Winactie: 2x Adrift Bioscooppakket

Heb ik even een heerlijke winactie voor je op deze fijne donderdag! Vanaf vandaag draait de film Spannende roman Adrift in de bioscoop en ik mag daar een heel mooi pakket van gaan weggeven. Als je alleen al naar de trailer kijkt ben je al geboeid, althans, dat had ik enorm. Je kunt dan ook vanaf vandaag kans gaan maken één van de 2 pakketten, bestaande uit: 2 bioscoopkaartjes, een survivalpakket en het boek van dit mooie waargebeurde verhaal. Ik vertel je uiteraard meer over de film en hoe je kans kunt maken bij deze Winactie: 2x Adrift Bioscooppakket

 

Winactie bioscooppakket film Adrift

Over Adrift

Tami (Shailene Woodley) en Richard (Sam Claflin) zeilen met een jacht over de Stille Oceaan. Ze zijn jong en verliefd. De klus die ze hebben aangenomen lijkt meer op een perfecte vakantie dan op werken. Totdat het noodlot toeslaat en ze terecht komen in een genadeloze orkaan. Met een verwoeste boot, zonder communicatiemiddelen of navigatie en weken verwijderd van de dichtstbijzijnde haven, moet Tami vechten voor zichzelf en de zwaargewonde Richard. Hun enige kans op overleven is om 3000 km lang de juiste koers te varen naar de Hawaï-eilanden…

Adrift is een film van de regisseur van Everest met Shailene Woodley (The Fault in Our Stars, Divergent) en Sam Claflin (The Hunger Games). Adrift is gebaseerd op het inspirerende waargebeurde verhaal over een prille liefde tussen een jonge vrouw en een man die aan het avontuur van hun leven beginnen.

 

Wil je echt een goed voorproefje, bekijk dan hieronder de trailer

 

 

En heb je de trailer gezien? Hoe spannend!! Ik ben heel benieuwd hoe de film zal aflopen!

Verder naar de winactie, waar maak je kans op:

 • 2 x vrijkaartjes voor de bioscoopfilm
 • Survivalpakket
 • Het boek (welke verfilmd is)

 

Winactie bioscooppakket film boek Adrift Winactie bioscooppakket film Adrift

 

Hoe maak je kans op 1 van de 2 pakketten

 1. Volg Fabulous Feeling Blog op Facebook (mocht je dat nog niet gedaan hebben) >> link
 2. Laat een gezellig comment achter (hier of op Facebook) dat je meedoet. That’s it!

 

 

Deze actie loopt t/m donderdag 11 juli. De winnaars zullen dan bekend worden gemaakt.

Good luck!

Liefs Heidi

(Visited 50 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Ling Choi jul 5, 2018 at 08:41

  Ik ga niet vaak naar de film maar deze film wil ik graag zien. Ook ben ik benieuwd naar het boek. Ik volg je al op Facebook.

  Reply
 2. Berendina Jaasma jul 5, 2018 at 10:21

  leuke actie,ik doe graag mee,erg benieuwd naar deze film

  Reply
 3. Myrthe jul 6, 2018 at 23:00

  Het lijkt me een indrukwekkend verhaal.
  Ik maak graag kans op het pakket.
  Ik zou eerst de film gaan zien en daarna het boek lezen. Ik vind het altijd leuk om verschillen te ontdekken tussen de film en het boek.
  Ik heb geen facebook, maar ik volg je wel op bloglovin’ (meermyr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved.

  Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
10 − 9 =


CommentLuv badge