Review: Restaurant de Haard

Voor mij een restaurant die me maar al te bekend is, er staan hier dan ook heel wat voetstapjes van mij! Midden in het bos (Hoeven/Bosschenhoofd), een prachtige plek met lekker eten. Ik heb hier vaak gedineerd, zelfs een bruiloft gevierd maar wat ik nog vaker hier heb gegaan is genoten van een heerlijke lunch! Een nieuwe deal van Social Deal maakt het mogelijk dat je hier kan genieten van een voordelige 2-gangen lunch met soepje vooraf en een gerecht die je mag kiezen van de vaste lunchkaart. Ik vertel je uiteraard weer meer over de deal! Review: Restaurant de Haard

Handig: klik op de (grote) foto’s om direct naar de deal te gaan.

Review: Restaurant De Haard Bosschenhoofd Hoeven

Helaas was het een regenachtige dag maar wel lekker genoeg om eventueel nog overdekt buiten te zitten. Wijzelf kozen er wel voor om binnen van de lunch te genieten.

Ook weer heel fijn van deze deal is is dat je een vrije keuze van de vaste lunchkaart hebt (op een meerdere gangen-menu na). Keuze uit heerlijke gerechten waarvan ik sommige al eens heb mogen proeven. Uiteraard gaat er voor deze dame ook tijdens de lunch een fijn glas Sauvignon Blanc altijd in :-).

Review: Restaurant De Haard Bosschenhoofd Hoeven aspergesoep lunch

Het eerste gerecht van de 2-gangen diner deal is een huisgemaakte soep van de chef, wat kan wisselen en dit keer was het een zachte en romige aspergesoep. Ik ben echt een “soepmens”, altijd lekker en deze smaakte me ook erg goed! Zelfs zo goed dat ik tot de laatste drup de soep uit de kom wilde halen (dat kan dus heel goed als je op over giet op je lepel… ahum ;-)).

Review: Restaurant De Haard Bosschenhoofd Hoeven 1 uurtje lunch

Ik koos als hoofd-lunchgerecht voor het 1 uurtje. En ja weer een soepje maar daarnaast 2 dikke boterhammen met een garnalenkroket en gerookte zalm. Een cocktailsaus maakte mijn feestje compleet!

Mijn tafelgast van deze lunch koos voor een vissalade waar brood met kruidenboter bij werd geserveerd. Als extra (dus niet inbegrepen) bestelden we nog een portie friet bij. Eigenlijk was dit te veel maar wel zo lekker!

Enkele sfeerbeelden om te laten zien hoe knus en gezellig het hier is. Iets te donker om goede foto’s te maken maar het blijft voor mij een plek die elke keer weer de moeite waard is!

Review: Restaurant De Haard Bosschenhoofd Hoeven lunch interieur

Wat houdt de deal van Social Deal – Restaurant De Haard precies in

  • Voor deze deal betaal je € 9,50 per persoon i.p.v. € 19,20 (korting van € 9,70 p.p.).
  • De deal is te vinden onder deals in Bergen op Zoom (ook in het weekend is er te reserveren).
  • Uiteraard zijn de drankjes niet inbegrepen.
  • Je geniet van een 2-gangen lunch met 1 vrije keuze van de lunchkaart.
  • Alle details van deze deal kan je terug vinden op de directe pagina van deze deal van Restaurant De Haard.

Aanvullende info

  • Reserveren: na aankoop online reserveren met ‘Social Deal Reserveren’ (te vinden onder het overzicht: mijn vouchers).
  • Via de overzichtelijke app van Social Deal, die je kunt downloaden, is het arrangement heel gemakkelijk te bestellen. Je hoeft geen voucher uit te printen, je laat bij het afrekeken de vouchers in de app scannen en klaar!
  • Kies bijvoorbeeld voor een klassieke clubsandwich, 12-uurtje, garnalenkroketten of een broodje met brie en walnoten.

Tip: Kijk hier voor nog een geweldig restaurant in de buurt.

Wat vind je van deze deal, heb jij nog een leuke Social Deal getest de laatste tijd?

Liefs Heidi

(Visited 355 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *