Personal Post Highlights juli 2018

Ik begin maar weer redelijk met een schone lei, zoals je ziet is de blog veranderd en missen er heel wat artikelen (zo ongeveer 6 jaar weg zoals je al eerder hebt kunnen lezen). We blijven positief en gaan gewoon door! Misschien was het helemaal niet zo verkeerd want nu kan ik de blog een boost geven, er meer tijd voor vrij maken (ok dat ben ik nu aan het doen) en weer lekker fris en fruitig maken! Wat is er nu leuker dan te beginnen op de zondag 1 juli met een persoonlijke artikel wat ik de laatste tijd, in een notendop, heb uitgespookt. Ik ga niet een half jaar terug zitten blikken maar meer een paar leuke herinneringen en bijzonderheden uitgelicht. Neem weer een kijkje in mijn leven: Personal Post Highlights juli 2018

 

Gewoon een heel leuk nieuwtje voor mezelf, ik ben afgelopen mei medewerker van de maand geworden op mijn werk. Door mijn inzet, initiatief in events, nieuwsbrieven systeem opzetten (en gewoon omdat ik kei-gezellig ben haha) in het zonnetje gezet! Deze bos en Rituals giftset stonden even te schitteren in mijn keuken.

Rituals pakket roze

 

Een zwaar afscheid voor mij want ik moest na bijna 2 jaar mijn meiden van Expresso Rosada verlaten voor een nieuw avontuur in Dordrecht. Nu alweer 2 maanden verder… wat vliegt de tijd! Ik kreeg deze mooie armbanden van Key Moments van ze cadeau, zo lief!

Key Moments armbanden

 

In maart mocht in naar de opening van een nieuwe Vapiano, deze vestiging vind je buiten bij Hoog Catharijne Utrecht. Wat heb ik weer lekker gesmuld en genoten van al het lekkers! Ik hou van pasta en pizza dus deze invite was weer heel erg aan mij besteed. Ik blijf het een mooi concept vinden. Zo nu en dan als ik ergens ben wil ik nog wel eens een bezoekje brengen aan een vestiging. Simpel, snel en vers.

Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Vapiano Utrecht Hoog Catharijne pasta

 

Ergens tussendoor heb ik een bezoekje gebracht aan de Bakkersvak. De naam zegt het al, een vakbeurs voor bakkers. Nu heb ik het genoegen een bakker in de familie te hebben dus ik mocht met hem mee. Wat een heerlijkheden, mooie merken en prachtige producten! Hieronder een kleine greep van mooie tartelettes, prachtig brood en de stand van Callebout chocolade.

Tartelettes Bakkersvak 2018 Ambachtelijk brood Bakkersvak 2018 Callebout chocolade Bakkersvak 2018

 

Even een dagje Utrecht! Hoe gaaf is dit dak van het vernieuwde Hoog Catharijne! Prachtige blauwe lucht erbij, het was een heerlijke dag!

Hoog Catharijne Utrecht dak

 

Ik heb een ding met kunst en wilde dus naar een museum. We gingen naar het Catharijne Convent. Ik moet zeggen, het is een mooi museum maar niet helemaal mij ding… volgende keer even iets beter verdiepen in het soort museum… ahum…

Catharijne Convent Utrecht

 

Wat ik dan wel weer grappig vond is dit schilderij. Een paar honderd jaar gelden kon je blijkbaar midden in de kerk je kind de borst geven… ruimdenkend als we nu zijn is dit anno 2018 not done… wat een dikke onzin he!

Catharijne Convent Utrecht

 

Nog even naar Vapiano. Genieten boven op het dakterras met een wijntje en een pasta!

Vapiano Utrecht pasta

 

Ik ben inmiddels een aardige fan van Roots Rotterdam. Heerlijk eten, leuke bediening en fijne sfeer. Ik ging a la carte eten dit keer, even geen persevent maar gewoon smullen op een vrije avond. Wat heb ik weer genoten…

Roots Rotterdam a la carte

 

Voor de nieuwe parfumlijn van Ted Baker ging ik naar Amsterdam. Die winkel… die kleren en accessoires… dikke liefde! Wil je mijn artikel teruglezen over de parfum, klik dan hier >> link.

Ted Baker winkel Amsterdam

Ted Baker Amsterdam

 

 

Iets wat voor mij niet heel gewoon is, want ik heb niet zoveel met Royalty’s maar voor deze bruiloft heb ik een paar uur voor de buis gezeten. Ik heb het natuurlijk over de bruiloft van Harry & Megan. Zakdoekjes schoten tekort, ik vond het echt een sprookje! Ik vind Megan een bijzondere vrouw en het huwelijk is iets minder traditioneel, gelukkig maar!

 

Ik ben dol op Antwerpen! Ik woon er circa 20 km vandaan en met de trein zit ik er zo. In het weekend betaal je maar 6 euro voor een retourtje, heerlijk toch! Ik ging met paps, mams en broerlief naar Antwerpen Proeft. Een heerlijk eetfestival op ‘t Eilandje.

Hieronder bijzondere hotdogs van Jeroen Meus (Vlaamse tv-chef), misschien heb je ‘m weleens gezien op 24Kitchen. Hij huppelde zelf ook rond, grappig mannetje.

Jeroen Meus hotdog Antwerpen proeft

Nog een paar gerechtjes van wat ik daar heb geprobeerd van diverse restaurants. Errug lekker kan ik je zeggen!

Antwerpen proeft Antwerpen proeft

 

Ik kan er weer 1 van mijn bucketlist afvinken, Mama Kelly Amsterdam. Ik mocht hier genieten van een perslunch van Care Cosmetics betreft de lancering van nieuwe producten van Matis Paris en Pupa Milano. Look at these goodiebags! Het gehele artikel vind je hier >> link.

Mama Kelly Amsterdam

 

Een gezellig kiekje van een opvolgend event die dag, het halfjaarlijkse LifestyleLab van Miss Publicity. Hoe schattig is deze lange roze tutu van de Tutu Shop! Blogger Christiana was mijn gezelschap die dag.

Tutu Shop Antwerpen

 

Jawol, weer een dagje Antwerpen! Dan moet ik altijd even naar de Starbucks. Een warme dag en dat verdient een Caramel Frappuccino.. jummieeeee!

Starbuks Antwerpen Caramel Frappuccino

 

De twee laatste events waar ik van heb genoten vonden plaats in Rotterdam. Ik mocht het nieuwe zomermenu gaan proeven (zalig!) bij Roots. Zo leuk bij zulke events, zodra er mooi eten op tafel komt schieten alle foodies omhoog om foto’s te maken, geweldig gezicht haha!

Kleine impressie van die avond, uiteraard volgt er een apart artikel.

Roots Rotterdam Zomermenu Roots Rotterdam Zomermenu foodies Roots Rotterdam Zomermenu dessert

Het andere event ging uit van Miss Publicity. Het Bloggers On Board event van 2018. Zie mij ‘s shinen met deze geweldige handgemaakte hoed van Berry Rutjes Hatdesign. 

Berry Rutjes Hatdesign

Er was van allerlei lekkers aan boord, zoals deze heerlijke Red Velvet muffin van Dudok. Verfrissende drankjes van Exota limonade en nog veel meer moois! Over andere merken komen nog artikelen online.

Dudok Red Velvet Muffin Exota Limonade soorten

Eenmaal aan land namen we nog een kijkje bij een van de meest geweldige kookwinkels van ons land (overigens ook in Antwerpen te vinden maar minder groot). Ik heb het over Kookpunt Rotterdam. Deze buitengrill/barbecue van Kamadojoe staat erg hoog op mijn wishlist! Tevens van Belgische bodem… echt he dat België is echt zo gek nog niet!

Kamadojoe barbecue grill Kookpunt

Op deze dag af te sluiten was er pizza (geen foto van gemaakt helaas) van De Pizzabakkers, wat waren deze lekker!!! Er waren er zalige cocktails! Ik mocht kiezen tussen een gin-tonic en een gin-gingerbeer, ik koos de laatste. De Gin was van het Rotterdamse merk Chapter. Leuk en mooi merk! Zeker het proeven waard!

Chapter gin Rotterdam cocktail

 

Want we blijven eten, deze keer bij een collega tijdens een werkoverleg, een zalige carbonara en een tiramisu van een andere collega, dat recept moet ik hebben, zo lekker! Zo zien dus onze vergaderingen eruit haha!

 

Afsluiten met mijn moppie Sophie. Ze lag heerlijk in de zon bij oma Fleur (aka mijn moeder, Fleur is de hond van mijn ouders). Wat een droppie is het toch. Ze vind zonnebaden heerlijk!

Sophie Jack Russel

 

Wat vind jij de leukste highlight en heb jij nog iets leuks meegemaakt de afgelopen tijd? Please share!

Liefs Heidi

Kijk hier voor nog meer persoonlijke artikelen.

(Visited 76 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. FabulousHeidi jul 1, 2018 at 18:53

   Dank je wel! 😀 Jaaaa was ook weer leuk om jou te zien, op naar het volgende event!

   Reply
 1. Deb jul 1, 2018 at 20:36

  Wat een leuk overzicht! Vapiano moet ik toch echt een keer heen want ik ben dol op de Italiaanse keuken! Leuke foto ook van jou en Christiana. Hoop jullie allebei toch ook eens te ontmoeten. De hoed van Berry Rutjes Hatdesign staat je heel chique. Volgens mij is het een peperdure hoed.. hopelijk mocht je ’em na afloop mee naar huis nemen, gewoon omdat ie je zo goed staat 😉
  Deb onlangs geplaatst…OGX Coconut Water shampoo & conditionerMy Profile

  Reply
  1. FabulousHeidi jul 2, 2018 at 10:32

   Dank je wel Deb! Haha ja joh, even lekker tussendoor pasta of pizza eten, lekker simpel maar een aanrader 🙂 Jaaa die hoed, ik vond ‘m helemaal geweldig maar mijn bankrekening zegt toch even nee, ik gellof 600 euro (auw) maar mooi! Ik vond ook dat ik ‘m mee naar huis mocht nemen hihi… helaas dacht zij er anders over, raar toch?

   Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
26 × 9 =


CommentLuv badge