Winactie: Wereldkaart op Canvas

Vandaag heb ik werkelijk een geweldig leuke winactie voor je! Ik mag namelijk namens Wereldkaarten.nl een prachtige wereldkaart op canvas weggeven met een formaat van 120 x 80 cm en een waarde van € 119,95. Het leuke is, je mag helemaal zelf het design van jouw keuze uitzoeken, hoe gaaf! Wil je weten hoe je kans maakt, lees dan verder! Winactie: Wereldkaart op Canvas

Wereldkaart canvas kopen canvascompany winactie Winactie: Wereldkaart op Canvas

Een wereldkaart op canvas, ook wel een wereldkaart op linnen of doek genoemd, is een hot item in de interieurwereld! Een canvasdoek als wanddecoratie spot je tegenwoordig overal. Herinner je nog de oude landkaarten die vroeger in je klaslokaal hingen? Het saaie imago van deze atlaskaarten hebben wij weggevaagd en er is plaats gemaakt voor nieuwe, moderne, maar ook vintage en historische kaarten in een nieuw jasje. Kies zelf tussen kleurrijke, moderne, gedetailleerde of kinderwereldkaarten. 

Wereldkaart canvas kopen canvascompany winactie Winactie: Wereldkaart op Canvas

Kun je niet wachten en wil je alvast een wereldkaart kopen voor bijvoorbeeld een Sinterklaas- of kerstcadeau, dan heb je keuze uit 90 verschillende unieke designs en dus voor ieder wat wils! Van modern, tot chique of lekker retro, genoeg keuze! Ik vind het zelf zo jammer dat ik in mijn huis er geen een kwijt kan, gezien mijn halve huis bestaat uit ramen van de vloer tot aan plafond. Ik zou namelijk graag de wereld rond willen reizen en ook markeren waar ik al ben geweest. Desalniettemin ben ik blij dat ik er wel een mag weggeven! Kan ik in ieder geval een lieve lezer blij maken! 😀

Wereldkaart canvas kopen canvascompany winactie Winactie: Wereldkaart op Canvas

Ik heb een kleine greep geselecteerd hierboven en hieronder wat er zoals te verkrijgen is. Je kunt op de site ook terecht voor leuke vlaggetjes, zodat je op een wereldkaart kunt markeren waar jij al bent geweest of waar je graag nog eens naar toe zou willen gaan! Wat ik zo grappig vind aan de site is dat je zelfs cadeau’s voor reizigers (zoals een rugzak of paspoorthoesje met wereldkaart) kunt bestellen. Het bedrijf maakt niet alleen de leukste producten met wereldkaarten maar tevens kun je terecht voor een foto op canvas.

Hoe maak je kans op die gave Wereldkaart op canvas

 • Volg Fabulous Feeling Blog op Facebook 
 • Laat een comment achter dat je meedoet en waar jij nog graag naartoe op reis zou willen, je reisbuddy taggen mag! 🙂

Deze actie loopt t/m zondag 4 november.

Succes! Liefs Heidi

(Visited 49 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Nathalie okt 23, 2018 at 09:44

  Hoi hoi Heidi,

  Wat een prachtige winactie! Zo’n wereldkaart is echt geweldig om de muur boven onze zetel of onze buffetkast te verfraaien, dus ik doe graag mee!

  In mijn 35 jaartjes op deze aardbol heb ik natuurlijk al een aantal landen gezien, zoals Turkije, Egypte, Griekenland, Hongarije, Duitsland, Spanje, Frankrijk, België en Nederland en vorig jaar ben ik nog in Zwitserland en Italië geweest, maar bovenaan mijn reisverlanglijstje staat al enkele jaren het prachtige Cuba. Mojito’s drinken, Havana verkennen, de oude auto’s en gezellige straatjes, Cuba lijkt me echt geweldig! Ik zal helaas wel nog even moeten verder sparen voor ik het vliegtuig op kan stappen, maar in the meantime is het natuurlijk al heel erg leuk om lekker weg te dromen bij een wereldkaart! 😊

  Op FB vind je me tussen je volgers terug onder de naam Nathalie Madsen en I’m sleeping my fingers crossed! 😊

  Heel erg bedankt alvast voor deze mooie winactie!

  Liefs,
  Nathalie

  Reply
 2. Nicole okt 23, 2018 at 11:46

  Ik volg je hoor! Erg leuke actie. Ik zou graag met mijn man naar Australië en Nieuw-Zeeland willen.

  Reply
 3. Nicole okt 23, 2018 at 11:47

  Leuke actie! Ik zou graag met mijn man naar Australië en Nieuw-Zeeland willen.

  Reply
 4. Stefanie okt 24, 2018 at 10:01

  Wat een mooie prenten, en zo veel keuze! Vooral de goud-witte prent en de aquarel prent vind ik prachtig. We zoeken nog een groot canvas voor in onze woonkamer, dus ik doe graag mee aan je winactie! 🙂 Hier is mijn comment, en ik volgde je al op Bloglovin’, maar nu volg ik je pagina ook op Facebook. Ik ben momenteel hoogzwanger van mijn eerste kindje, dus veel verre reizen zullen we de komende jaren niet gaan maken. Maar ik ben dol out de serie Outlander en zou dus heel graag zelf de Schotse Hooglanden willen bewonderen!

  Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
33 ⁄ 11 =


CommentLuv badge