Persevent: Payot en Academie

Ongeveer 7 uur reizen in totaal, voor een event van 2 uur.. maar wat was het ‘t waard!! Een werkelijk prachtige locatie op de Keizersgracht in Amsterdam, lekkere snacken en zalige cocktails en dat om kennis te maken met een paar prachtige nieuwe productlijnen, zo vers van de pers en heuse primeurtjes. Vandaag laat ik je al een beetje kennismaken met deze nieuwe producten van Payot Paris en Académie Beauté en laat ik je wat kiekjes zien van het persevent en uiteraard deze locatie: The Dylan!

 

Persevent: Payot en Academie the dylan amsterdam

 

 

Care Cosmetics voert deze 2 mooie merken, Payot Paris is voor mij dan ook al bekend (ontzettend fijn merk) maar Académie Beauté is voor mij dan wel weer nieuw. Een merk, welke tevens van Parijse bodem is, is zeer geliefd bij de bekende Francaises. Zoals ik dan ook van Care Cosmetics gewend ben werden de nieuwe productlijnen gelanceerd op een prachtige plek, in dit geval het The Dylan Amsterdam. Een oud herenhuis aan de Keizersgracht wat omgetoverd is tot luxe boutique hotel.

 

 

Persevent: Payot en Academie the dylan amsterdam

 

 

Académie Beauté – Derm Acte

Onder het mom van Healthy skin is always in willen zij de beauty wensen van de vrouw met het gebruik van hen professionele esthetische  methode toekomen, aldus oprichter Georges Gay (1926). Het merk wat echt als eerste ontdekte wat hyarulonzuur voor effect heeft op de huid.

Vandaag maakte ik kennis met de Derm Acte lijn; High Vitamin Moisturizing Cream en 4D Intensive Moisturizing Serum. Beiden zijn op basis van hyarulonzuur, welke (gelukkig) niet van dierlijke ingrediënten verkregen is. Uiteraard ga ik beide producten uitgebreid testen, ik ben echt zo benieuwd! Het jasje is in ieder geval stoer en de eerste beleving was al ook al fijn!

 

 

Persevent: Payot en Academie the dylan amsterdam Payot Paris

 

 

Payot Paris – Blue Techni Liss

Zeg maar gedag tegen rimpels, het motto van Payot. Nou graag als je het mijn vraagt 😉 niet dat ik er zoveel heb maar iets gladder mag altijd. Vrouwen worden steeds jonger als het gaat om anti-age producten, dit puur om de verschijnselen tegen te gaan. Een eigenlijk gaat deze lijn daar bij helpen.

Als je een eerder review van me hebt gelezen (link) dan weet je dat ik erg enthousiast over dit mooie merk ben. Er zijn al meer merken die producten op de markt brengen die bescherming bieden tegen het blauwe licht, Payot daarin tegen heeft een complete lijn hiervoor uitgebracht.

In principe wordt je huid al blootgesteld aan blauw licht (denk aan zonlicht) maar door de komst van smartphones etc is dit percentage nog eens flink verhoogd. Meer blootstelling aan dit blauwe licht zorgt ook voor minder aanmaak van melatonine doordat je minder goed slaapt (doordat we vaak laat nog bezig zijn met onze telefoons e.d. en uiteindelijk zorgt dat je meer stress zal beleven, deze lijn beschermt en ontstresst. Ook hier ga ik producten van testen. Ze ruiken echt zalig!

 

 

Tijdens en na afloop was het tijd voor een lekkere blauwe cocktail (links: gin, perziklikeur, blue Curacao, citroensap en spa rood en rechts: Mandarin Napoleon, Bebo koffielikeur, Mezcal, limoensap en huisgemaakte rozemarijn/zeezout siroop) een bite en hapjes… uhh welke ik te snel naar binnen verorberd heb om nog een foto van te nemen 😉

Een mooi en fijn persevent met weer superproducten! 

Welke lijn ben jij het meest benieuwd naar en heb je al eens iets getest van deze 2 merken?

Liefs Heidi

(Visited 40 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. bychristiana okt 26, 2018 at 08:31

  Oh wat zag het er allemaal mooi uit he? Ik kreeg helemaal een sprookjesachtig Efteling gevoel bij de locatie. Ook over de producten ben ik heel enthousiast. Het merk Academie was helemaal nieuw voor mij, maar het verhaal erachter spreekt me zeker aan. De eerste indruk was ook goed.
  bychristiana onlangs geplaatst…Onze bruiloft in Frankrijk #2 | I doMy Profile

  Reply
 2. Rachel okt 26, 2018 at 20:49

  oh wat ziet het er allemaal goed uit zeg!

  Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
18 × 14 =


CommentLuv badge