Personal Post – 10

Bijna het einde van de maand, tijd voor een persoonlijke post! Wat ik altijd lastig vind is wanneer ik het druk heb en eindelijk een gaatje heb inspiratie te vinden om te schrijven, het lijkt wel wanneer je hoofd weer ruimte krijgt je een soort writers-block creëert. Best maf.. maar ik wil je dan niet onthouden van mijn persoonlijke verhalen en natuurlijk ga ik weer gezellig verder nu de blokkade is opgeheven. 2 weken rust om weer lekker te knallen! Ik heb weer vele leuke dingen gedaan en veel leuks in petto op de blog! Kijk je weer mee naar mijn Personal Post – 10

 

 

Laten we maar ‘s beginnen met een een wel heel erg mooi flesje bij Mooi PR om alvast in de kerststemming te komen. Op de open persdag mocht ik deze knapperd bewonderen. Alleen voor de snowglobe verpakking zal ‘m al kopen! Jup, even schudden voor gebruik. Veel moois weer gezien op de persdag maar daar later nog meer over.

 

Gekkenhuis bij designer outlet Rosada. 2 winkels verder van mijn winkel stond er een rij bij Guess voor het Late Night Shopping event. Je kunt niet eens zien hoe groot de rij was maar de rij stond tot 3 uur in de middag… bizar! Je kon tassen kopen voor een prikkie. Ik moest er gewoon een foto van maken.

Personal Post - 10 Rosada outlet guess tassen

Uhhmmm… ja…. 75% bij mij is altijd eten, erg he! Ik hoor je bijna al denken, daar gaan we weer haha! Koken en uit eten gaan is dan wel echt een grote hobby! Ik koop eerder iets voor de keuken, hele fijne mooie ingrediënten of ik laat ze voor me in elkaar draaien. Hierboven een boerenkool stampot met een gebakken zalm, hieronder een risotto met eekhoorntjesbrood en Victoriabaars…

 

En weer een risotto met gemarineerde knoflook en Italiaanse kruiden en parmezaanse kaas. Risotto is echt lekker en zo makkelijk te maken!  Uitje fruiten, risotto even minuutje garen, afblussen met wijn en dan steeds wat water toevoegen. Tussendoor roeren en na zo’n 18 minuten koken een perfecte smeuïge rijstebrij. Heerlijk! Mijn broer werd 40 dus ik wilde voor de gasten wat speciaals maken, even het eea uitgetest, het werd een combi van beide.

Heb je weleens van het Vlaamse magazine Feeling gehoord? Ik volg ze al heel lang op Facebook en ik moet zeggen dat ze bijna de meest originele quotes/spreuken hebben, zoals deze. Ik moest hier zo om lachen en wordt nu regelmatig gebruikt haha! Als reistabletten toch eens zullen werken 😉

 

Heeeel vervelend als er een The Body Shop vlakbij jouw winkeltje zit, vooral als ze ook de nieuwe producten hebben (althans dat was deze op het moment dat ik ‘m kocht), nu staat de nieuwe kerstlijn er ook. Stukkie voordeliger dan in de normale winkels, nog vervelender. Deze showergel ruikt zoooo lekker! Er is een aangepaste variant voor van de kerst, ook met vanille.

 

Weer ‘s uit eten met mijn lief, ons vaste plekje in de bossen bij Bergen op Zoom. De Berk is altijd druk maar zo gezellig! Je kunt nu buiten zitten in van die gezellige hutjes met een haardje, hoe romantisch wil je het hebben. Wij gingen deze keer binnen bij de haard en schapenvachtjes genieten van een lekker maaltje.

Personal Post - 10 de berk bergen op zoom

 

Het mooie van net over de grens wonen is dat er ook hier (Antwerpen dan) veel mooie en redelijke nieuwe PR bureau’s te vinden zijn. Vooral leuk om te zien dat er veel andere merken gepresenteerd worden die je in NL niet zo snel tegenkomt. Een tafel vol heerlijke hapjes, gemaakt door de vrouw van het bureau, die toevallig ook in Parijs werkt als directeur bij Diesel, leuke en interessante gesprekken, vooral als je beide koken als hobby hebt en in de mode werkt 🙂

 

Een van die merken zijn deze lovely Italian shoes, wauwie!! Ze hebben ook heren schoenen van dit merk Fratelli Rossetti maar goedkoop zijn ze niet. Ze zullen wel mooi in mijn kast staan hifi! Snel meer over onze Belgische vrienden en jun merken.

 

Ik kreeg van een professionele taartenbakster een aantal tips voor het oa bakken van NY cheesecakes. Ik maakte er 1 voor mijn broer zijn verjaardag en ik moet zeggen, het lukt echt steeds weer! Ik kreeg dus van meerdere kanten de vraag of ik het recept wil geven, komt er dus ook hier nog aan.

 

Op de dag van het feestje even koffie en een taartje, zo vervelend als je vanuit je woonkamer naar de bakkerij kan kijken. Helemaal als ze dit soort lekkernijen verkopen. Perenroom-vlaaitje. Zucht… die 10 kilo gaan er zo nooit af!

 

The day after… Sophie was uitgeteld, zoveel gasten hier over de vloer! Maar die avond, op bezoek bij mijn ouders, slaagde ze er wel in wat lekkers te scoren. Wat wil je als er 1 zo achter je rug gaat zitten, maf ding!

 

Dit is dus het effect als je The Rock een Snapchat filtertje geeft haha! Ziet ie er niet schattig uit met zijn gele neusje en poppenoogjes? We gingen even naar de film in Antwerpen. Zo’n heerlijke superhelden film vol met gezellige mannen. 😉

 

Ik had laatst iets geschreven over DIY Soap en een kerstpakket, dit is dus het pakket en ik ben ‘m aan het testen. Echt een superleuk pakket! Eigenlijk wel een merk voor de foodies, je moet namelijk met kommen en mixers aan de slag. Review komt er nog aan.

 

Oeps… nog een gebakje tussendoor. Weer van Bagatelle, mijn overburen. Dit is een rabarberflap (koffiekoek zoals ze dat hier zeggen). Zooo lekker! Worden er langzaamaan 11 kilo’s en dan krijgen we de kerst nog… amai!

 

Fietje lag zo lief, naar buiten kijkend op de bank met haar koppie op mijn kussen. Schatje is het toch!

Personal Post - 10 Sophie

Geen hele spectaculaire dingen, vooral veel voorbereidingen voor het feestje van mijn broer maar uiteraard weer veel lekkers. Ik heb een paar leuke en mooie producten binnen gekregen die ik ook ga reviewen. So stay tuned!

Wat voor leuks heb jij de afgelopen 2 weken meegemaakt?

Liefs Heidi

Kijk hier voor meer persoonlijke artikelen.

(Visited 198 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
46 ⁄ 23 =


CommentLuv badge