Column: Happy Single

Zo nu en dan last van een soort hersenscheet. Laatste jaar als 30er, single, hondenmoeder van Sophie. Huidige status: de bedrading zit los in mijn hoofd aka burn-out. Soms mijn heldere momenten, die andere praten we hier even niet over. Ik moet er soms op uit om onder de mensen te komen en dat zorgt voor nog meer hilariteit in mijn hoofd. High five voor alle ladies die me herkennen en een kus voor ieder die ik aan het lachen kan maken met mijn woordenstroom met een licht sarcastisch tintje. Column: Happy Single

Happy Single

I’m too hot (hot damn), Called a police and a fireman. I’m too hot (hot damn), Make a dragon wanna retire man. I’m too hot (hot damn), Say my name you know who I am. I’m too hot (hot damn)… tralala

Ineens in de gaten krijgen dat ik heen en neer wieg op mijn bankje, ach wie ziet het. Die klote trein waggelt toch bizar veel dat het lijkt of ik gewoon mee deins. Dit is gewoon wat Bruno met je doet. Die leukerd schuin aan de overkant zit te verdiept in zijn laptop… ach en ja toch te jong. Die tijd heb ik wel gehad *grinnik*. Op een gegeven moment denk ik dat je alles wel doorloopt aan fases als het om mannen gaat. Eerst wil je ouder en verstandiger, want ja die sukkels van je eigen leeftijd snappen er toch niks van. Maar ja ouder… hoe dan later? Ben ik nog een jonge blom en dan is hij bejaard..

Tot het moment dat je zijn moeder leuker vind dan hem, veuls te gezellig om mee te leuten aan tafel.

Dan komt de fase jonger. Het moment dat de jonkies je aanspreken en je je geweldig gevleid voelt. Sjaa en daar komt bij dat het er allemaal nog erg fris en gezellig uitziet. Maakt het ze dan niet uit dat je ouder bent? Ik bedoel.. ik ben geen 18 meer.. licht dan ook liever wat gedimd en je buik toch inhouden als je in je lingerie staat ook al weet je dat je niet onder doet voor een jonger exemplaar. Tot het moment dat je zijn moeder leuker vind dan hem, veuls te gezellig om mee te leuten aan tafel. Maar trouwens ff over die schoonmoeders he, die mannen die klagen altijd over de boze schoonmoeders maar heb je weleens een mama’s kindje meegemaakt? En geloof me dat zijn er nogal wat. Vrouwen hebben de naam.. maar ik weet het nog zo net niet…

Dan komt de fase dromen van mooie celebs, ja niet te verwarren met het gekwijl voor de tv als de Backstreet Boys weer voorbij komen. Och… als de dag van gisteren, elke dag wachten op de TMF dag top 5 en “Quit playing games” voorbij kwam en de abs van Howie te zien waren onder een stroom van regen. Ja jongens en meisjes, toen was er nog geen magische YouTube. God dit klinkt toch als een ouwe doos of wat. Nee deze celebcrush is vallen op de karakters uit de film, want als de vraag komt “bestaan er normale mannen op deze planeet of zijn ze officieel uitgestorven” dan keer je je tot de Hollywood hunks, heerlijk onbereikbaar maar de fantasie is te goed. Zo ja zo moeten ze zijn. Voor de heren onder ons, (ja jij, die stiekem ook de Linda of Chantal leest) vrouwen zijn niet weer niet veel beter hoor maar dat onderwerp snijden we vandaag even niet aan.

Och… als de dag van gisteren, elke dag wachten op de TMF dag top 5 en “Quit playing games” voorbij kwam en de abs van Howie te zien waren onder een stroom van regen.

Mijn laatste jaar als dertiger gaat binnenkort in. Ik heb (ok nu nog) niet zoveel last ervan als toen ik de 30 aanraakte, hel man! Leven was over! Nu denk ik ach… ook maar een cijfer in je paspoort. Maar voor ieder met de opmerking of vraag of ik geen vent heb of geen kinderen en dan me aankijkt alsof ik toch wel zielig ben, hou ‘s effe op. We hebben allemaal een andere missie in ons leven en we zitten niet allemaal te wachten op poepluiers, de stress van irritante pubers en kalende mannen met bierbuiken op de bank vragend wat we eten de avond.

Goed verder met het verhaal, ik zit niet voor niets in de trein, ik kom van een event wat ik dacht een soort gezellige reünie te zijn maar niets hiervan was waar.

Hoi… hmm leuk! Beetje je zo’n hippe crea gast met een spontane blik, stoere look en onschuldige twinkeling in zijn ogen… kijkt me net even te lang aan.. wat mannen denk ik een eerste gedachte hebben bij een vrouw, waar ik me nu ff niet aan waag, betrap ik me op het feit dat ik nu elke man anders bekijk, goh zou ook kunnen of misschien is hij wel een match, debiel word ik er van. Ik hou volgens mij alleen nog maar van het idee van een relatie. Eenmaal aan de bar verteld de leukerd dat ie net papa is geworden en gilt er iemand ohhh foto’s!!! *zucht*. Een avond tussen de tussen de mamabloggers en mommy’s to be drama verhalen hoe ze in de steek zijn gelaten net nu ze zwanger zijn. En moeders waarvan de één ze liever terug in een zaadcel tovert en de ander brabbelt over hoeveel zorgen je je hele leven houd, denk ik hè ja… single no-mom zijn is toch wel lekker. Doen wat je wil, wanneer je wil (in goede en in slechte tijden) is toch niet zo slecht – Happy Single

Liefs Heidi

(Visited 50 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
20 × 16 =


CommentLuv badge