Review: Anne&Max Den Haag Fahrenheit

Hoe omschrijf je een concept als Anne&Max? Is het een lunchroom waar je ook naartoe gaat voor een bakje koffie? Ze zien zichzelf als “Jouw huiskamer in de stad”, dus sfeervol ingericht, lekker achterover in een stoel en omringd worden door gezelligheid. Vooral hier, het gemoedelijke en bijna dorpse van de Fahrenheitstraat in Den Haag. Ruim een maandje open en ik denk dat ze de omschrijving zeker eer aan doen. Ik mocht heel wat lekkers proeven en neem je dus een klein stukje mee in die gezelligheid van de Review: Anne&Max Den Haag Fahrenheit

Een plek waar je zorgeloos kunt ontbijten, koffie drinken, de krant kunt lezen, lunchen, werken en samen dingen kunt delen.

Aldus eigenaar en oprichter Wobbe van Zoelen. In 2005 is hij zijn eerste vestiging in Haarlem begonnen.

Review: Anne&Max Den Haag Fahrenheit Mimosa High wine lunch menu

Het “nadeel” van dit soort persevents is dat ik het gewoon tรฉ gezellig vind zodat ik het eea vergeet te noteren en te fotograferen, maar ik ga mijn best doen om zoveel mogelijk het lekkers te omschrijven. Een goede foto van de sfeervolle inrichting kan ik je helaas niet laten zien, het was gewoon te druk en gezien de privacy van klanten, leek het me niet handig. Ik heb wel een smaakvol tweetal aan cocktail-receptjes voor je, maak ik het nog een beetje goed ๐Ÿ˜‰

Een warm welkom met een vrolijk en inspirerend woord van de jonge papa Michael die verantwoordelijk is voor deze Fransice vestiging. Een goed lopend bedrijf achter gelaten om deze gezellige Anne en Max te runnen. Als ik toch weer terug de horeca in ga, dan wel een Anne en Max – aldus Michael. 

Om van start te gaan werd er een plateau (nou zeg maar meerdere) geserveerd met een tal van lekkers wat er zoal geserveerd wordt bij Anne&Max. Ze maken graag gebruik van lokale (en vaak bio) producten en als het even kan huisgemaakt.

Review: Anne&Max Den Haag Fahrenheit Mimosa High wine lunch menu

De gezellige middag stond in teken van High Wine, nou daar hoort dus een goed glaasje Prosecco – Terra di Marca bij. 

Deze High Wine bevat een grote proeverij met verschillende bruschetta, kaas, charcuterie, flatbread, hummus, quiche en verschillende bijzondere wijnen. Tevens kun je ook voor een vegetarisch alternatief terecht.

Anne-en-Max-Den-Haag-Fahrenheit-menu

Een greep uit de hapjes. De quiche was vegetarisch en had een spinazievulling. Ik heb er stiekem verorberd, zalig! Mooie gerechtjes en je proeft gewoon dat het gemaakt is van de beste ingrediรซnten.

Review: Anne&Max Den Haag Fahrenheit High wine

De zachte wijn was een Mas de Libian Cotes du Rhone Bout d’Zan. Eeen mond vol maar wel wel met goede smaak ;-).

Vol passie vertelde oprichter Wobbe, die ook aanwezig was deze middag, over de herkomst van de producten. Zo gaat hij zelf ook op bezoek (zoals de wijnboerderijen) vanwaar alle producten vandaan komen. Duidelijk te merken dat hij een grote voorstander is van bio-producten.

Review: Anne&Max Den Haag Fahrenheit Mimosa High wine

Mimosa Cocktail

Op naar de cocktails! We maakten deze cocktails met de siropen van Saru Soda (link). Om te beginnen met een Mimosa: Schenk 100 ml Gember-sereh siroop in een glas (persoonlijk zal ik voor 50 ml gaan) en vul deze tot de helft met prosecco. Vul het glas met verse sinaasappelsap, wel rustig schenken anders loopt je glas over. Schijfje sinaasappel om het af te maken en hoppa, een perfecte Mimosa!

Anne-en-Max-Den-Haag-Fahrenheit-cocktail-mimosa-recept

Bubbels&Bes Cocktail

Schenk 30 ml bessensiroop in een glas en vul deze aan met prosecco. Maak het af met 2 takjes tijm en een paar bosbessen (optioneel zoals ik deed; munt en granaatappel pitjes). 

Je vind deze gezellige vestiging Anne&Max Den Haag Fahrenheit aan de Fahrenheitstraat 472. Voor meer info, vestigingen en menukaart neem een kijkje op de site.

Kijk hier voor een andere vestiging (en leuke hotspots) in Den Haag.

Ben jij al eens bij รฉรฉn van de Anne&Max vestigingen geweest?

Liefs Heidi


(Visited 1.094 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. bychristiana okt 31, 2018 at 08:22

    Ik had er nog nooit van gehoord, maar zoals ze zichzelf omschrijven ‘huiskamer in de stad’ klinkt het me wel aantrekkelijk. Eigenlijk zouden wij ook vaker buiten de deur moeten lunchen. Vaak eten we qua ontbijt en lunch hetzelfde terwijl er zoveel lekkers is en zoveel leuke tentjes te ontdekken zijn!

    Reply
  2. Marisa nov 1, 2018 at 15:09

    Dat ziet er allemaal super lekker en gezellig uit bij de nieuwe Anne & Max! Zo jammer dat ik niet kon, hoop je snel weer eens ergens tegen te komen Heidi. Trouwens je site is mooi geworden

    Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *