Eerste Clinique store + review Clinique iD

Een klein maandje geleden was ik aanwezig bij de eerste Clinique store in Nederland. Een feestelijke opening in Alexandrium Shopping Center in Rotterdam. Het lintje werd doorgeknipt door niemand minder dan Isabelle De Cock de General Manager Estée Lauder Companies. Ik kreeg een huidanalyse scan en aan de hand daarvan mijn persoonlijk Clinique iD emulsie. Ik kan met zekerheid zeggen dat dit onder mijn favoriete merken valt en vertel je er meer over: Eerste Clinique store + review Clinique iD

Altijd leuk om te zien dat al die telefoons tevoorschijn komen, helaas kan ik Isabella niet goed vastleggen op de gevoelige plaat maar een leuke foto blijft het wel! Een glaasje bubbels, gepersonaliseerde koekjes en cakepops waren de finishing touch van het Clinique event (hé, ik blijf een foodie he ;-)).

Een kleine impressie van de Clinique Store en de Clinique iD producten. Aan de hand van de analyse werd er bij mij vastgesteld waar mijn huid behoefte aan heeft. Er zit roodheid in mijn huid, wat logisch is want ik heb lichte couperose, en een aantal vragen over mijn wensen qua type product, aan de hand daarvan kwam er een uitslag uit. Ik ging voor de moisturizing lotion en daaraan werd een groene pomp met een aparte emulsie aan toegevoegd, de zogenaamde “Actieve booster concentraat irritatie” emulsie.

Bij elk pompje komt er een deel lotion uit en een deel van de groene “irritatie” emulsie. Deze combinatie is om mijn huid te hydrateren en te kalmeren. Mijn eerste indruk na ongeveer een week was al lovend! Ik merkte dat mijn huid de laatste tijd erg vochtarm was en had kleine droogte rimpels. Ik kan je zeggen dat die fijne rimpeltjes gewoon amper nog zichtbaar zijn. Ik heb weinig onzuiverheden nog op mijn gezicht. Wat een fijn product!! Deze ga ik zeker opnieuw kopen en ik heb echt nul aanmerkingen hierover. Ik merk zelfs, nu het zomer is en ik meer last van eczeem heb dat dit ook helpt, de jeuk is minder en tevens de droge rode plekken zijn minder.

Clinique ID review lotion vochtarme droge huid

Ik gebruik 2 pompjes voor mijn gezicht (2x per dag), wat ruim voldoende is, en na een maand is de flacon à 115 nl voor 1/3 leeg. Het sluit ook perfect aan op de 3-stappen verzorging van Clinique want daar maakt het zelfs onderdeel van uit. Eenmaal geopend is het nog 24 maanden houdbaar en het is parfum- en parabenenvrij.

Clinique ID review lotion vochtarme droge huid

Je kunt de groene emulsie lichtelijk op de foto zien. De geur is heel licht en prettig, je ruikt alleen een natuurlijke crème geur.

Een flacon van de Clinique iD, dus lotion + emulsie heeft een winkelwaarde van € 49,00. Er is tevens een oil-control en hydratating jelly versie van. Je kunt dus zelf kiezen welk product jij prettig vind om te gebruiken en aan de hand daarvan kies je je emulsie. Je kunt op de site jouw product zelf samenstellen.

Je kunt terecht bij de store in het Alexandrium, de verkooppunten van Clinique of op de website (Nederland en België).

Gebruik jij weleens producten van Clinique?

Liefs Heidi

Een gedachte over “Eerste Clinique store + review Clinique iD

Geef een reactie

Solve : *
6 × 7 =


CommentLuv badge