L’Óreal Professionel Hair Fashion Night

Heb je aanstaande vrijdag 8 juni nog niets in je agenda gepland staan? Dan heb ik voor jou en je vriend(inn)en een hele leukte tip! L’Óreal Professionel organiseert samen met partnersalons een inspirerende avond voor alle fashion loving vrouwen van Nederland. Op deze avond kan je bij alle L’Óreal salons terecht voor een Color & Styling van 30 minuten! Wie wil dat nou niet, even heerlijk in de watten gelegd worden. Ik vertel je kort even over dit event en hoe jij je gratis kunt boeken, lees dus snel verder! L’Óreal Professionel Hair Fashion Night

L’Óreal Professionel Hair Fashion Night

 

De L’Óreal Fashion Night vindt plaat op vrijdag 8 juni en zal de derde keer zijn dat dit event plaats vind. Dit jaar introduceert L’Óreal Professionel de Colorful Hair Flash Pro haar make-up. Dit is een eendaagse wash out die niet afgeeft en is beschikbaar in elf kleuren. Daarnaast hebben ze limited edition producten ontwikkeld van de stylingslijn Tecni.Art, die ontworpen is door graffiti-artist Stuart Semple, ter ere van het 25-jarig bestaan van de lijn. 

L’Óreal Professionel Hair Fashion Night

 

Iedereen kan hun gratis color & styling boeken om bij een salon naar keuze een nieuwe look te krijgen. Kortom een leuke avond om aan het weekend te beginnen met vrienden en vriendinnen. Het boeken van de Color & Styling kan via deze link:

Hieronder vind je een korte impressie van de Hair Fashion Night van 2017:

 

De L’Óreal salons zullen bij dit event gebruik maken van de heerlijke producten van de Serie Expert Inforcer lijn. En uiteraard de Tecni.art Depolish Cream limited Edition (By Stuart Semple) en Volume Lift spray mousse. Ik ben de geluksvogel die ze mag testen, dus binnenkort een review daarover al kan jij uiteraard de producten al ervaren tijdens het event. Boek dus snel nog bij jouw salon in de buurt!

L’Óreal Professionel Hair Fashion Night

Ga jij een plekje veroveren in de kappersstoel?

Liefs Heidi

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
48 ⁄ 24 =


CommentLuv badge