Vers van de pers: Outdoor Active

Roadtrips, buitenactiviteit, hiking… er geheel op uit trekken om de natuur in te gaan is hot! De reden: mensen willen ontsnappen aan de gedigitaliseerde wereld. Niet zo gek eigenlijk als je er over nadenkt! Lekker samen zijn met geliefde, familie en vrienden, pure quality-time! Het grappige is, ik kreeg de afgelopen paar dagen enorm veel leuke persberichten binnen over de buitenactiviteiten en benodigdheden. Wij vrouwen willen natuurlijk ook nog een beetje gezellig voor de dag komen dus ik heb een paar leuke tips voor je èn een hele leuke tip om een roadtrip van maar liefst € 10.000 euro te winnen! Kijk mee naar deze avontuurlijke tips: Vers van de pers: Outdoor Active.

Een paar handige en lekkere tips heb ik voor je in petto, of het gaat om goed voor de wandeldag komen, een gezond sapje of een bijzonder kookboek, ik heb het voor je op een rijtje gezet! Niet te vergeten een tip voor een hele leuke winactie!

Winactie Roadtrip toyota outdoor active

Stylish en praktisch Wandelen met een Osprey

Dat de rukzak weer in het modebeeld terug is moet je ook als je de natuur intrekt een mooi exemplaar op je rug hebben. Een die zeer geschikt is en in verschillende kleuren te krijgen is.

Wandelen is gratis, gemakkelijk, je kan het overal doen én het heeft ontelbaar veel voordelen voor je gezondheid. Met amper een halfuurtje wandelen per dag kun je fitter, gezonder en gelukkiger worden. En wandelen kun je overal doen op elk moment van de dag, alleen of in groep.

De 8 voordelen van wandelen:

Het is goed voor hart- en bloedvaten

  • Het houdt ziektes op afstand
  • Het helpt bij het afvallen en houdt je gewicht op peil
  • Het vermindert de kans op dementie en Alzheimer
  • Het maakt je botten sterk
  • Het vermindert de kans op diabetes
  • Het vermindert stress
  • Het verbetert je immuunsysteem

En wil je deze zomer wandelen in het bos of op de heide, of ga je op wandelvakantie naar de bergen, dan is een goede wandelrugzak essentieel. Ze zorgen voor comfort, hydratatie en voor de vrouwen (!) een vrouwelijke fit!

Kies voor 1 van de 8 wandelrugzakken van Osprey, bijvoorbeeld deze Hikelite. De perfecte instaprugzak voor de beginnende wandelaar. Functionaliteit aan een leuke prijs à €80,- Meer over deze mooie rugzakken vind je op de site >> link

Wild Sapje met verse hennep voor on the road

Je wordt er niet high van maar wel handig als je letterlijk high gaat, een dikke primeur van sapje.nl en mega gezond! Wat zijn we toch goed bezig!

Sapje.nl is heel recent met een ongelofelijke unieke primeur gekomen en zijn er stiekem mega trots op! Ze hebben het allereerste groentesapje met verse Hennep gelanceerd!

Het afgelopen jaar hebben we achter de schermen hennepplanten biologisch laten telen. Het was nog best een opgave om een boer te vinden die bereid was om dit voor ons te doen. We zouden natuurlijk geen Sapje heten als we deze medicinale plant rijk aan diverse cannabinoïden ook niet gingen slowjuicen 🙂

De complete hennepplant hebben we verwerkt in ons Wild Sapje die we in samenwerking met healthexpert David Wolfe​ hebben ontwikkeld. Na vele sapjes testen hebben we de ideale verhouding gevonden met de perfecte balans in smaak, geur en kleur. En maak je geen zorgen. Je wordt namelijk niet high na het drinken van dit sapje, omdat de THC (psychoactieve stof) waarde extreem laag is en het sapje raw oftewel onverhit geperst wordt.

Over het Wild Sapje:
bleekselderij, brandnetel, wilde spinazie, granny smith, komkommer, limoen, duindoornbes, raapsteel, paardenbloemblad, hennepblad & hennepolie. 100% biologisch, wordt van lokale en wildgeplukte ingrediënten gemaakt, is slowjuice & versgeperst, zit in glas, bevat 88% groente en fruit met een lage glycemische index, bevat de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid Vitamine K en A en is rijk aan de vitamines en mineralen zoals: vitamine C, B2, B6, Kalium, Ijzer, Koper, Magnesium & Mangaan.

Meer weten over het gloedjenieuwe sapje, kijk op de site >> link

Onderweg zeewier en zilte groente op het menu

Een flinke wandeling langs het water, vergeet niet het groene snoepgoed uit de zee mee te nemen. Of op de voorhand gekocht voor een flinke dosis powerfood. Het boek van Toine Wilke gaat je er bij helpen.

Nasi goreng met wakame, pasta carbonara met zeespaghetti en poké bowls met zeekraal; in het boek Koken met Zeewier en Zilte Groente laat zeewierman Toine Wilke jou zien hoe verrassend en leuk koken met zeegroenten is.

Het boek geeft een kijkje in keuken van Toine en zijn liefde voor zeewier en zilte groenten. Ontdek hoe je met deze duurzame groenten uit zee en duin je maaltijd lekkerder en gezonder kunt maken. Met basisinformatie over aankoop en bereiding, bewaartips en andere bijzondere ‘seacrets’, zodat je thuis snel aan de slag kunt.

Koken met zeewier en zilte groente kost € 17,50, het kookboek is al te koop vanaf 28-06-2018

Kijk hier voor het inkijkexemplaar >> link

Gehydrateert het avontuur aangaan

Vooral met de hitte en een goede activiteit moet je zorgen dat je genoeg drink. Deze kleurige isolatieflessen van Hydro Flask gaan je daar bij helpen! Oja er is ook een fes voor de wijn, handig als we aan het einde van de dag bij het kampvuurtje kruipen 😉

Hydro Flask®, toonaangevend op het gebied van hoogwaardige isoleerflessen in roestvrijstaal, legt de lat voor de zomer van 2018 opnieuw een beetje hoger en stelt nieuwe producten en opvallende, nieuwe kleuren voor. Voor haast elk avontuur kan je nu een andere fles in een andere kleur meenemen.

Alle isolatieflessen van Hydro Flask zijn voorzien van de exclusieve TempShield™-technologie. Het dubbelwandige warmte-isolerende materiaal is gemaakt van de hoogste kwaliteit 18/8 roestvrijstaal en houdt elke drank op de gewenste temperatuur. Deze formule zorgt voor de pure en verfrissende smaak van je drankje. De bijzonder comfortabele grip van de isolatiefles is te danken aan het ergonomische ontwerp en het gebruik van een speciale poedercoating. Deze flessen zijn elegant, recyclebaar, bevatten geen BPA en worden geleverd met een levenslange garantie. De kleurrijke isolatieflessen van Hydro Flask, van 0,5 l tot 1,9 l (18 oz tot 64 oz), vergezellen je elke dag. Klein of groot, je neemt ze makkelijk mee naar kantoor of de sportschool. NIEUW in het gamma zijn de kleuren Olive (groen), Flamingo (roze) en Blueberry (blauw)! Adviesverkoopprijs van € 34,95 tot € 69,95. Voor meer info, kijk op de site >> link

HELEMAAL NIEUW: Wine Bottles en Wine Tumblers en Hydro Flask voor Kids

Snel onthaart met de Wilkinson FAB

Dat we de wildernis in gaan wil niet zeggen dat we onze benen en oksels zich ook aan de omgeving laten aanpassen. Deze bijzondere f.a.b. scheer razendsnel beide kanten op. Ik test ‘m momenteel uit dus ik kan al zeggen dat het werkt (pssttt.. ik ga er binnenkort 1 weggeven).

Intuition F(orward) A(nd) B(ackwards)
De naam zegt het al: in één richting scheren is vanaf nu verleden tijd. De nieuwe Wilkinson Intuition f.a.b scheert namelijk moeiteloos in beide richtingen, heen en weer. Dit kan dankzij de unieke opstelling van de mesjes waarbij de drie bovenste rijen in de tegenovergestelde richting van de twee onderste mesjes scheren. Dankzij de verzachtende gel rondom de mesjes wordt scheren in één vloeiende beweging een fluitje van een cent.

 Frisse Beachlook met de Beach Muse spray van Noir Stockholm

Of je nu kort of lang haar hebt, als je de wijde natuur intrekt, je wil toch dat je haar net even wat gezelliger zit. Wat is er dan makkelijker als die beachlook waarbij het lijkt of je een natuurlijke look hebt maar toch erg stylish. Ik blijf fan van de beachlook. Enne een makkelijk product die ook nog ‘s lekker ruikt en goed voor het haar is willen we allemaal.

Hoe: Verstuiven op handdoekdroog haar, met één sectie tegelijk, vanaf een afstand van 20 cm, om je haar textuur te geven en beweeglijk te maken. Aan de lucht laten drogen of goed verspreiden voor een strandlook. Voor een undone-look gebruik je een ronde borstel. Verrijkt met: Mandarijn, roze peper, peer, jasmijn, cederhout, patchoeli, vanille.

Een unieke, voedende zeemineralenspray die je haar meer volume en textuur geeft. Voor een sensuele en laid-back stijl ­– de perfecte undone-look. Bevat diverse bekende actieve bestanddelen, zoals Rhodophyceae – een bio-algenproduct en een natuurlijke bio-extender die haarschade kan voorkomen – en zeesatijn – afkomstig van een bloeiende plant die rijk is aan actieve bestanddelen voor het behandelen van beschadigd, dof en droog haar. De spray biedt bescherming tegen allerlei soorten stress die het haar kunnen beschadigen, zoals omgevings-, chemische en mechanische stress. De spray bevat ook aloë vera ­– dat rijk is aan aminozuren en vooral aan alanine, dat een vochtinbrengend effect op het haar heeft ­­– en pinot noir-druivenpittenextract – dat  rijk is aan procyanidinen en een bekende beschermer is tegen vrije radicalen en oxidatieve stress.

Verkoopadviesprijs:  €29,95 – 150ml. De producten van Noir Stockholm zijn te koop bij de betere haarsalons.

Gekleurd hiken met Nars 

Een licht make-upje met een klein beetje kleur op de lipjes, dat we gaan hiken wil nog niet zeggen dat we er gezellig uit mogen zien toch?

Ga tot het uiterste met de nieuwe limited-edition Full Vinyl Lip Lacquer. De nieuwe fluweelzachte formule geeft je lippen een zinderende kleur en spiegelende glans. De gladde textuur glijdt moeiteloos over de lippen, voelt prettig aan en creëert een mooie, egale look.

De Full Vinyl Lip Lacquers (€26,00 in 10 kleuren) zijn vanaf 16 juli 2018 te koop via de site van de Bijenkorf >> link en de Bijenkorf Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Met een stoer bakkie de berg op. Let op: tip winactie!

Op het moment dat ik dit artikel aan het schrijven was ontving ik hier een persbericht over, hoe toepasselijk! Deze moest er natuurlijk in! Want ja een echte roadtrip met een auto die daar helemaal geschikt voor is, je kunt namelijk al gaan testen, hoe gaaf!

Steeds meer mensen verlangen naar echte spanning, om te ontsnappen aan de gedigitaliseerde wereld. Hierdoor is de avontuurlijke lifestyle weer in opkomst. Roadtrips door onherbergzame gebieden zijn razend populair. Veilig, onverwoestbaar vervoer is daarbij onmisbaar.

Als contrast op de cleane en gestructureerde computer en data gestuurde hedendaagse wereld, zoeken mensen steeds vaker het avontuur op. Van extreme sporten, escape weekends tot reizen door IJsland, maar ook in alledaagse dingen als daten. Zo vond datingsite match.com uit dat mensen met avontuurlijke eigenschappen aantrekkelijker worden gevonden. Meer dan ooit is men bezig met het opzoeken van onze persoonlijke grenzen.

Op de meest onherbergzame plekken, van de pampa’s in Zuid-Amerika tot de Australische Outback, worden Toyota’s ingezet om mensen veilig van A naar B én weer terug te brengen. Het is dan ook niet voor niets dat het als meest onverwoestbare automerk van de wereld wordt beschouwd. TV programma’s als ‘De gevaarlijkste wegen’ zetten hun kandidaten met een gerust hart in een van de robuuste wagens. Niemand minder dan BCC Top Gear presentator Jeremy Clarkson nam de proef op de som en deed de meest vreselijke dingen met de Toyota Hilux. Van het laten overspoelen door de vloed tot aan brandstichting: het mocht niet baten, de Toyota bleef het doen.

Mensen die kennis willen maken met de Adventure modellen worden uitgenodigd om bij Toyota de Adventure Challenge te doen. Met deze leuke, speelse testrit leren zij niet alleen de bijzondere auto kennen, maar maken zij ook kans op een super-spannende roadtrip t.w.v. € 10.000. Alle info over deze winactie, hoe je meedoet en wat de winactie precies inhoud, kijk op de link: Toyota Adventure Challenge 

De Adventure Challenge loopt van 28 juni 2018 t/m 14 september 2018 16:00 uur. 

Ik doe in ieder geval al mee! 😀 

Trek jij er weleens helemaal op uit en wat vind je de leukste tip?

Liefs Heidi

(Visited 451 times, 1 visits today)

1 Comment

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
30 − 13 =


CommentLuv badge