Perslunch: Pupa en Matis bij Mama Kelly

Waarschuwing! Mocht je niet van roze houden, kijk dan vooral niet verder!! 😉

Voor diegenen die er niet genoeg van kan krijgen, sjaaa… wat kan ik dan zeggen, een lust voor het oog tezamen met lekker eten en beauty. Hè, mijn meisjeshartje is onlangs weer flink opgehaald tijdens dit mooie event bij Mama Kelly in Amsterdam. Nieuwe (zomerse) producten van Pupa Milano en Matis Paris huidverzorging en, waar Mama Kelly bekend om staat, Kreeft. Zucht en bewonder even zalig met mijn Perslunch: Pupa en Matis bij Mama Kelly Amsterdam

 

Perslunch: Pupa en Matis bij Mama Kelly Amsterdam

 

Zoals altijd begint zo’n heerlijk even met een drankje (ohh ik heb het zo slecht). Ditmaal een alcoholvrije maar wel een heuse beauty-elixer! Aan dit roze en bloemige drankje werd namelijk Matiskin toegevoegd, een beauty supplement met hyaluronzuur, vitamine C en collageen, beauty voor binnenuit. Zijn ze niet schattig! Even een group-pic..

Perslunch: Pupa en Matis bij Mama Kelly Amsterdam cocktail

 

Adembenemend “roze” mooi… ik kan nu natuurlijk ellenlang doorgaan over hoe mooi alles is en werkelijk elk detail roze is met een gouden randje afgewerkt weliswaar maar ik denk dat je dit zelf ook heel goed kan observeren op de foto’s. Dit event georganiseerd door Care Cosmetics is weer piekfijn verzorgt.

Perslunch: Pupa en Matis bij Mama Kelly Amsterdam

 

Op deze dag draaide het om 2 merken zoals ik al aangaf: Pupa Milano en Matis Paris. Hieronder kun je een glimp opvangen van beide merken en hun nieuwe goodies.

 

Hallo wil ik in mijn badkamer standaard (liefde)! Heel grappig eigenlijk want ik heb weleens een Pupa-standaard in huis gehad. Pupa was het eerste merk wat ik gebruikte. Dit omdat moeders een schoonheidssalon had en werkte met het destijds nog redelijk onbekende merk. Ik draag het dan ook nog steeds een bijzonder warm hart toe. Oja en niet te vergeten de nieuwe limited edition Summer in L.A. collectie!

Perslunch: Pupa en Matis bij Mama Kelly

 

Een ander merk wat recent mijn hart gestolen heeft is Matis Paris. De prachtige Cell Expert die je hieronder in de mooie bordeaux gekleurde verpakking zie ben ik momenteel ‘s goed aan het testen en is alweer een nieuwe favoriet!

Ook nieuw is de reiniger die je niet hoeft te verwijderen van je gezicht maar als het ware je make-up oplost (hie bijzonder), uitermate geschikt voor de gevoelige huidjes. De Matiskin waar ik het al eerder over had is te zien en ook een fijn nieuw gelmasker Résponse Délicate wat ik nu ook aan testen ben.

 

Wat een gave kleuren en verpakking! Deze nieuwe Summer in L.A. collectie van Pupa is mijn favoriete make-up collectie van dit moment. Ik krijg steeds veel complimentjes als ik het draag.

 

Deze nieuwe Extreme Cover foundation van Pupa ben ik momenteel ook aan het testen. Of het helemaal mijn hart heeft veroverd kan ik niet zeggen maar ik draag het nu wel elke dag.

 

Hieronder nog meer moois van Pupa, veel shimmers en goede pigmentatie. Mocht je al iets van deze collectie getest hebben, let me know in de comments!

 

Nou daar zijn we dan… eten! Ja want ergens ben je natuurlijk ook benieuwd naar het eten van Mama Kelly is het niet? Even om te beginnen waar Mama Kelly bekend om staat: de kreeft! Een heerlijk boterjus over een goed gemarineerde kreeft. Ik ben tot de ontdekking gekomen dat je me tegenwoordig kan wakker maken voor kreeft. Een beetje gepruts en geklieder maar man wat is dat lekker!

 

Gevolgd door een dessert: cheesecake! Wie houd er nou niet van cheesecake?! Deze smelt in je mond, zacht van structuur en bereid op een manier die ik nog niet eerder proefde. Aanrader dus!

 

Nog even een impressie van Mama Kelly Amsterdam en het bijzondere interieur. Ik weet nog wel wanneer ik zag dat deze vestiging haar deuren opende. Ik wist dat deze meteen op mijn bucketlist stond. Welja, deze kan ik dus weer afvinken!

Perslunch: Pupa en Matis bij Mama Kelly Amsterdam

 

Practische info:

De site van Pupa Milano >>> link.

De site van Matis Paris >>> link.

De site van Mama Kelly Amsterdam >>> link.

 

Kijk hier voor meer Pupa artikelen.

Wat vind jij van de nieuwe collecties van zowel Matis Paris als Pupa Milano? Enne… ben jij al bij Mama Kelly Amsterdam geweest?

Liefs Heidi

(Visited 143 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Rachel jun 26, 2018 at 13:33

  Wauw de locatie is top maar de producten zien er ook echt geweldig uit!

  Reply
  1. FabulousHeidi jul 1, 2018 at 19:51

   Jaaa super he! Echt iets wat je gezien moet hebben vind ik 😀 producten zijn ook heel erg fijn!

   Reply
  1. FabulousHeidi jul 7, 2018 at 09:59

   Ahhh dank je wel lieverd! Begint weer ergens op te lijken hihi! Jaaaaa was gezellig he! Heerlijk al dat roze 😀

   Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
6 ⁄ 1 =


CommentLuv badge