Isabel Bernard sierlijke sieraden

Welke vrouw houd nou niet van prachtige sieraden! Lekker uitdossen of juist heel fijntjes en elegant. De trend momenteel is layeren met kettingen maar ook juist in de zomer vind ik dat ook leuk met armbanden. Voor nu een review met een sierlijk merk welke ik je wil voorstellen; Isabel Bernard sierlijke sieraden.

Isabel Bernard sierlijke sieraden zilveren sieraden fijne sieraden set

Ik kreeg al veel complimentjes nu ik ze draag. Eigenlijk is het draagbaar voor elke dag, voor elke gelegenheid waar ik me bevind. Fijntjes maar van goede kwaliteit. Ik koos voor een set omdat ik het leuk vind om het te matchen. Maar waar dit merk en deze stijl die ik koos echt perfect voor is is het te layeren doordat je verschillende lengtes kan kiezen.

Deze puur zilveren sieraden set is ook nog eens echt betaalbaar waardoor je dus eventueel ook door kan sparen om meer lagen te dragen of je kunt het gewoon classy en simpel houden met die fijne set. Love it!

Kies je liever voor goud dan ben je bij Isabel Bernard en haar sierlijk sieraden aan het goede adres.

Isabel Bernard sierlijke sieraden zilveren sieraden fijne sieraden set

Over Isabel Bernard

Isabel Bernard is een jonge Franse ontwerpster, gespecialiseerd in dames sieraden, welke haar ontwerpen heeft laten inspireren op de mooie kleine dingen in het leven. Haar inspiratie haalt ze voornamelijk uit Parijs. Haar sieraden zijn gemaakt om net dat subtiele sprankje stijl aan je look toe te voegen. Sinds 2018 werd zij opgemerkt door de influencers door haar stijl. De beste materialen worden gebruikt voor de elegante colliers, hangers, oorbellen en armbanden.

Isabel Bernard sierlijke sieraden zilveren sieraden fijne sieraden

Heb jij al eens van Isabel Bernard gehoord en welk soort sieraden draag jij het liefste? Liefs Heidi

(Visited 398 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
20 ⁄ 10 =


CommentLuv badge