Personal: Houston we’ve got a problem!

Daar zit je dan, met je handen in het haar om vervolgens op te staan en 20 keer hetzelfde ijsbeer rondje te lopen… Heidi hier heeft een probleem. En voor mij best een aardige qua formaat. Is er iemand dood, nou nee. Niet zo’n ernstig probleem maar wel een waar je echt ziek van kan zijn. Mijn lieftallige blog, mijn bloed, zweet en tranen van heel wat jaartjes is/was foetsie! Nu ben ik dan wel met de oplossing bezig en om maar in de voetbalsferen te blijven (ook al ben geen voetbalfan), de legende met de bekende uitspraak: “Elk nadeel heb z’n voordeel” (ja letterlijk heb), vertel ik je toch even wat er aan de hand is en hoe ik dit ten positieve ga gebruiken. Want ja… ik heb je wel wat uit te leggen zoals je kunt zien aan de site (en wellicht ook mailbox)…

 

Personal: Houston we've got a problem!

Wat is er nou gebeurd… even in een notendop: Ik moest van webhost veranderen. Druk baasje als ik ben kwam er 2 dagen voor de sluitingsdatum achter dat ik over moest. Er niet aan denken om een extra back-up te maken, zette ik prompt mijn domein over naar de nieuwe host. Paar uurtjes later, weg blog! Ken je dat gevoel dat je heel hard je hoofd stoot en dan na tientallen sterretjes het volledige scheldwoordenboek opnoemt? Nou dat dus…

Na heel wat technische codes voorbij te hebben zien komen en nog een soort van back-up van mijn oude host moest ik er aan geloven… alles is weg, back-up werkt niet, ik moet van scratch alles weer opbouwen! Nu heb ik gelukkig (bijna) alle artikelen, dan heb ik het over teksten en foto’s, tot en met 2015 nog maar verder op wat foto’s na ga ik niet. Ik heb de site weer online, maar mag nu van start om alles weer te herstellen. Gelukkig sta ik goed qua ranking en google en heb ik een tool gevonden om de oude artikelen aan de nieuwe te koppelen maar zeer blijft het doen.

 

Wat bedoel je nou met die uitspraak: “Elk nadeel heb z’n voordeel”?

Die Johan Cruijff uitspraak bleef wel in mijn hoofd hangen. Ik wilde al heel lang mijn blog anders inrichten. Zoals je weet ben ik een 30-plusser en voel soms dat ik een beetje tussen wal en schip zit. Geen twintiger en geen dame die last heeft van overgangsverschijnselen, want laten we wel zijn, daar is veel om te doen momenteel, of ben ik de enige die dit opvalt? Ik krijg wat van die uitspraken “wat je voor je 30e gedaan moet hebben” en continu in een werkomgeving te zitten waar de airco af en aan gaat omdat er opvliegers de ronde gaan.

Er zit nog ergens een stuk leven tussen in en daar wil ik me meer op gaan richten. Dus wat ga ik doen, met jou delen wat in mijn leven speelt en wat er bij komt kijken als je een single (ja helaas alweer even), no-mom, manager in kleding en vooral 30 going on 40 vrouw bent anno 2018. Ik denk dat vele vrouwen, ook wijd rondom die leeftijd, herkenbaarheid kunnen vinden. Daarnaast heb ik een grote passie voor mijn vak, en met groot bedoel ik HUGE! Ik schrijf er zo weinig over omdat ik mezelf niet zie als een fashiongirl maar ik ben het wel! Anders dan de meeste eronder verstaan. Ik sta niet in elke pose op Instagram met de nieuwste trends. Ik denk dat mode daar ook niet om draait. Chanel had daar een prachtige uitspraak over overigens.

Maar laten we wel wezen. Je voelt en leeft niet meer als een 20-jarige en daar wil ik mijn blog aan wijden. Ik ga selectief te werk als het gaat om oude berichten en mezelf een schop onder die bolle billen geven en weer bloggen!

Mocht je mailbox volstromen met oude berichten: mijn oprechte excuses daarvoor! Maar heej… misschien kom je zo nog ‘s een interessant artikel tegen 😉

 

Mocht je leuke tips hebben om mijn hoofdpijn te verzachten of een artikel graag (terug) zien, let me know!

Liefs Heidi

Kijk hier voor meer van mijn columns.

(Visited 11 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Larissa jun 20, 2018 at 17:01

  Ach achh achh wat een actie toch weer!! Wat ontzettend zonde!! Daar gaan je mooie artikelen:( eeuwig zonde!! Maar ik weet dat het helemaal goed gaan komen! Jij hebt in een no time weer wat gave dingen toegevoegd aan deze site! Ik kijk er weer naar uit om van al dat moois te lezen!! Heiii zet hem op wijffie!!! You go girl!!! Geef hem van katoen ouwe oma!!! Offff weet ik veel hoe ik je nu moet noemen nu je in deze leeftijd verkeerd!
  Dikke kus!

  Reply
  1. FabulousHeidi jun 20, 2018 at 17:22

   Hahaha! ja geen idee, das nou juist het probleem Ris! Hoe noem je nou zo’n half ouwe doos? Jaaaa gaat zeker goed komen, ff wat oude artikelen er in en veel moois in de planning dus mot helemaal gaan lukken. Thx wijffie! dikke kus terug

   Reply
 2. Anne-Marie jun 20, 2018 at 17:27

  Jezus wat een drama! Maar je hebt gelijk dat je er het beste van moet maken en volgens mij heb je een goede focus gevonden.
  Anne-Marie onlangs geplaatst…Aziatische steak tartareMy Profile

  Reply
  1. FabulousHeidi jun 20, 2018 at 17:28

   Ja echt he! Wist ff niet hoed ik het had maar inderdaad het beste er van maken, gewoon positief blijven 😀 wat fijn dat je dat denkt! Kijk dat doet me even goed!

   Reply
 3. Deb jun 21, 2018 at 20:52

  Wat ontzettend balen Heidi! Hopelijk krijg je je blog snel weer op de rit, ik ga voor je duimen. Ben benieuwd aan de nieuwe draai die je gaat geven aan je blog, ik heb zo het idee dat we je daardoor ook weer een beetje beter zullen leren kennen, leuk! Heel veel succes 😘.
  Deb onlangs geplaatst…Lancôme Teint Idole Blush stickMy Profile

  Reply
 4. Deb jun 21, 2018 at 20:53

  Wat ontzettend balen Heidi! Hopelijk krijg je alles snel weer op de rit, ik ga voor je duimen. Ben benieuwd aan de nieuwe draai die je gaat geven aan je blog, ik heb zo het idee dat we je daardoor ook weer een beetje beter zullen leren kennen, leuk! Heel veel succes 😘.
  Deb onlangs geplaatst…Lancôme Teint Idole Blush stickMy Profile

  Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
2 × 10 =


CommentLuv badge