Rivièra Maison Herfst/Winter collecties 2019

Het is weer tijd… voor mijn geliefde interieur en lifestyle merk aan je te laten zien. Deze keer geen foto’s op het hoofdkantoor (maar goed ook dat ik daar niet was want dan had ik vast weer als een blij ei staan springen.. zo mooi vind ik alles), maar puur de prachtige sfeerfoto’s van 2 nieuwe geweldige collecties! Ik weet dat veel fans nog erg gehecht zijn aan het roomwit met rotan maar jongens, wat is dit weer mooi, dit past helemaal in mijn straatje! Uiteraard is er weer zoveel te combineren met jouw vertrouwde stijl, kijk je weer mee? Riviera Maison herfst/winter collecties 2019

Riviera Maison herfst winter collecties 2019 la belle epoque schoentjes

Na de lange zomerdagen komt nu het seizoen waarin we verlangen naar gezelligheid en meer tijd in huis willen doorbrengen. Daarom oh zo belangrijk om er thuis een fijne plek van te maken. De overgang van de seizoenen gaat gepaard met twee themacollecties van Rivièra Maison: “La Belle Époque” en “Via del Corso”. De exclusieve herfst- en wintercollectie van 2019 is geïnspireerd op het gevoel van uitbundige joie de vivre en de luxe van het oude Frankrijk, evenals de traditionele Italiaanse kleermakerij. Laat je betoveren door deze prachtige themacollecties.

LA BELLE ÉPOQUE

La Belle Époque: een periode in l’Histoire de France, een periode van joie de vivre en welvaart. Een nieuwe klasse nouveau riche uit zich door rijkdom en luxe; mannen in prachtige maatpakken en dames gekleed in een mooie geborduurde designerjurken genieten van chique uitjes en romantische diners.

Dit luxe gevoel komt terug in de romantische ‘La Belle Époque’ textielcollectie, die bestaat uit prachtige kussens in poederroze en bestorven grijstinten. Deze overweldigende collectie is een bijzondere mix van verschillende soorten delicaat velvet, gecombineerd met een print van romantische bloemen en vlinders.

Riviera Maison herfst winter collecties 2019 la belle epoque schoentjes
kussens
vaas les fleurs
hartjes klok
bijzettafels hart
bijzettafel
Riviera Maison herfst winter collecties 2019 la belle epoque schoentjes
make-up spiegel
vaas
eiffeltoren
kussens
windlicht
Riviera Maison herfst winter collecties 2019 la belle epoque schoentjes
Riviera Maison herfst winter collecties 2019 la belle epoque schoentjes
champagnekoeler
dozen
windlicht
Riviera Maison herfst winter collecties 2019 la belle epoque kleed

VIA DEL CORSO

Geïnspireerd door de traditionele meesterkleermakers in het hart van het oude Florence, is de textielcollectie Via del Corso met diezelfde passie voor elegante, hoogwaardige materialen en op maat gemaakte stukken in het hoogste vakmanschap gemaakt.

Deze beroemde Italiaanse levenshouding komt tot uitdrukking in de details van de Via del Corso-collectie. De basis is warm en bestaat uit verschillende tinten bruin. De belettering doet denken aan de etalages en gevels van de originele Italiaanse meesterkleermakers. De mix van robuuste en zachte materialen onderscheidt het textiel van deze collectie en geeft een nobele touch.

Riviera Maison herfst winter collecties 2019 via del corso poef hocker
Riviera Maison herfst winter collecties 2019 via del corso
windlicht bijzettafel
lamp
blad salontafel
wijnglazen R
Riviera Maison herfst winter collecties 2019 via del corso
windlichten
salontafel
eettafel
Riviera Maison herfst winter collecties 2019 via del corso
Riviera Maison herfst winter collecties 2019 via del corso
buiten windlichten
paraplubak regenlaarzen laarzen
bijzettafeltje
Riviera Maison herfst winter collecties 2019 via del corso
dienblad wijnglazen
Riviera Maison herfst winter collecties 2019 via del corso

In oktober volgt de kerstcollectie welke ik ook uiteraard weer met je ga delen (ook weer een fantastische collectie)!

Voor meer info kijk op de site van Rivièra Maison.

Wat vind jij de mooiste collectie?

Liefs Heidi

Voor de collectie van lente/zomer 2019 kijk je hier.

(Visited 3.379 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. bychristiana aug 27, 2019 at 17:29

  Oohlala, wat mij dan vooral opvalt is de prachtige locatie waar deze shoot gedaan is; Parc Broekhuizen! Hier sliepen wij ook een nachtje na onze bruiloft. Nu wil ik weer terug;-)

  Reply
  1. FabulousHeidi aug 28, 2019 at 19:47

   Ow wat gaaf! Ik vind je locatie dan ook prachtig! Jij bofkont, snap dat je terug wilt 😀

   Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *