Riviera Maison Spring Collections: Pure en City Hotel

Na toch wat aanvragen, want iedereen weet van mij dat ik een RM-fan ben en maar al te graag de nieuwe collecties zo snel mogelijk plaats… kan ik dan eindelijk zeggen: Hier is ie dan! Prachtige collecties als je het mij vraagt met weer een andere uitstraling maar zeker weer een hoge dosis Riviรจra Maison gehalte met een bijpassende namen. Helaas dit keer geen foto’s die ik bij het hoofdkantoor nam maar wel alle sfeer persfoto’s die ik mocht ontvangen, ik wil ze je juist allemaal laten zien omdat ze zo vol inspiratie zitten! Kijk en droom weer mee met deze nieuwe: Riviera Maison Spring Collections: Pure en City Hotel

Wat ik altijd zo leuk vind om te zien in de Facebook RM groepen (vooral Riviรจra Maison Friends and More), is hoeveel gepassioneerde fans RM heeft! Er wordt altijd zoveel inspiratie met elkaar gedeeld als het gaat om decoratie en styling van het gehele huis en ook tuin. Ik ben dan ook heel benieuwd hoe deze fans tegen deze nieuwe collecties aankijken. Voor mij is de stijl steeds toepasselijker. Het zijn toch de kleuren en de kleine details die het doen.

De planten die je veel ziet, de kussens in het kastje, een prachtig boek, de fotolijst of schilderij die niet hangt maar staand is gedecoreerd, net even anders.

Ook altijd leuk zijn de diverse jaren qua interieur wat je bij elkaar ziet. Dat maakt de stijl heel persoonlijk en tevens uniek.

Ik ben fan van roze, de bank en de vazen/windlichten, heerlijk!

Ik zie ook regelmatig de mooie tafelsettings voorbij komen, er wordt toch echt over alles nagedacht, van de schelpschaaltjes gevuld met wakame, het pure hout, dit vind ik wel op en top RM!

Ik word er wel even hongerig van ๐Ÿ˜‰

Een “raw” tapijt met geen standaard salontafel, supergaaf! Mooie donkere stoffen, echt puur!

Waar RM toch ook wel heel erg om bekend staat zijn de mooie kussens en plaids met teksten. De mooie bies, de bijzondere vormen, ook nu weer in deze nieuwe collectie terug te zien.

Je waant je bijna echt even in een soort Balinees Spa Resort.

De soort rotan doet me denken aan vroeger, jaren 70-80? De stoelen bij opa en oma hadden ook dat opengewerkte rotan. Nu weer net even in een ander jasje gestoken.

Net wat puurder maar toch die herkenbare stijl die je terug ziet komen.

Dit is toch wel echt RM, vind je ook niet?

Gewoon eucalyptus in een vaas, meet een doos van glas met wat boeken en een fototoestel. Simpel, straks en gave details!

Bijna wel mijn persoonlijke favoriet, die hockers (liefde)!! De (olie)lamp ook aan de linkerkant, weer echt iets van vroeger maar dan in een nieuw jasje, love it!

Mooie pure en ruwe stoffen gecombineerd met zachtheid, veel planten en bloemen, rotan en mooi hout. Je kunt weer zoveel kanten op met deze collecties, en het weer heel persoonlijk maken. Ik ben benieuwd naar de andere nieuwe collecties die gaan volgen!

De collecties zijn verkrijgbaar vanaf 5 februari, wil je alles zien? Check de site.

Wat vind jij van deze nieuwe collecties: Riviera Maison Spring Collections: Pure en City Hotel? Laat me je favoriet weten!

Wil je meer zien van Riviรจra Maison? Kijk eens op mijn aparte verzamelpagina.

Liefs Heidi

(Visited 3.976 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *