Fab Weekly

In het verleden had ik een zelfde soort rubriek en deze wilde ik toch weer nieuwe leven in blazen. De leukste nieuwtjes die binnenstromen in mijn mailbox. Of het nu om uitgaan, eten, beauty, hobby of interieur gaat, ik deel de leukste met je! Deze keer een bioscoopfilm, glutenvrije koekjes, een gloedjenieuwe mascara, een health box, verhalen aan je wand en de oplossing tegen pluizende krullen.

Kijken naar hippie Matthew McConaughey

Moondog (Matthew McConaughey) is een succesvolle dichter die zijn leven volgens zijn eigen regels leeft. Samen met zijn rijke vrouw (Isla Fisher), zijn verwaande agent (Jonah Hill) en zijn beste vriend (Snoop Dogg) is het leven รฉรฉn groot feest vol drugs en drank. Moondog is de rockster onder de dichters, ook al heeft hij de laatste jaren niet veel op papier gezet. Wanneer het noodlot plotseling toeslaat, moet hij zich echter herpakken en zich richten op zijn grote talent: schrijven. Maar dat lijkt makkelijker gezegd dan gedaan wanneer het merendeel van je dagen in het teken staan van drank, drugs en vrouwen. Oja enne… Zac Efron komt ook voorbij in de film (zucht…) THE BEACH BUM โ€“ bioscooprelease 28 maart

Je wimpers on fleek

Ik ren natuurlijk in april naar de winkel! Deze MOET ik testen! Echt he, welke vrouw houd er nou niet van mega wimpers ๐Ÿ˜€

De all-round mascara van onze dromen creรซert volle, lange en perfect gekrulde wimpers. Deze wens wordt binnenkort werkelijkheid: in april introduceert CATRICE de EYEconista Lash Millionizer Volume Mascara om je te verzekeren van schitterende wimpers. De nieuwe ster in het standaard assortiment geeft maar liefst 180% meer wimpervolume* van de wimperwortels tot de puntjes. De mascara is niet alleen gemakkelijk in meerdere lagen aan te brengen โ€“ voor bijzonder volle wimpers โ€“ het creรซert ook lengte en geeft de wimpers een dramatische krul. Volume, lengte en krul die dag & nacht houdt #lashesonfleek.ย De verkoopadviesprijs is โ‚ฌ 4,99

* Onderzoek onder 30 vrouwen. Wimpervolume gemeten aan de hand van instrumentele foto-analyses na het aanbrengen.

Mooi krullen en vaarwel pluishaar!

Na een lange dag met afspraken door wind en weer gefietst te hebben, zitten je krullen niet meer zoals je had gehoopt. Het voelt stug aan en zit niet meer in model. Maar hoe kun je dit het beste voorkomen? Maria Nila heeft de oplossing en komt met een nieuw product; Curlicue Cream

Een verzorgende crรจme die zowel gecreรซerde als natuurlijke krullen verbetert en beschermt tegen vocht. Daarnaast werkt de crรจme ook bij een natuurlijke slag in het haar. Na het gebruik van de crรจme heeft je haar een schitterende glans en voelt het zijdezacht aan. De glycerine en extracten van kamille vormen een hydraterende formule die kroes of gespleten haarpunten achterwegen laat. De Curlicue Cream heeft een heerlijke, fruitige jasmijn-bloemengeur. Om van weg te dromen…

Zeker niet onbelangrijk is het feit dat de crรจme tevens gekleurd haar beschermt, sulfaat- en parabenen vrij is en 100% veganistische ingrediรซnten bevat. Daarnaast is de verpakking volledig CO2-gecompenseerd. Kijk daar houden we van!!!

De Curlicue Cream is verkrijgbaar bij geselecteerde Maria Nila salons en online via marianila.com | 100 ml | โ‚ฌ26

Proeven! De koekjes van Lisa’s Choice

Glutenvrij-merk Lisaโ€™s Choice heeft maar รฉรฉn missie: heerlijke glutenvrije producten voor รฉcht iedereen! Inmiddels heeft het merk een fijn assortiment met vele unieke smaken. Lisaโ€™s Choice stelt ze graag even voor.

Naast chocolade en vanillekoekjes heeft Lisaโ€™s Choice twee heerlijke koekjes met fruitsmaak: Lemon Butter-koekjes en frisse cranberry en hazelnoot-koekjes of kruidige spiced cookies, gemaakt met bastognekruiden.

Maar Lisaโ€™s Choice heeft meer dan koekjes voor de zoetekauw. Bijvoorbeeld de cheese & onion-koekjes, cheese & poppy seed-koekjes, gemaakt met kaas, maanzaad en een vleugje koriander of de Red Pepper-koekjes van rode peper, tomaat en citroen.

Lisaโ€™s Choice is verkrijgbaar bij biologische winkel Marqt, diverse glutenvrijewinkels en bezorgservice Picnic. Kijk voor meer informatie op lisaschoiceglutenfree.com.

Een verhaal aan je wand

Ken je het Deense merk ViSSEVASSE al? Bekend van de papierwaren- en designstudio waarbij het draait allemaal om gevoel, herinneringen en betekent niet voor niets: โ€˜maak je geen zorgen, het komt allemaal goedโ€™.

Kies je de Beetle-poster waarin je met je eerste liefde naar de Italiaanse kust reed? Misschien huurde jullie in daar in een dorpje een Vespa om door de nauwe straatjes te cruisen. Of kies je voor een poster met een Volkswagen bus erop, omdat het je herinnert aan warme zomerdagen op de camping in Zuid-Frankrijk waar je met je ouders verbleef? Ieder design vertelt een eigen verhaal, zonder begin of eind. Als je de posters combineert, verandert de boodschap. Zo maak je er echt jouw verhaal van. Je kunt de posters in een frame kopen, maar ook los. Hierdoor kan je de posters makkelijk verwisselen en heb je in een handomdraai een nieuwe story aan de muur hangen.

Het assortiment bestaat uit meer dan 150 posters die ieder een eigen gevoel oproepen. Er is een serenity collectie voor Yogiโ€™s, een kindercollectie die elke kinderkamer opvrolijkt, designs voor tieners, een keuken-selectie en andere collecties voor hem en haar. Naast posters heeft het merk ook notitieboekjes en zijn de herkenbare designs te vinden op de wenskaarten, memory, een kaartspel en andere accessoires. Ontdek (en shop) het volledige assortiment op vissevasse.com

Health boxen met Ralph Moorman

Heb jij al gehoord van de Jouwbox? Editie 4 komt er aan en dit is wel een musthave box in de health-categorie. Ik heb mogen spieken wat er in de box zit en echt, prachtige producten!

In iedere box zitten producten, die door Ralph Moorman zorgvuldig zijn geselecteerd en tevens onder zijn eigen persoonlijke favoriete valt. De producten zijn natuurlijk, en veelal van biologische afkomst, glutenvrij en zijn van absolute A-kwaliteit. Er worden bekende merken gebruikt en de ingrediรซnten zijn zorgvuldig gecontroleerd. Ralph Moorman gebruikt vijf essentiรซle pijlers in zijn keuzes voor de edities. De producten zijn variabel en betrekking op voeding,ย  mondverzorging, haarverzorging,ย  huidverzorging en tot slot suppletie.

JouwBox is vanaf 1 februari online te pre-orderen op www.jouwbox.nl 12 februari worden alle JouwBox uitgeleverd. Kijk voor alle info, prijzen en abonnementen op de site.

Wat vind jij het leukste Fab Weekly nieuwtje?

Liefs Heidi

(Visited 70 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *