Eerste Clinique store + review Clinique iD

Een klein maandje geleden was ik aanwezig bij de eerste Clinique store in Nederland. Het was een feestelijke opening in Alexandrium Shopping Center in Rotterdam en het lintje werd doorgeknipt door niemand minder dan Isabelle De Cock, de General Manager Estée Lauder Companies. Ik kreeg een huidanalyse scan en aan de hand daarvan werd mijn persoonlijk Clinique iD emulsie samengesteld. Ik kan met zekerheid zeggen dat dit onder mijn favoriete merken valt en vertel je er meer over: Eerste Clinique store + review Clinique iD

Altijd leuk om te zien dat al die telefoons tevoorschijn komen, helaas kan ik Isabella niet goed vastleggen op de gevoelige plaat maar een leuke foto blijft het wel! Een lekker glaasje bubbels, kleurige gepersonaliseerde koekjes en cakepops waren de finishing touch van het Clinique event (hé, ik blijf een foodie he ;-)).

Hierboven een kleine impressie van de Clinique Store en de Clinique iD producten. Aan de hand van de analyse werd er bij mij vastgesteld waar mijn huid behoefte aan heeft. Er zit roodheid in mijn huid, wat logisch is want ik heb lichte couperose, en een aantal vragen over mijn wensen qua type product, aan de hand daarvan kwam er een uitslag uit. Ik ging voor de moisturizing lotion en daaraan werd een groene pomp met een aparte emulsie aan toegevoegd, de zogenaamde “Actieve booster concentraat irritatie” emulsie.

Review Clinique iD

Bij elk pompje komt er een deel lotion uit en een deel van de groene “irritatie” emulsie. Deze combinatie is om mijn huid te hydrateren en te kalmeren. Mijn eerste indruk na ongeveer een week was al lovend! Ik merkte dat mijn huid de laatste tijd erg vochtarm was en had kleine droogte rimpels. Ik kan je zeggen dat die fijne rimpeltjes gewoon amper nog zichtbaar zijn.

Ik heb weinig onzuiverheden nog op mijn gezicht. Wat een fijn product!! Deze ga ik zeker opnieuw kopen en ik heb echt nul aanmerkingen hierover. Nu het zomer is, merk ik zelf (en ik meer last van eczeem heb) dat dit ook helpt, de jeuk is minder en tevens de droge rode plekken zijn minder.

Clinique ID review lotion vochtarme droge huid Eerste Clinique store review

Ik gebruik 2 pompjes voor mijn gezicht (2x per dag), wat ruim voldoende is, en na een maand is de flacon à 115 nl voor 1/3 leeg. Het sluit ook perfect aan op de 3-stappen verzorging van Clinique want daar maakt het zelfs onderdeel van uit. Eenmaal geopend is het nog 24 maanden houdbaar en het is parfum- en parabenenvrij.

Clinique ID review lotion vochtarme droge huid Eerste Clinique store review

De groene emulsie is lichtelijk op de foto te zien. De geur is heel licht en prettig, je ruikt alleen een natuurlijke crème geur.

Een flacon van de Clinique iD, dus lotion + emulsie heeft een winkelwaarde van € 49,00. Er is tevens een oil-control en hydratating jelly versie van. Je kunt dus zelf kiezen welk product jij prettig vind om te gebruiken en aan de hand daarvan kies je je emulsie. Via de site, kun je jouw product zelf samenstellen.

Je kunt terecht bij de store in het Alexandrium, de verkooppunten van Clinique of op de website (Nederland en België).

Wil je je dagelijkse routine helemaal compleet maken, kijk dan eens naar mijn review van de Clinique facebrush!

Gebruik jij weleens producten van Clinique?

Liefs Heidi

(Visited 488 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. E-kortingscode jul 10, 2019 at 15:37

    Ik gebruik ook wel eens producten van clique. Zelf ben ik nog een student dus merk dat het best een aanslag is op me portemonnee haha! Ik ben erachter gekomen dat je ook nog wel eens producten met kortingscodes kan komen. Echt een super handige tip!

    Anne
    E-kortingscode onlangs geplaatst…Republica Moda kortingscode voor 10% korting op allesMy Profile

    Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Solve : *
15 − 3 =


CommentLuv badge