Rivièra Maison Kerstcollectie 2019

Vanaf vandaag nog precies 82 dagen tot aan de kerst… yup, time flies! Ok we willen nog steeds stiekem van het weer genieten maar ergens worden we dan weer helemaal blij bij de gedachte aan kerst… het gezelligste feest van het jaar als je het mij vraagt. Time to decorate!! En ja… daar hoort toch echt Rivièra Maison bij, wie anders kan dit zo goed neerzetten als zij?! Ik kon niet kiezen uit de foto’s, zo blij werd ik er van! Van Goud tot glitters, panterprint en prachtige kerstballen/ornamenten, met zelfs 1 bestemd voor een goed doel! Zwijmel weer even met me mee enne… ik hoop dat je nog geld op je spaarrekening hebt ;-). Rivièra Maison Kerstcollectie 2019

Dromen jullie stiekem ook al van die fijne feestdagen? Wij kijken er naar uit om heerlijk lang te tafelen samen met al onze geliefden. We hopen ook op een witte Kerst en hebben zin in alle andere clichés. Haal de heerlijke kerstsfeer in huis met de nieuwe Christmas Collection van Rivièra Maison. Vanaf half oktober verkrijgbaar in onze winkels en webshop. Je kunt ten slotte niet vroeg genoeg beginnen met decoreren…

Of je nu voor een traditionele Kerst gaat of liever parels, glitters en veren in huis haalt, de Christmas Collection van Rivièra Maison biedt het allemaal: kerstboomdecoratie, fluffy plaids, zachte kussens en alle ingrediënten voor een geslaagd kerstdiner. Zoals onze creatief directeur Nico Tijsen altijd zegt; “Al die lekkere gerechten komen net iets beter tot hun recht op een sfeervolle, uitbundig gedekte kersttafel.” Dromen jullie stiekem ook al van die fijne feestdagen? Wij kijken er naar uit om heerlijk lang te tafelen samen met al onze geliefden. We hopen ook op een witte Kerst en hebben zin in alle andere clichés.

Uiteraard moet ik het altijd beperken qua foto’s maar ik heb wel ietwat gesorteerd. Hieronder zie je een aantal producten waar het draait om sterren, zo leuk! Ik ben dol op sterren, kijk dat vaasje hieronder ook, gewoon dikke liefde!

Who knew, Rivièra in de gouden panterprint, ik vind het te gek!! Ik zag op Facebook fans er al over praten, ik denk dat het een succesje zal zijn!

Zoals altijd een tal van kleine kerstboompjes, ook dit jaar zijn ze weer schattig!

De stijl hieronder vind ik ook echt weer top, laat ik zelf nou zo’n antiek porseleinen theepotje hebben…. heerlijk die inspiratie, ik kan er weer wat mee.

Ronald McDonald kerstbal Rivièra Maison

A gift from the heart Rivièra Maison

Rivièra Maison richt regelmatig huizen in van het Ronald McDonald Kinderfonds, op deze manier support Rivièra Maison dit mooie doel zodat ze de gezinnen van zieke kinderen een warm thuis kunnen bieden. Zo ook tijdens de feestdagen. Dit jaar brengen wij een speciale Ronald McDonald kerstbal uit. Alle huizen zullen worden voorzien van mooi opgetuigde kerstbomen waar ook deze bijzondere ornamenten in komen te hangen. De kerstballen zijn verkrijgbaar in onze winkels en webshop, een gedeelte van de opbrengst (€5,- per kerstbal) gaat naar het Ronald McDonald Kinderfonds. Ambassadeur Jan Versteegh zet zich sinds dit jaar in voor het Kinderfonds en zal samen met Rivièra Maison de kerstbal lanceren op ludieke wijze.

Half oktober is deze kerstcollectie verkrijgbaar. Voor meer info kijk op de site van Rivièra Maison.

Heb jij ook al zin in de kerst?

Liefs Heidi

Voor de collectie van herfst/winter 2019/2020 kijk je hier.

(Visited 2.233 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *