Merry Half Christmas!

Er zijn 2 dingen waar ik dol op ben; kerst en Amerika! Versieringen, lichtjes, heerlijk opdoffen met veel cadeautjes onder de boom en niet te vergeten lekker eten! Samen met de familie genieten van deze sfeervolle dagen. Wat ik nou zo tof vind, dat je de leukste tijd van het jaar ook op de helft kan vieren! De leukste trends op “celebration” gebied komen dan ook vanuit mijn geliefde Amerika, maar wist je dat zij ook half kerst vieren? En hoe leuk is het dat je je geliefden dit kan laten weten door middel van een kaartje! Love it! Ik zeg sturen dat kaartje en dat is tegenwoordig zo simpel, leuk en snel! Merry Half Christmas!

Merry half christmas kerstkaarten kaartje2go zelf kerstkaart maken

Eigenlijk vind ik altijd wel dat er reden is voor een feestje maar kerst blijft toch speciaal. Stiekem vind ik “half kerst” dan helemaal leuk! In de zomer het mooiste feest van het jaar extra vieren. Ga je het nou uitgebreid vieren dan MOET je er natuurlijk wel foto’s van maken en die ga jij straks weer voor je kerstkaart in december gaat gebruiken! Daarnaast ben je ook nog ‘s even lekker origineel met jouw feestje want hoe leuk is het om je vrienden en familie uit te nodigen voor de zomerse kerst bbq? Yup, snel plannen dus! Stuur meteen die leuke uitnodiging zoals ik hem maakte en verras je vrienden en familie nu.

kerstkaarten, kerstkaarten versturen, kerstkaart
maken, kerstgroet, kerstwens

While your at it, heb ik alvast een lijstje met ideeën voor je en waar jij die foto’s dan straks weer gaat gebruiken voor je kaarten, kijk hoppa zo doen we dat:

 • Sangria met een kaneelstokje er in en kerstballen als decoratie ernaast.
 • Allemaal een gekke kersttrui aan of die leuke kerstmuts op.
 • De tuin versieren met kerstlichtjes en kerstballen in de bomen en struiken.
 • Doe een bierpongspel en de winnaar mag een cadeau uitkiezen die je onder de struiken hebt gelegd, iedereen moet wel iets geks meenemen natuurlijk.
 • Sleep je tv naar buiten, zet de vuurkorf aan en doe die Netflix-kerstfilm marathon.
Merry half christmas kerstkaarten kaartje2go zelf kerstkaart maken

Stappenplan voor je kerstkaarten

Nu je toch zo heerlijk half kerst aan het vieren bent en die te gekke foto’s vastlegt, maak dan meteen een stappenplan voor jouw kerstkaarten in december. Zeg nou zelf, een echte kaart ontvangen is toch veel leuker? Ik mis die volgeplakte deuren, die leuke slingers bomvol met de leukste kaarten. Ik ontwerp elk jaar zelf een kaart en eigenlijk is het nu zoveel makkelijker met een site als Kaartje2go. Ik leg het je uit en natuurlijk dat stappenplan, zodat jij goed voorbereid en op tijd bent bent je kaarten:

 • Sla je foto’s op op een map in je computer, sorteer ze alvast.
 • Zet een reminder in je digitale agenda voor in december wanneer je ze wilt maken en versturen.
 • Maak een sheet aan met de adressen van wie jij een kaart wilt sturen.
Merry half christmas kerstkaarten kaartje2go

Voor wanneer het zover is

 • Ga naar de site van Kaartje2go en kies jouw ontwerp (je kunt nu alvast kijken op de site voor voorbeelden, helemaal leuk).
 • Upload je foto’s en ga je kaart versieren, er zijn namelijk ontzettende leuke en grappige extraatjes die je toe kunt voegen. Pas het lettertype en kleur aan zoals jij wilt en klaar is kees! Er zijn zoveel mogelijkheden, aan alles is gedacht voor de perfecte kerstkaart.
 • Het versturen is ook supermakkelijk, je kunt een proefdruk aanvragen van jouw kaart en wanneer alles naar jouw wens is, upload je je adressen en versturen maar #easypeasy! Oja en de enveloppen worden gratis meegeleverd ;-).

Nu ben ik benieuwd, ga jij nu ook half kerst vieren en… hoe ga je dat doen?

Liefs Heidi

(Visited 34 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. techblogger aug 30, 2019 at 10:49

  Hoi! Ikhou van auto’s enik ben blijdatik je blog ben tegengekomen. Het is eenleukeninteressantartikel!
  techblogger onlangs geplaatst…Auto accessoiresMy Profile

  Reply
  1. FabulousHeidi sep 9, 2019 at 17:02

   Thx! Leuk om te horen! Ik ben ook dol op auto’s haha!

   Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
15 − 4 =


CommentLuv badge