Riviera Maison Kerstcollectie 2018

Ok, hier moet je echt weer even klaar voor gaan zitten hoor, want toen ik de collectie zag begon ik nog niet te kwijlen… wat een prachtige collectie weer! Wanneer je denkt dat je je lijstje gereed hebt, komt Riviera Maison weer met een collectie zodat ik weer opnieuw kan beginnen. Zo sfeervol en zo mooi.. er kwamen heel wat oehhh en ohhh geluiden uit me. Ze flikken het gewoon weer.. the basterds ;-). Ik deel vandaag ook leuke nieuwtjes over de Christmas Experience Days en uiteraard de collectie “La Scala”. Leun achterover en bewonder met me mee met deze Riviera Maison Kerstcollectie 2018

Riviera-Maison Kerstcollectie 2018 Wooninspiratie Kerst 2018 Kerstdecoratie Kerstversiering

Wat ik altijd zo mooi vind aan RM is dat op elk detail is gelet, je proeft vanaf de foto’s gewoon die gezellige en huiselijke sfeer. Zo mooi ge-etaleert en warm door het gebruik van gelukkige mensen en lekker eten. Zoals het leven hoort te zijn, dat illustreert Riviera Maison als de beste als je het mij vraagt.

Bovenstaande foto is overigens mijn favoriet qua sfeer en interieur, copy paste zal ik zeggen!

Riviera-Maison Kerstcollectie 2018 Wooninspiratie Kerst 2018 Kerstdecoratie Kerstversiering

Christmas Store

De Rivièra Maison Flagship Store aan de van Baerlestraat is omgetoverd tot een magische Christmas Store. Een winkel vol kerstinspiratie waar u heerlijk kunt shoppen onder het genot van bubbles & bites en live kerstmuziek. De kerstengelen van Rivièra Maison delen voor de winkel ‘make a wish’ engeltjes uit. Wie gunt u een RM kerstpakket en waarom? U mag uw keuze in de RM kerstboom hangen en Rivièra Maison kiest de mooiste kerstengel uit. Rivièra Maison Flagship Store, Van Baerlestraat 2-4, 1071 AW Amsterdam.

Riviera-Maison Kerstcollectie 2018 Wooninspiratie Kerst 2018 Kerstdecoratie Kerstversiering

Christmas Experience Days I t/m 4 november

Tijdens de Christmas Experience Days waant u zich in de wereld vol Kerst. U profiteert deze dagen van speciale promoties. Elke dag zij n er leuke workshops, zoals kerstkransen maken, haar- en make-upadvies, er is een nagelstyliste en op zaterdag en zondag staat er een XXL Chocoladefontein. Geniet van ons prachtige entree met echte sneeuw en heel veel kerstbomen. En natuurlij k is er glühwein en warme chocolademelk. Wij nodigen u van harte uit om ‘the season to sparkle’ met ons mee te vieren! Rivièra Maison Concept Store, Burg. van Nispen van Sevenaerstraat 4, 1251 KH Laren

Riviera-Maison Kerstcollectie 2018 Wooninspiratie Kerst 2018 Kerstdecoratie Kerstversiering
Riviera-Maison Kerstcollectie 2018 Wooninspiratie Kerst 2018 Kerstdecoratie Kerstversiering
Riviera-Maison Kerstcollectie 2018 Wooninspiratie Kerst 2018 Kerstdecoratie Kerstversiering
Riviera-Maison Kerstcollectie 2018 Wooninspiratie Kerst 2018 Kerstdecoratie Kerstversiering
Riviera-Maison Kerstcollectie 2018 Wooninspiratie Kerst 2018 Kerstdecoratie Kerstversiering
Riviera-Maison Kerstcollectie 2018 Wooninspiratie Kerst 2018 Kerstdecoratie Kerstversiering
Riviera-Maison Kerstcollectie 2018 Wooninspiratie Kerst 2018 Kerstdecoratie Kerstversiering

Als je goed op de foto’s kijkt kun je veel items terug vinden die vallen onder deze kerstcollectie maar wat ik altijd ook zo leuk vind is niet alleen de details van de decoraties maar ook hoe het heerlijke eten opgediend wordt, zoals deze bovenstaande kerstboom van, zoals het lijkt, chocolade bladerdeeg rolletjes.

Riviera-Maison Kerstcollectie 2018 Wooninspiratie Kerst 2018 Kerstdecoratie Kerstversiering

La Scala-collectie

Geïnspireerd op het prachtige Milanese operahuis Teatro alla Scala, roept de luxueuze La Scala-collectie echt een theatrale sfeer op. Prachtige stoffen zoals delicaat baby velvet en faux fur zijn versierd met stevig borduurwerk en chique linten om het weelderige gevoel van deze collectie te benadrukken. Het rijke bordeauxrode en donkergrijze kleurenschema wordt gecombineerd met een elegant bloemmotief, dat de verfijnde uitstraling van deze collectie helemaal compleet maakt. Breng wat glamour en drama toe aan uw interieur met de prachtige La Scala-collectie.

Riviera-Maison Kerstcollectie 2018 Wooninspiratie Kerst 2018 Kerstdecoratie Kerstversiering
Riviera-Maison Kerstcollectie 2018 Wooninspiratie Kerst 2018 Kerstdecoratie Kerstversiering
Riviera-Maison Kerstcollectie 2018 Wooninspiratie Kerst 2018 Kerstdecoratie Kerstversiering
Riviera-Maison Kerstcollectie 2018 Wooninspiratie Kerst 2018 Kerstdecoratie Kerstversiering
Riviera-Maison Kerstcollectie 2018 Wooninspiratie Kerst 2018 Kerstdecoratie Kerstversiering
Riviera-Maison Kerstcollectie 2018 Wooninspiratie Kerst 2018 Kerstdecoratie Kerstversiering
Riviera-Maison Kerstcollectie 2018 Wooninspiratie Kerst 2018 Kerstdecoratie Kerstversiering
Riviera-Maison Kerstcollectie 2018 Wooninspiratie Kerst 2018 Kerstdecoratie Kerstversiering

Wat dacht je van deze te schattige autotjes met kerstboom! Vooral het ornament je in de boom kunt hangen.

Riviera-Maison Kerstcollectie 2018 Wooninspiratie Kerst 2018 Kerstdecoratie Kerstversiering
Riviera-Maison Kerstcollectie 2018 Wooninspiratie Kerst 2018 Kerstdecoratie Kerstversiering
Riviera-Maison Kerstcollectie 2018 Wooninspiratie Kerst 2018 Kerstdecoratie Kerstversiering

Ik kan natuurlijk onwijs veel zeggen over de collecties maar ik denk dat de beelden weer voor zichzelf spreken.. zo mooi en sfeervol!

Wil je alles van de collectie zien, neem dan een kijkje op de site.

Wat vind jij van deze kerstcollectie van Rivièra Maison?

Liefs Heidi

(Visited 1.126 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *