Review: Foreo Luna Fofo gezichtsborstel

Hij ziet er niet alleen té schattig uit, hij is ook nog eens slim en zacht voor je huid! Ik hou van gadgets en dus ook als het gaat om gezichtsverzorging. Met zijn 2 “oogjes” meet ie je huid, welke correspondeert met een app en op een zachte manier geeft ie een goede reiniging. Ik heb het over de FOREO LUNA fofo. Een unieke gezichtsborstel die je stiekem erg graag op je wastafel wil hebben. Vandaag mijn review! Review: Foreo Luna Fofo gezichtsborstel

Review Foreo Luna Fofo gezichtsreiniger gezichtsborstel

Ik had dit roze droppie al een paar keer voorbij zien komen in een persbericht en telkens werd mijn nieuwsgierigheid gewekt. Hij ziet er niet alleen mooi uit, hij is ook nog eens heel functioneel ben ik achtergekomen! Compact, makkelijk in gebruik en is zo klein dat ie makkelijk in je toilettas mee te nemen is en je ‘m niet hoeft op te laden; handig!

Over de LUNA fofo

Deze beauty-gadget van het Zweedse bedrijf FOREO werd in september 2018 geïntroduceerd, waardoor de beauty industrie werd opgeschud. De gepersonaliseerde functies die het apparaat heeft, maakt het ook steeds slimmer. LUNA fofo is zo ontwikkeld dat iedere gebruiker een huidcijfer krijgt, die wordt gegeven op een schaal van 1 tot 100. De vochtbalans van de huid wordt gemeten en op basis daarvan krijgt de gebruiker een reinigingsroutine die zo is afgestemd dat de kwaliteit van de huid wordt verbeterd. De LUNA fofo verwerkt voor de huidverzorgingsbehandeling informatie over vochtbalans en combineert dat met informatie uit de huidverzorgingsenquête die op de FOREO For You app wordt verkregen. Dit is om de frequentie, de kracht en de duur van de T-Sonic pulsaties op de huid aan te passen. Op deze manier krijgt iedereen een geoptimaliseerde behandeling die wordt aangepast op de conditie van zijn of haar huid.

Foreo app huidmeting

Foreo App

In combinatie met de app meet je je huid. Je download de gratis “FOREO For You-app” app (apple of android), vul je persoonlijke gegevens in (leeftijd, etc) en dan vraagt de app om je huid te meten. Het geeft exact aan waar je de 2 gouden “oogjes” op je huid moet plaatsen. Zodra je huid gemeten is kun je aan de slag met de reiniging. Elke zone kan anders worden gereinigd, zo kan de trilling bijvoorbeeld op je neus intenser zijn dan op je wang. Echter nog steeds heel prettig en zacht voor je huid. Nadat je ‘m een poos gebruikt meet je je huid opnieuw, en het kan zo maar zijn dat je routine wordt aangepast.

Foreo Luna pink roze

Foreo huidanalyse

Er wordt geadviseerd om de analyse eens in de twee weken te doen om de voortgang te controleren en zodra de gegevens zijn opgeslagen wordt de LUNA fofo opnieuw aangepast. Het einddoel is natuurlijk om na verloop van tijd de felbegeerde score van 100/100 te behalen. Ik heb ook gemerkt dat dit ook echt zo is. Na een paar weekjes is mijn routine aangepast. Wel 1 tip: gebruik geen crème voordat je de meting doet maar op een schone huid of wanneer je wat make-up op hebt, anders kun je een verkeerd beeld krijgen van de meting, denk bv aan vochtbalans.

Review Foreo Luna Fofo gezichtsreiniger gezichtsborstel

De borstelhaartjes zijn zacht en makkelijk te reinigen, waardoor ook heel hygiënisch. Ik breng wat cleansingmilk of andere reiniger aan op mijn huid, bevochtig het wat met water en zet dan de fofo op mijn huid. Vervolgens zet ik het apparaatje aan en roteer de borstel over het het gebied in de volgorde van de meting. Door een kleine pauze weet je dat je naar het volgende gebied moet. Je kunt de fofo makkelijk reinigen door onder de kraan te houden. Opladen is overigens niet nodig, ook erg handig!

Review Foreo Luna Fofo gezichtsreiniger gezichtsborstel

Ik merk dat mijn huid goed gereinigd wordt, net dat extra stukje wat je soms nodig hebt. Het stimuleert je huid (denk aan exfoliëren en bloedsomloop). Je moet echter niet verwachten dat het vergelijkbaar is met een gezichtsborstel die al even op de markt zijn, deze is veel liever voor je huid wat echt wel belangrijk is. Ik moest daar wel even aan wennen maar vind het nu echt heel fijn!

Review Foreo Luna Fofo gezichtsreiniger gezichtsborstel

Grappig feitje: Op dit moment wordt wereldwijd iedere 3 seconden een LUNA apparaat van FOREO verkocht. De introductie van de LUNA fofo schept hoge verwachtingen, deze kleine beauty-gadget zal in minder dan één maand meer dan 1000 jaar aan informatie verzamelen.

De LUNA fofo is verkrijgbaar is zeven kleuren: Pearl Pink, Aquamarine, Fuchsia, Midnight, Mint, Purple, en Sunflower Yellow.

LUNA fofo is te koop op foreo.com/lunafofo, Douglas en bij bol.com voor €90.

Heb jij al eens van deze LUNA fofo gehoord? Liefs Heidi

De producten in dit artikel zijn beschikbaar gesteld tbv een review. Voor meer info zie mijn disclaimer.

(Visited 2.219 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *