Review: Ted Baker parfum

Mocht je, net als ik, tot over je oren verliefd zijn op de kledinglijn en accessoires van het Engelse merk Ted Baker dan moet je haast wel vallen voor de nieuwe geuren onder de naam “Ted’s Fragrances”! 3 zoetsappige damesgeuren en ook 3 mannelijke herengeuren met een flesje wat ook weer een streling voor het oog is. Buiten mijn verwachting scoorde deze betaalbare 6 geuren heel goed bij mijn reukorgaan. Ik vertel je erg graag meer over in dit artikel en laat ik je ook nog een aantal foto’s zien van de prachtige winkel in hartje Amsterdam (wat ook echt een lust voor het oog is), waar ik aanwezig was voor de lancering van deze: Review: Ted Baker parfum

 

Review: Ted Baker parfum

 

De dameslijn heeft 3 geuren en deze vallen weer onder de letterlijk zoete naam ” Ted’s Sweet Treats”. De collectie geuren  is geïnspireerd op de modecollecties die o zo gewild zijn. Een unieke verzameling parfums die de klassieke zachtheid combineren met een modern gevoel van doelgerichtheid. Ontworpen voor meisjes die houden van geuren met veel persoonlijkheid zorgen deze creaties voor een aura van glamour en geraffineerdheid.

 

Review: Ted Baker parfum

 

Op de 2e verdieping van Ted Baker Amsterdam bevindt zich de damesafdeling waar de geuren dan ook in stijl gepresenteerd werden. Alsof we nog niet genoeg geprikkeld zijn door de bloederige roze weelde van Ted, werd daar even een schepje bovenop gedaan. Een photocorner met schommel, prosecco en roze lekkernijen. Bij binnenkomt kon je een gin-tonic laten samenstellen gebaseerd op de 3 herengeuren. Helaas moest mijn toetje mij en mijn lieve medeblogger nog ±100 km verder naar het zuiden laten zakken, anders had ik toch de populaire verfrissing naar binnen gegoten.

 

Review: Ted Baker parfum Ella dames geur

 

De damesgeuren, gepresenteerd in de typische Ted-kleuren node, roze en zwart, is elk flesje aangevuld met luxe roosgouden accenten, het kenmerk van elk Ted-meisje – aldus Ted. Elk flesje heeft een speciale extra touch, namelijk een kristal geëtste koepledop, welke geïnspireerd is door Ted’s bobbelgesp uit de tassencollectie. Ja die herken ik maar al te goed want dat is wat Ted Ted maakt en waarom ik het helemaal zo’n prachtig merk vind…. zucht voor het meisjeshart.

 

Review: Ted Baker parfum Ella damesgeur

 

De geuren hebben tevens alle 3 hun eigen naam: MiaPolly en Ella. Polly vond ik een erg lekkere en bijzonder zoete geur. Fruitige topnoten van mandarijn, rode bes en perzik met een hart van jasmijn. Heerlijk, op en top zomers en zeker 1 die ik nog ga bemachtigen. Mia is een minder zoete en frissere variant. Ook echt heerlijk, deze parfum heeft meer een bloemige geur van rozenbloesems en fresia’s.

 

 

Zelf koos ik voor Ella, en zoals Ella zelf al zegt: You had me at ‘Ella’. Nu ben ik dol op roze en zoet maar ik neig toch (als je naar mijn kast kijkt) naar zwart. Een chique geur met het frisse citrusachtige van bergamot en cassis in de mix. De hartnoten zijn oranjebloesem, jasmijn en rozen. Daarnaast zijn amber, patchoeli, sandelhout en vanille er aan toegevoegd wat dus weer die warmere en zwoelere geur geeft.

 

 

De tekst, de T aan de binnenkant van de doos is wat het weer zo bijzonder maakt. Om het maar even niet te hebben over de dop. Gewoon een pronkstuk op je toilettafel! De verloop van kleur op de fles, de rosé-gouden teksten. Gevuld met heerlijkheid! Zoals ik al eerder aangaf, boven mijn verwachting, ik ben er echt enorm over te spreken! Is het die typisch signature? Dan moet ik zeggen nee, niet voor mij, maar absoluut wel een geur die je in je bezit wil hebben omdat echt lekker en betaalbaar zijn, bovendien een juweeltje om naar te kijken!

De prijzen van deze eau de toilet’s variëren van € 29,99 voor een fles van 30 ml, € 39,99 voor 50 ml en € 49,99 voor 100 ml. Eigenlijk wil ik ze wel allemaal!

 

 

Omdat we geen genoeg kunnen krijgen van Ted, nog wat heerlijke foto’s van de winkel en de collectie. De paskamer, net zo’n lust voor het oog, jurkjes en schoenen. Als ik een hartje kon tekenen dan graag even bij die schoenen…

 

 

Verder naar de mannegeuren. Net als de bijzonder mooie herencollecties, mocht je deze nog nooit gezien hebben dan zeg ik zeger doen, ook weer 3 bijzondere geuren. De 3 tonics voor mannen worden gepresenteerd met metallic details em een flinke dosis mannelijkheid. Dit vond ik tevens ook van de geuren, op en top mannelijk! Ik hou ook van die details als deze, de scheikundige benaming, net als de andere scheikundige namen in glanzend spot-uv op de zwarte matte doos.

 

 

Zilver (Ag), voor de traditionele gentleman die de fijne details in het leven waardeert Noten van frisse violetbladeren, koele eucalyptus en gerookt leder maakt het een bijzonder mannelijke geur. Goud (Au), gemaakt voor de duivels goed geklede man die altijd opvalt. Rijke noten als bergamot pikante kruidnagel en vanille. Een ietwat zwaardere maar zalige geur (ik moet denken aan die Donald Duck verhaaltjes dat je een stripfiguur ziet zweven achter de geur aan). Het was een zware taak, ik moest uit de 3 kiezen, maar koos toch voor de ietwat veiligere maar zeker bijzondere Koper (Cu).

 

Review: Ted Baker parfum Cu herengeur

 

Wat me echt opvalt is telkens als de heer des huizes ‘m draagt, ik ‘m meteen herken. Het is een geur die heel opvallend is en lang blijft hangen. Kruidig en erg mannelijk. Een intense geur met een mix van grapefruit, frisse aqua, warme peper en cederhout.  Ik vind het wel de ultieme tip voor vaderdag, als je niets weet, ga dan deze ‘s besnuffelen.

 

Review: Ted Baker parfum Cu heren geur

 

De heren geuren zijn hetzelfde geprijsd: deze eau de toilet’s variëren van € 29,99 voor een fles van 30 ml, € 39,99 voor 50 ml en € 49,99 voor 100 ml.

Op de begane grond van het rijkelijk versierde pand vind je de herenafdeling. Ik hou er van, al die details van barok en tegelijkertijd die stoerheid met gadgets.

 

Deze geuren zijn o.a. verkrijgbaar bij Douglas.

Lees ook mijn parfum review van favorieten: Miss Dior, YSL Mon Paris en Chanel No5 L’Eau.

Heb jij ze al geroken of misschien wel bemachtigd? Liefs Heidi

Wil je volledig op de hoogte blijven van mijn artikelen en leuke nieuwtjes? Volg me op Instagram en of op Facebook.

(Visited 625 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *