De 10 Leukste: Vondsten op de Margriet Winterfair 2018

Jawel, je leest het goed… de Margriet Winterfair! Heidi is tussen hordes vrouwen rond gaan banjeren bij allerlei standjes om leuks te spotten en mee te nemen. Ik had verwacht dat het een soort veredelde huishoudbeurs zou zij maar dat viel me echt mee! Ik moest er 2 dagen staan vanuit mijn werk en zei gewoon op dag 3 (mijn vrije dag) “kom mam, we stappen in de auto richting Margriet Winterfair”, zo gezegd, zo gedaan! Ik heb uiteraard een beetje geshopt (mijn vondsten), wat meteen ook leuke (cadeau)tips voor de kerst kunnen zijn! Van hip waterflesje tot aan een heerlijke geiten brie en panterprint schoudertasje. Uiteraard ook een mini verslag van de Margriet Winterfair 2018 in de 10 leukste!

Margriet Winterfair 2018 Aqualicious waterfles

Eco Friendly waterflesje van Aqua-licious

Wat is ie leuk en handig! Dit vind ik echt een super vondst! Mijn oog werd meteen naar het leuke uiterlijk getrokken. 24 verschillende hippe Ibiza-stijl flesjes die je kunt opvouwen, in de vriezer kunt leggen, in de vaatwasser kunt stoppen, ecologisch en BPA vrij zijn. Is ie leeg, dan rol je ‘m en stop je ‘m in je tas. Wat dacht je van ‘m aan je riem of tas te hangen naar een festival? In het kader van duurzaam doen, een dikke 10! En voor de prijs hoef je het helemaal al niet te laten, deze schatjes kosten € 4,95 per stuk. Ideale cadeautip voor de kerst.

Voor nog meer leuks van het merk en deze waterflesjes kijk je op https://www.aqua-licious.nl/waterflesjes

Review Margriet Winterfair 2018 Maza Hummus Tuinkruiden Spinazie

Maza Hoemoes

Grote kans dat je weleens gehoord hebt van deze Mediterraanse hoemoes (hummus) soorten in een bakje, of zelfs geproefd. Op de fair kon je alle soorten (en dat zijn er nogal wat) allemaal proeven en zelfs eenworkshop volgen om je eigen pokébowl te maken met de hoemoes. Of je het op je brood smeert, gebruikt in de stamppot of door de salade heen doet, het is een veelzijdig en ook vegetarisch, halal en bijna allemaal veganistisch product. Ik nam de smaken spinazie en tuinkruiden variant mee, zo lekker!

Voor meer info en lekkere recepten kijk op https://www.maza.nl/

Review Margriet Winterfair 2018 Maza Hummus
Review Margriet Winterfair 2018 Garnier Loving Blends Honing Goud Kokosmelk

Loving Blends

De stand van Garnier Loving Blends vond ik echt mooi, maar.. ik kan soms zo sceptisch zijn over verzorging van dit soort merken, ok Heidi geef het een kans, ze zijn vrij van troep en veilig voor je huid en haar. De dame daar haalde me over, ik ga dus aan de test. Al moet ik wel eerlijk bekennen, de micellair reinigingsproducten van Garnier vind ik wel erg fijn. Ik nam de nieuwste producten mee; Honing Goud voedende haarcrème en Kokosmelk bodymilk. Review komt er aan! 

Voor meer info over alle producten van Loving Blends kijk je op https://www.garnierzorgvoorjezelf.nl/

Review Margriet Winterfair 2018 Alphenaer geiten mini brie

Alphenaer geiten mini brie

Een zacht en romige brie soort die gemaakt wordt met microbieel stremsel (dus niet dierlijk en geschikt voor de vegetariër). Op ambachtelijke wijze gemaakt en na natuurlijke rijpingsproces gereed gemaakt om voor ons van te smullen. Wat een heerlijk kaasje! Alphenaer geitenkazen hebben nog 4 andere heerlijkheden in het assortiment verkrijgbaar bij o.a. de AH en op de site kun je een stel smaakvolle recepten vinden.

Alles over de kazen vind je op de site http://www.alphenaer.nl/

Review Margriet Winterfair 2018 Weleda Skinfood Body Butter Lip Balm

Weleda Skin Food

Helemaal nieuw is de Skin Food Body Butter. Een heerlijke rijke crème met o.a. sheaboter en cacaoboter. Een pot van 150 ml maar smeert lekker en je hebt er weinig van nodig voor een goed gehydrateerd huidje. Dit ruikt lekker! Net als de Lip Balm,een zachte emulsie met een glansje voor de droge en gesprongen lippen, nu met dit weer komt ie als geroepen! De mix van zonnebloemolie, kamille en calendula maken ze lipjes heerlijk zacht. Weleda staat bekend om de 100% gecertificeerde natuurlijke verzorging, daar houden we van. Ik nam ook de Granaatappel deodorant mee, die geen aluminiumzouten bevat. Binnenkort een review van de producten. Helaas kan ik ze nog niet vinden op de NL en BE site maar wel de internationale site.

Voor meer info kijk je dan op https://www.weleda.com

Review Margriet Winterfair 2018 Inproba minder suiker ketjapsaus

Inproba 50% minder suiker

Zie tegenwoordig maar ’s goede Oosterse smaakmakers te vinden die niet zijn vol gepompt met de foute E-Nummers (bv E621) of grote ladingen suikers. Inproba speelt daar op het goede moment op in met hun 50% minder suiker lijn. Geen kunstmatige kleur-, en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Gewoon puur lekker Oosters zoals het hoort. Ik nam o.a. de Ketjap Manis, Chillisauce, Satésaus en wat kruidenmixen mee, erg lekker!

Voor meer info en recepten kijk op https://www.inproba.nl/

Ook-leuk tassen en accessoires

De naam zegt het al; Ook-leuk! Tassen en accessoires voor een leuk prijsje, die kon ik toch even niet laten liggen 😉 super handig tasje, makkelijk voor te shoppen en er kan veel in, sja over de armbandjes hoef ik weinig te vertellen, gewoon ook leuk! Nog opzoek naar een kerstcadeau, ik zeg hier even rondsnuffel.

Voor de grote collectie ga je dus naar https://ook-leuk.nl/

Review Margriet Winterfair 2018 JP. Chenet Ice Edition

JP. Chenet Ice Edition

Even lekker bubbels proeven. JP. Chenet is niet het eerste merk waar ik aan denk als ik bubbels wil kopen maar deze Ice Edition sprak me wel aan. Een half droge mousserende wijn met aroma’s van wit fruit, citrusvruchten, noten en amandelen. Ik wilde de stand op de foto zetten, echter had het model in ijsberenjassie eenander idee. That akward moment, ik voelde me zo niet op mijn gemak (het is dat ie mooie ogen had haha!) wilde ‘m toch even delen, mijn gezicht spreekt welboekdelen.

Je koopt de JP. Chenet Ice Edition voor € 5,99 bij de supermarkt.

Review Margriet Winterfair 2018 Stichting dierenlot

Stichting Dierenlot

Teveel ga ik hier niet over zeggen maar wel dat ik dit wel de mooiste en beste stichting in Nederland vind waar ik wel aan wil schenken, ik weet dat ze echt goed werk verrichten en het geld bij de diertjes terecht komt. Nu helemaal met kerst mag er ook weleens een goed doel uitgelicht worden en voor mij is dat hetgeen waar ik een warm hartje aan toe draag. Voor een klein bedragje help je al. Nee niet gesponsord, mocht je het je afvragen ;-).

Voor meer info kijk op https://www.dier.nu/

My Granolo, Kaas in ’t Bakkie en Las Colmenas Honingrum

Eigenlijk zijn het er 3, gebundeld in 1: Echte biologische en vegetarische kaasfondue van geiten- en koeienkaas, heerlijke honingrum van Las Colmenas van en versgebakken granola door de brievenbus (van Kim Feenstra).

Alle 3 lekkeren (ohh die rum, zo lekker) toch leuke food-vondsten. Voor de fondue kijk op http://www.kaasinhetbakkie.nl/ – de Honingrum op http://www.lascolmenas.nl/ – en de granola op https://www.mygranolo.nl/

Uiteraard nog wat kiekjes van de Winterfair, ik kwam een aantal leuke merken tegen, even geluisterd bij de sprekers (Heleen van Royen net gemist) en natuurlijk evenmode spotten bij Steps en mijn merkje Expresso. Verder kon je allerlei leuke workshops volgen, zoals je eigen Bossche Bol maken! Uiteraard waren er veel merken met de nieuwste producten aanwezig en vele leuke artiesten. Mocht je volgend jaar willen gaan, je kunt het beste doordeweeks er een dagje voor uittrekken.

Voor meer info over de fair kijk op https://www.margrietwinterfair.nl/2018/

Ben jij weleens op de Margriet Winterfair geweest?

Liefs Heidi

(Visited 304 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. bychristiana dec 13, 2018 at 11:40

  Woehahaha, that awkward moment. Ik denk dat er vrouwen zijn die zoiets heel leuk zouden vinden, maar net als jij ben ik daar niet een van. Ik had het ook een keer op een event (echt PRECIES hetzelfde). Ik wilde een stand op de foto zetten, en voor ik het wist staat er een knakker in een boxershort naast me. En voor de rest niets!!! Iedereen begon foto’s te maken en ik durfde geen nee te zeggen, want je wilt zo iemand ook niet beledigen. Maar ongemakkelijk joh. En oh, die laatste foto. Ik hoefde niet eens op het bordje te kijken om te weten dat dit Homestock was. Hun spullen vind ik zo tof.

  Reply
  1. FabulousHeidi dec 14, 2018 at 09:27

   Hahaha ja errug! Je ziet het ook aan mijn gezicht, zo van oww help maar ik denk idd dat er vrouwen zijn die dit leuk vinden. Ohhh ja jouw verhaal is ook heerlijk haha! Precies dat! Jaaaa Homestock! Ik zag al ergens iets bij jou voorbij komen, zo’n leuk merk!

   Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *