Beachclub Strandtent Xiringuito Scheveningen Review winactie menu

Beachclub XIRINGUITO Scheveningen | WINACTIE

Zoals je vast wel weet word ik altijd blij van lekker eten… maar waar ik heel heel heel (had ik al gezegd heel?) blij van word is de Mediterrane keuken! Op uitnodiging van Mariska (Marvelousz) mocht ik gaan eten met een stel andere gezellige foodbloggers bij strandtent XIRINGUITO aan het Scheveningse strand. Druilerig weer maar dat mocht de (eet)pret niet drukken. De gezellige sfeer en de hemelse lekkernijen maakte dat meer dan goed. Ik laat je vandaag een impressie zien van de kaart èn vertel je hoe jij kans kunt maken op een ontbijt voor 2!

Om het sowieso in de Mediterrane sferen te houden, een mooi glas witte droge wijn (Portugese Dauro) hoort er dan wel bij. Ik hou van dit soort details, de naam van je restaurant op je glas, très chique!

Over XIRINGUITO

Dé beachclub van Scheveningen is het nieuwe XIRINGUITO (strandbar in het Catalaans); het vertrouwde huiskamergevoel op het strand! Na meer dan 10 jaar strandclub Doen zijn de nieuwe eigenaren een andere weg ingeslagen. Deze weg leidt meer naar een Mediterrane beleving, wat je morgen terug zult zien in het interieur en de menukaart.

De chef en zijn keukenbrigade werken uitsluitend met hoogwaardige en dagverse producten, waarin je invloeden uit o.a. Spanje, Italië en Zuid-Frankrijk proeft. Logischerwijs ligt de focus op nog méér diversiteit, een uitgebreide menu- en drankkaart, kwaliteit en service.

Door de vrije ligging (ter hoogte van de vuurtoren) is XIRINGUITO ook de ideale locatie voor feesten, vergaderingen, productlanceringen, huwelijken, borrels en/of bedrijfsuitjes.

Gedurende deze gezellige middag kregen we een prachtige sharing dinner uitgeserveerd, diverse gangen met een tal van lekkere gerechten. Hierboven een burrata met serranoham en uien-vijgenchutney. Wat een heerlijke combinatie bij elkaar.

Zet een stel vrouwen bij elkaar, lekker eten erbij en gegarandeerd succes. Vooral als het gaat om deze foodies, lekkerbekken pur sang en ja… zoals dat hoort, eerst moeten die mooie gerechten vastgelegd worden. Zo leuk om te zien!

Wat hebben we nog meer geproefd

Naaste de heerlijke burrata kwamen er ook gehaktballetjes (albondiga’s) van varkensvlees, een echte Spaanse tapas. Dat vleugje kaneel zorgde voor een verassende smaakbeleving, erg lekker! Kruidige knoflook mosselen, ook te lekker, pizza margarita, melanzane ofwel aubergine parmigiana (dat schaaltje heb ik echt uitgelepeld), een bloemkool rissotto met paddestoelen en garnalenkroketjes, ohh wat houd ik daarvan. Nog een paar plaatjes om te zien waren de Iberico tonato en de ceviche van heilbot met passievrucht, avocado en zeegroenten… mooi maar net zo lekker als het eruit ziet! de lunch werd afgesloten met een kleurrijke avocado salade.

Winnen!!

Wil jij kennis maken met deze sfeervolle beachclub XIRINGUITO in Scheveningen en kans maken op een ontbijt voor 2? Doe dan gezellig mee met de winactie! Wie wil er nou niet ontbijten aan zee toch ;-).

Wat moet je doen:

  • Volg Fabulous Feeling Blog op social media (Facebook of Instagram).
  • Volg XIRINGUITO op social media (Facebook of Instagram).
  • Voor extra kans, tag die lover of bestie met wie jij wil ontbijten!

Deze actie loopt t/m 31 mei.

Succes en liefs Heidi

Geef een reactie

Solve : *
20 × 29 =


CommentLuv badge