Winnen! 3x WithLove jaarabonnement

Onder het mom van wat vrouwen willen, een heerlijke streamingdienst met alleen maar romantiek! Hoe geweldig is dat!! Op een app in trein kijken, achter je lap- of desktop of je smart-tv, wanneer en waar jij wilt genieten van de leukste feel good romcoms… ik hou der van! Voor elk van jullie lezers heb ik een fijne actie waarmee je een maand gratis kijkt èn, ik mag maar liefst 3 x een jaarabonnement weggeven! Yassss dat willen we! Winnen! 3x WithLove jaarabonnement

Winnen! 3x WithLove jaarabonnement

Iedereen weet denk ik wel dat ik een enorme food/kookliefhebber ben, ik ben dan ook verzot op een combi tussen food en film. Ik denk dat ik de meeste films in dit genre dan wel gezien heb maar ik heb er een tal op deze WithLove gevonden die ik nog nooit gezien heb! Whoohooo ik kan mijn lol weer op. Welke er voor mij nu al uitspringt is “Love’s Kitchen”. Britse humor met een vleugje Amerikaans en uiteraard romantiek. Ik krijg ook meteen zin om te koken 😄! Een van meest populaire thema’s van WithLove is comfort food; cupcakes, muffins, taarten en andere guilty pleasures. In de VS worden zelfs cupcake festivals gehouden voor romcom fans.


Ook leuk is de film “My Bakery in Brooklyn” zeker een mustsee in deze zalige combi, maar ook een heerlijke weg-kijk-film (ok even toch dat traantje wegpinken) is “Diagnose Delicious” en zalige Hollandse “Hartenstraat” – fijn dat er ook Nederlandse romcoms tussen staan gezien ik daar ook dol op ben zoals je weet.

WithLove.tv werd op 19 december 2018 gelanceerd in Nederland. Met een abonnement van 5,95 euro per maand kun je op elk apparaat genieten van alle 250 films. De romantische films en series worden geselecteerd voor en door romantiek fans. Dit maakt het aanbod uniek!

Voor een klein bedragje (€ 5,95) per maand kun je elke dag romantiek verslinden, ik heb dan ook een hele fijne actie voor je, kijk de eerste maand gratis! Geen zin in de winactie maar wel genieten van korting, hè ja ook heerlijk! Ik durf je te zeggen, als romcom expert, er staan er bijzonder veel op die jij nog nooit gezien hebt.

Xmas WithLove

Waar ik ook altijd voor te porren ben zijn kerst romcoms, ook daar kun je met alle hartelust van genieten want ik zie er al veel binnenstromen, op naar de kerst dus!

WithLove verkeert NU al in kerstsferen, met een aantal heerlijke kerstfilms. Vanaf 19 november wordt WithLove → Xmas WithLove. Dan staan er elke week vijf nieuwe kerstfilms online en vanaf 1 december zelfs elke dag een nieuwe film. In totaal verschijnen er ruim 70 kerstfilms op Xmas WithLove. Van Merry Kissmas en Christmas With A Prince tot A Christmas Wedding Date en Runaway Christmas Bride. De ene film is nog zoeter dan de andere. Perfect voor de echte kerstfan!

Winnen! 3x WithLove jaarabonnement

Jij wil er natuurlijk warmpjes bijzitten met deze donkere dagen, dus maak alvast een account aan! Je kunt meteen een app downloaden voor zowel Apple als Android, handig voor in de trein of lekker lui in bed.

Winnen

Wil jij kans maken op een WithLove jaarabonnement, Ik mag er 3 weggeven! Wat moet je doen:

  • Volg mij op Instagram en laat bij de post achter dat je meedoet en met wie jij het liefst zo’n heerlijke romcom kijkt!
  • Schrijf je in via de actiepagina d.m.v. je emailadres in te vullen vul je en kies uit het drop-downmenu Fabulous Feeling Blog. Aan de hand daarvan ontvang je, per mail, een vouchercode voor een gratis maand kijken, that’s it! Wij kiezen 3 winnaars aan de hand van de inschrijvingen.

Deze winactie loopt t/m 30 november. De winnaar krijgt een persoonlijk bericht.

Ben jij ook zo dol op food-romcoms?

Liefs Heidi

Dit artikel is tot stand gekomen d.v.m. een samenwerking. Lees mijn disclaimer.

(Visited 121 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
44 ⁄ 22 =


CommentLuv badge