontaan.nl kom je via desktop terecht op de landingspagina. Wanneer je deze link via mobiel opent, kom je direct terecht in de Google Play Store of in de Apple Store. De app is hiermee direct te downloaden!

Je vindt hier een overzicht van 1.000+ restaurants met leuke deals in jouw omgeving. Wekelijks komen er 100 restaurants bij én altijd voor de beste prijs! Met de Spontaan-app is er altijd reden voor een romantisch diner, uitgebreide lunch of een gezellige high tea. Een aantal voordelen van de app:

  • Je hebt geen account nodig. Met één swipe reserveer je een tafel voor vanavond.
  • Er is altijd een nieuwe hotspot te vinden!

Je geniet dus echt van dezelfde kwaliteit, maar dan voor de beste prijs.

 

Ik heb al genoten van vele uitjes via Social Deal en ik vind het erg leuk dat ze nu met een nieuwe handige app zijn gekomen waarbij je snel een adresje kunt selecteren van diezelfde leuke eet-plekjes!

Heb jij al eens Social Deal getest en de nieuwe app gedownload?

Liefs Heidi

 

Dit is geen gesponsord bericht.

(Visited 331 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *