Personal Post november 2019

Tijd voor een nieuwe update over mijn persoonlijke leven :-), zoals jullie weten zit ik al even in de lappenmand en wilde weer even wat kwijt daarover… maar, dan wel in een gezellige vorm, namelijk met foto’s! Ik ben me langzaamaan uit het diepe dal aan het klauteren en… nou nog net geen aandringen van allerlei artsen… me aan het begeven in de sociale kringen. Ik blijf het lastig vinden maar bloggen, en wat daarbij komt, geeft me afleiding (mede door mams en allerlei lieve bloggers die me helpen). Ik wil je in een notendop mee nemen in een fotoreis van de afgelopen maanden. Personal Post november 2019

Vlak voor mijn lappenmand heb ik een onwijs leuke citytrip door Londen en een persreis door Spanje gemaakt! Londen was koud maar zo tof en Spanje… ja echt liefde! Het eten, de wijn, het landschap en had ik al gezegd eten en wijn? Kleine greep van de foto’s want ik ga er nog uitgebreid over schrijven!

Stiekem staat mijn telefoon bomvol foto’s, herken je dat? Huidige status ruim 6600 foto’s en (100 apps) en dan voornamelijk eten haha! Ik baal er wel wel dat ik het net niet goed meer voor elkaar krijg met mijn huidige versie en ik kan helaas niet altijd mijn camera meenemen. Ik zie soms bloggers perfecte foto’s maken met hun telefoon… ik heb dan ook zeer zeker deze (paarse) iPhone 11 op mijn kerst-verlanglijstje staan, die schijnt waanzinnig te zijn heb ik me laten vertellen (ervaringen graag :-)). Hoef ik dat zware geval niet meer mee te sjouwen.

Heidi zal Heidi niet meer zijn als ze dat heerlijke eten zal laten staan, een boel eten dus! Met een paar lieverds de zee op in Zeeland voor de eerste oestervangst en tegelijkertijd de opening van het Oesterseizoen! Ontzettend interessant (naast lekker) hier ga je dus meer over lezen! Een lekker taartje van de bakker, een gezond courgettesoepje, een ontbijt-smoothiebowl en een pasta met een bijzondere sambal, ik gooi het overal doorheen, zo lekker (zelfs door de stamppot)! En ook gezond eten, ik ben me meer aan het verdiepen in de Paleo “way of life” en intermittent fasting, schijnt voor je geest ook goed te zijn.

Tussen het eten door moet er ook bewogen worden. Om de haverklap ben ik ziek (ik was voor deze bijzondere lappenmand nooit ziek), middels 3 antibiotica kuren verder en tussen de griepjes door probeer ik echt goed te bewegen en gezond te eten. Ik moet naar buiten van de artsen, onder de mensen komen en bewegen om het endorfine aan te maken, nou dan doen we dat… ok met ups and downs haha! Eindelijk lukt het me nu af en toe! Sophie vind het dan helemaal niet erg, die loopt en snoept alleen maar… en luieren natuurlijk, duh!

Kijk dat taartje moet er zo nu en dan wel zijn he! En samen met mams genieten, hier dan voor haar 65e verjaardag (hartje).

Ik ben dol maar dan ook echt dol op Antwerpen! Voor mij maar een half uurtje met de trein ook, ideaal! Voor “broers en zussen dag” nam broerlief me mee op pad. Er komt dus weer een nieuwe citytrip Antwerpen aan, de vorige is lang geleden. Je kan hier zo lekker eten, genieten van de prachtige stad en heerlijk shoppen!

Ik heb een 1,5 week in een kliniek in Friesland gezeten voor intense therapie en daar moest ik ook naar buiten, het advies was plekken bezoeken die je inspiratie geven, dat lukt heel goed in Antwerpen :-).

Ook in Antwerpen is het prachtige chocolade museum, echt het bezoeken waard! Ik neem het mee in het verslag uiteraard!

Een paar heerlijke events waar ik naartoe kon (ook weer door lieve mede-bloggers), een koffie event, Frankrijk wellness reizen event en een presentatie van nieuwe producten van Kluifje, het bedrijf van Rosanna Kluivert wat zich inzet voor hondenleed in Curacao. Ook nog een heerlijke preview van de film “Wat is dan Liefde”, mijn verslag lees je hier!

Ook een verslag wat je zeker gaat terug lezen is een dag bij Care Cosmetics. Een beautycollege met werkelijk geweldige merken en behandelingen die gewoon revolutionair zijn! Uiteraard eten.. sushi & salad.. yum!

Dinnetjes Anne-Marie en Marjolein namen me mee op stap naar een andere stad die een speciaal plekje in mijn hart heeft; Den Haag. Beide verslagen kun je teruglezen >>> een foodietour langs 8 hotspots en de opening van de Foodhallen. Wat was dit een feest! Zo leuk en lekker allemaal!

Last but not least mocht ik met mijn foodinnetjes naar Delft voor een lunch van Tabasco onder leiding van BBQ-held Jord Althuizen. Spicyyyy maar lekker! Zeg ik nog een keer, ook dat verslag ga je lezen want daar is veel over te vertellen!!

Je ziet, ik doe mijn uiterste best om te ontspannen en die endorfine/geluksstofjes aan te maken hihi! Ik ben blij dat ik wat uit mijn schulpje kan treden! Ik ga me de komende tijd toch meer richten op het schrijven, dat geeft me ontspanning en maakt me blij! De feestdagen komen er ook aan, dus ik kan los op mijn blog en nog meer leuke wannahaves met je delen! Hopelijk de volgende keer een fotoverslag gemaakt door een iPhone 11 haha!

Wat voor leuks heb jij meegemaakt de afgelopen tijd?

Liefs Heidi

Dit artikel bevat een gesponsorde link. Voor meer info zie mijn disclaimer.

(Visited 211 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *