#SundayFunday

De dag voor maandag en laatste van het weekend, dag 7 van de week die beschreven wordt in liedjes als de fundag! Hier op de blog luid ik ‘m in als vaste rubriek om dan ook 7x een leutige item te plaatsen van product tot aan een uitje en dan gewoon iets waar je blij van wordt! Iets wat ik heb gezien in de media/persberichten/magazines/etc. Have fun op deze #SundayFunday. In deze editie draait het om, je raad het al, Kerstmis!

Ik heb meer rubrieken van opsommingen maar ik lees bij Anne-Marie altijd de Saturday Six en dat vind ik zo leuk (vaste prik op zaterdagochtend om te lezen) dat dit hier toch wel op is geïnspireerd!

Giftguide van Le Creuset

Le creuset Giftguide kerst korting pannen #SundayFunday

Ik ben en blijf verliefd op Le Creuset, als je in zo’n winkel bent word je toch blij? Ik wel in ieder geval! De bekende pan, welke eigenlijk geen introductie meer nodig heeft, is in allerlei vormen en maten verkrijgbaar met daarnaast nog alles voor de thuiskok, wat dacht je van een aardewerk mok of ovenschaal! Nog inspiratie nodig voor een cadeau voor een heuse foodie? Zeker even een kijkje nemen bij de speciale Le Creuset’s Gift Guide.

Tipje: De Le Creuset ronde en ovale braad-/stoofpannen in de grotere maten zijn momenteel in XXL-Promotie met 30% korting

De Rockefeller Center Christmas Tree

#SundayFunday New York kerst NYC Christmas tree Rockefeller Centre

Heb je nog een tripje New York gepland? Zo nee, dan heb ik in ieder geval nog een extra goed reden om te gaan! Mocht je er zijn rond deze tijd om te kerstshoppen dan moet je echt even deze kerstboom gaan bewonderen. Echt een bucketlist dingetje! Je kunt de boom bewonderen bij het Rockefeller Center (gouden Prometheus standbeeld). De boom blijft verlicht tot half januari.

Elk jaar schijnt de boom weer te zorgen voor speurtocht. Dit jaar komt de 23,5 meter hoge boom uit Florida, is een Noorse spar en weegt 12.700 kilogram. Er gaan maar liefst 50.000 lichtjes in en deze beauty is bijna 75 jaar oud, als topje van de uhhh kerstboom heeft ze een Swarovski ster als piek. Voor de activiteiten in New York City rond de feestdagen, zie: https://www.nycgo.com/maps-guides/seasonal/holidays

#SundayFunday New York kerst NYC Christmas tree Rockefeller Centre

Kerst vieren met Jean Paul Gaultier

#SundayFunday Jean Paul Gaultier kerst edities parfum Scandal mannen vrouwen 2019

Een geur die nooit gaat vervelen en altijd bijzonder blijft qua verpakking heeft weer een nieuwe limited edition deze kerst! Jean Paul Gaultier maakt er dan een spectaculaire winter van. De familie is dit jaar met elkaar op wintersport. Schudt de sneeuwbol met daarin de Le Mâle, Classique of Scandal flacon: het iconische glazen torso van Le Mâle en de buste van Classique zijn gehuld in een rood-wit met bijpassende gebreide sjaal. Voor Scandal geen sjaal maar feestelijke beenwarmers. Iedereen is perfect gekleed voor de feestdagen in het #JPGskiresort! 

Le Mâle Eau de Toilette 125ML – € 92,35 |Classique Eau de Toilette 100ML – € 105,55 | Scandal Eau de Parfum 80ML – € 104,45. Verkrijgbaar bij o.a.

www.lvcva.com of www.lasvegas.com.

#SundayFunday Las Vegas kerst Christmas ice skating schaatsen wat te doen in Las Vegas kerst

Goaldigger Mindset onder de Kerstboom

#SundayFunday Boek Goal Digger Mindset

Misschien minder kerst-erig maar wel 1 voor onder de boom voor het nieuwe jaar. Zodra 1 januari weer in zicht komt gaan wel allemaal nadenken over goede voornemens. “Wat als je een mindset kunt creëren waarmee je jouw pad naar een succesvol leven kunt uitstippelen waarin jij je dromen wél bereikt? Goaldigger Mindset is het perfecte boek waarmee je het aankomende jaar de juiste mindset aanleert en jouw route uitstippelt naar een succesvol leven on your own terms!” Het boek staat vol met praktische tips, quotes, opdrachten en inzichten die je op weg helpen.

Goaldigger Mindset gaat in op topics als goals stellen, mindset, geld verdienen, productiviteit, personal branding en elkaar versterken. Ik kan ‘m in ieder geval zeker goed gebruiken! Het boek is verkrijgbaar bij bol.com voor € 20,99. Bekijk hier het inkijkexemplaar.

Lekkerbekken met Food Network op Dplay

Update: Dplay bestaat helaas niet meer.

Ben jij al bekend met het video-on-demand platform Dplay? Ik had er nog niet eerder van gehoord maar dit klinkt als een platform voor mij! Dplay brengt het beste van Discovery, TLC, Investigation Discovery, Animal Planet en HGTV samen op één plek. En daar hoort nu ook Food Network bij! Ideaal voor kerstgerechten inspiratie!

Food Network is wereldwijd dé lifestyle zender op het gebied van eten en koken. Met de toevoeging van Food Network wordt het genre ‘food’ op Dplay flink uitgebreid en kunnen de foodies onder ons, met een passie voor bakken en koken, ook bij Dplay terecht. Dplay is naast de app voor mobiel en tablet (iOS en Android) ook beschikbaar als desktopversie en te streamen naar televisie via Airplay. Een abonnement kost €3,99 per maand (gratis proefperiode van twee weken). Ga naar www.dplay.nl voor meer informatie.

HandsOff van mijn eigen chocoladereep

Je “eigen” persoonlijke verpakking chocolade? Sounds like a real chocolate dream… maar het is nu mogelijk! De heerlijke repen van Hands Off My Chocolate zijn online te bestellen in 13 verschillende designs, waaronder 2 verschillende kerstedities en 1 blanco versie die je helemaal zelf kan ontwerpen. Je besteld een customized verpakking voor €5,44.

De persoonlijke (kartonnen) verpakking is nu alleen nog maar verkrijgbaar in de smaken Crispy Cookie of Caramel & Seasalt, maar dit assortiment waaruit je kan kiezen wordt in de toekomst uitgebreid met andere smaken. De repen van Hands Off zijn ook uitermate geschikt om een heerlijke chocolademousse mee te maken voor mij het kerstdiner!

#SundayFunday Hands Off my chocolate persoonlijke verpakking kerstverpakking

Kijk hier voor #SundayFunday Editie 2

Happy #SundayFunday! Liefs Heidi

Dit artikel bevat beelden welke verkregen zijn uit persberichten #nietgesponsord

Wil je volledig op de hoogte blijven van mijn artikelen en leuke nieuwtjes? Volg me op Instagram en of op Facebook.

(Visited 539 times, 1 visits today)