Rivièra Maison Herfstcollecties 2018

De Rivièra Maison fan heeft uiteraard de nieuwe 2 collecties al lang bewonderd en de hebbedingen van het verlanglijstje afgestreept. Logisch want stiekem zijn de collecties echt wel weer super! Althans, mijn mening. Toch wil ik je niet onthouden van een heerlijke rij impressies en als bonus heb ik gevraagd aan de RM-fans, uit de grote en gezellige Facebook groep Rivièra Friends & More (met ruim 17.000 leden, hallo heej) wat de favorieten zijn uit de nieuwe herfst collecties 2018. Vandaag laat ik je de toppers zien en uiteraard de nieuwe collecties The Powder Parlour en 48 Grand Street Williamsburg. Want hoe lekker is het, nu de herfst in volle gang is, je lekker terug te trekken op de bank tussen je fluffy kussens en een warme kop choco en de mooie items voor dit najaar in huis te bewonderen. Kijk mee naar deze: Rivièra Maison Herfstcollecties 2018 + Favorieten van de Fans

 

Rivièra Maison Herfstcollecties 2018

 

The Powder Parlour

Deze romantische collectie lijkt rechtstreeks uit een poederdoosje te komen. De verschillende tinten nude en poederroze spelen prachtig op elkaar in en versterken het gevoel van luxe, romantiek en vrouwelijkheid. De combinatie van zacht velvet, chique zijde look en faux fur, maken dit een veelzijdige collectie waar menig vrouwenhart sneller van gaat kloppen. Lieflijk en classy met een hoog aaibaarheidsgehalte. Deze prachtige collectie is een echte musthave!

 

Ik moet wel eerst zeggen, ik vind dat RM langzaamaan steeds een andere look en feel krijgt wat ook meer bij mijn smaak aansluit.

Wist je dat de nieuwe mode (fashion) vaak gebaseerd is op de nieuwe trends qua interieur? Kijk maar ‘s goed naar de interieur trends en dan naar de fashion trends, veel is daar vanaf geleid.

Ik vind de foto van hierboven echt letterlijk een plaatje. Stijlvol zacht en toch strak met weer die bekende dames aan de muur, love it!

 

Rivièra Maison Herfstcollecties 2018 appelmand hond

 

De eerste 4 favorieten van de fans. Wat ik grappig vind aan alle favorieten is dat het echt de bekende RM uitstraling heeft. Rotan, (gerecycled) aluminium, de windlichten en vaak het landelijke roomwit.

De hond (met voorkeur MET oogjes), het appeltje (welke in het echt nog leuker wat ik zag bij de fans) en het mooie windlicht in vorm van een soort taartstandaard, om het zo te omschrijven. Uiteraard altijd met de bekende versieringen.

 

Een nieuwe lijn servies en mag ik zeggen, dat bestek! Ik zie veel het mat-gouden bestek als trend terug komen maar met deze zwarte handvaten, ik denk dat dit best uniek is.

 

Het nieuwe glasservies was ook een favoriet zag ik. Dit keer niet met de bekende witte letters maar goud.

 

Rivièra Maison Herfstcollecties 2018

 

Kussens! Je kunt er niet genoeg hebben. de fluffy en het kussen met strikvorm waren ook weer favoriet. Terecht, heerlijk die kleuren ook!

 

Rivièra Maison Herfstcollecties 2018

Wederom 4 favorieten. De beer, het huisje, het autogeurtje (te schattig) en ook de dekbedovertrekken zijn hot! Geef ze ‘s ongelijk!

 

Rivièra Maison Herfstcollecties 2018 windlicht

Mooie windlichten en vazen is een bekend item uit de RM-collecties. De hartjesvaas is van mij zeker een favoriet.

 

Very Chanel, het retro is zo mooi gecombineerd met de RM stijl. Iets wat je huis ook echt persoonlijk maakt.

 

Weer 4 favorieten. Hierboven de agenda en hieronder de wereldbol in stolp, de bijzettafels en het fototoestel. Herkenbaar en toch best een nieuw fris tintje.

Dit vond ik een leuk plaatje, ik gebruik als decoratie veren in huis en daar was deze foto. Ook stiekem wel retro, kijk maar ‘s bij oma thuis voor de vaas met veren 😉

 

RM en schoenen, 2 dingen waar vrouwen van houden, waarom dan niet combineren?

 

Rivièra Maison Herfstcollecties 2018

 

Ok, ik kan maar 1 ding zeggen van de foto’s hierboven en 2 hieronder: IK WIL!!

Zacht, romantisch en toch strak landelijk. Je ziet RM terug en toch ook weer echt die twist.

 

 

Rivièra Maison Herfstcollecties 2018

 

48 Grand Street Williamsburg

Williamsburg, de beroemde kunstzinnige wijk in het noorden van Brooklyn in de stad New York, is de thuisbasis van kunstenaars en creatieve geesten, innovators en ambachtslieden, evenals gemeenschappen met veel verschillende achtergronden. Geïnspireerd op deze wij k, is de Williamsburg-collectie gemaakt van stevige materialen zoals katoen en wol en straalt casual coolness uit. Het kleurenpalet bevat diepblauwe tinten, een zacht, grij s raster en zuiver wit katoen. Kleine details zoals het leren label en zwart-witte linten maken de interessante maar toch casual look van deze collectie helemaal compleet.

 

Wat ik leuk vind is dat deze collectie geïnspireerd is een leuke wijk in New York. Ik zal daar persoonlijk een andere stijl bij verwacht hebben maar Rivièra Maison weet altijd goed de stijl te vertalen en vind ik de collectie buitengewoon mooi. Ik vind het een mannelijk en ook weer Engels tintje hebben. Ook weer anders maar toch ook weer dat RM-stijltje

 

 

De lampen hebben mijns inziens een wat, om in het Engels te blijven, “bolder” look. Ruw en toch elegant. Vooral die hieronder is mijn favoriet.

 

 

Alle accessoires en kussen vind ik prachtig en zo chique!

 

 

Heel even iets anders, geen NY maar Amsterdam verwerkt in het servies. Helemaal mijn stijl, love it! Ik zag dat de meningen hierover verdeeld waren, het is toch echt wel Amsterdams, dus als je niet uit het 020 komt en een man hebt die daar niets mee heeft om het zacht te zeggen zal ik er niet voor gaan, mits je niet bang bent dat er wat scherven zo nu en dan op de grond liggen 😉

 

 

Weer 2 favorieten van de fans, de werledbol in stolp en de Eiffeltoren. Heerlijk die travel-look in huis. Beide prachtig! Ik zal zo ook zo neerzetten. Hier werd ook veel op gestemd.

 

Rivièra Maison Herfstcollecties 2018 Eiffeltoren

 

Hoewel mijn voorkeur naar het eerste thema gaat ben ik wel bijzonder gecharmeerd van deze tweede collectie. Heel warm en sfeervol. De kussens, lampen, schilderijen, windlichten en poefjes maken het zo elegant!

 

Rivièra Maison Herfstcollecties 2018 Rivièra Maison Herfstcollecties 2018 Rivièra Maison Herfstcollecties 2018

 

Kortom 2 heerlijke nieuwe stijlen met een prachtige warme uitstraling. Ik ben weer verliefd en met mij nog vele fans.

Wil je overigens leuke stijlen van de RM fans zien en hun tips & tricks? Meld je dan zeker aan op de Facekooksite van de fans. Ik vond het heel leuk dat zij mee wilden werken aan dit artikel.

Wil je meer weten over de nieuwe collecties van Rivièra Maison, check de site.

 

Op mijn verzamelpagina van Rivièra Maison kun je meer collecties bewonderen.

Maar natuurlijk wil ik ook weten, wat is jouw favoriet?

Liefs Heidi

(Visited 614 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Solve : *
38 ⁄ 19 =


CommentLuv badge