#SundayFunday Editie 2

De dag voor maandag en laatste van het weekend, dag 7 van de week die beschreven wordt in liedjes als de fundag! Hier op de blog luid ik ‘m in als vaste rubriek om dan ook 7x een leutige item te plaatsen van product tot aan een uitje en dan gewoon iets waar je blij van wordt! Iets wat ik heb gezien in de media/persberichten/magazines/etc. Have fun op deze #SundayFunday Editie 2. In deze editie draait het om een klein stukje feestdagen en alvast een “goede voornemens” aanloop naar het volgende jaar!

Airbnb in het “the Crown” kasteel

#SundayFunday Belvoire Airbnb kasteel the crown

Hoe cool is dit! Het kasteel van de serie “The Crown” is nu te huur via Airbnb om te verblijven! Wat een droom om hier te mogen overnachten. Er zitten wel wat regeltjes aan verbonden, je dient wel een geverifieerd Airbnb-profiel en positieve recensies te hebben. De King’s Suite van Belvoir Castle is beschikbaar voor drie overnachtingen voor maximaal twee gasten per verblijf, op 31 december 2019, 11 januari en 25 januari voor € 360*. Op 20 december vanaf 14.00 uur CET kunnen potentiële gasten een reserveringsaanvraag indienen op de site van Airbnb. Ook wordt aangeraden om de advertentiepagina goed te lezen voor meer informatie over hoe reserveringen gemaakt kunnen worden en wat de huisregels zijn. Wat zeg jij? Zullen we gaan? 😀

Alle opbrengsten die worden gemaakt door de verblijven in Belvoir Castle, worden gedoneerd aan de Rainbows Hospice for Children and Young People.

Met Jord Althuizen naar de States

#SundayFunday Editie 2 Smokey Goodness Burgers & BBQ Biites boek Jord Althuizen

Mijn inmiddels barbecue held Jord Althuizen bekend van Smokey Goodness komt weer met een nieuw boek! Deze keer neemt Jord je mee naar de enige echte walhalla op bbq gebied, de States! Ohh memories… vooral “mijn” waitress Shirley die me ribs bracht met teveel barbecuesaus… Het boek Burgers & BBQ Bites is verkrijgbaar vanaf 31 maart 2020 voor € 22,50

Back to the USA we go! In Smokey Goodness – Burgers & BBQ Bitesneemt pyro-culinair avonturier Jord Althuizen je mee naar de States. Want soms heb je simpelweg geen tijd voor het echte BBQ werk, en wil je something hot & fast. En waar kunnen ze dat nu beter dan in de USA? In dit BBQ-avontuur neemt Jord je mee van de deli’s van New York tot aan de foodtrucks in Portland: op zoek naar a full serving of Smokey Goodness flavour maar voor half the time. Denk big-bigger-biggest BBQ sandwiches, de allerhotste BBQ taco’s of spicy BBQ snacks-on- a-stick. We want it all, and we want it now!

Rennen als een prinses in Disneyland Parijs

#SundayFunday Editie 2 Princess run Disney Paris

De runDisney events komen er weer aan en daar is nu een nieuwe aan toegevoegd! Ohhh ik wil dit zo graag doen! Echt 1 voor op mijn Bucketlist! De Disneyland Paris Princess Run is het eerste runDisney evenement waaraan gasten in 2020 in Disneyland Paris kunnen deelnemen. De Disney Prinsessen stralen in de verschillende runs, zo is er de Disneyland Paris Princess 5K – De Kleine Zeemeermin, Disneyland Paris Princess 8K – Belle en het Beest en Cinderella Challenge 13K – voor Assepoester haar 70e verjaardag. Er zijn ook verschillende runs voor kindjes. Deelnemers worden toegejuicht door Disney Figuren en bij de finish ontvangen zij een exclusieve medaille en een souvenir.

Van 8 tot en met 10 mei kun je in Disneyland Parijs terecht voor de eerste editie van het Disneyland Paris Princess Run en van 24 tot en met 27 september. En de vijfde editie van het Disneyland Paris Run Weekend vind plaats van 24 tot en met 27 september. Arrangementen voor de Disneyland Paris Princess Run kunnen online boeken. Losse startbewijzen zullen in het begin van 2020 beschikbaar komen.

Relaxen in een Finse saunagondel

#SundayFunday Editie 2 Saunagondel Finland

Stel je even voor… hoog in de bergen in Finland, hangend in de lucht… in een gondel maar dan op standje sauna… goedkoop is het niet maar wat moet dit een bijzondere beleving zijn! Deze gondellift kun je vinden in het wintersportgebied Ylläs.

Meer van dit soort bijzondere sauna’s bezoeken? Op 27 juli 2020 start een heel bijzonder festival, hiervoor moet je afreizen naar Teuva in West-Finland. Het festival begon in 2006 met zo’n 18 gekke mobiele sauna’s maar inmiddels staan er jaarlijks zo’n 50 unieke exemplaren. Er gelden maar 2 regels; de sauna moet mobiel zijn en er moet ruimte voor minimaal 1 persoon zijn. In het winterseizoen kun je in heel Finland van de sauna gebruik maken.

Rol de stress er uit met Coucou

#SundayFunday Editie 2 coucou roller

Eigenlijk zijn dit er 2, namelijk een gezichtsmassage roller en een bodymassage roller! Als er een trend was die ik veelvuldig zag in 2018 waren het wel de bijzondere facerollers. Een mooie holistische steen die zorgt dat je huid ontstresst. Na de Coucou Jade & Rose Quartz Roller, heeft CouCou de Coucou Amethyst Roller toegevoegd aan hun assortiment! Een prachtige steen met een nog mooiere betekenis. Nu is er een nieuwe roller die me hemels lijkt! Ik mag ‘m overigens ook voor jullie gaan testen (whoop whoop!); de Coucou Body Roller!

De Coucou Body Roller is een sonisch vibrerend Y-shaped massageapparaat met ingebouwde toermalijn stenen. De nieuwste Coucou beautytool is volledig geïnspireerd op Zuid-Amerika – in het bijzonder Brazilië – waar massage en lymfedrainage meer regel dan uitzondering zijn in de dagelijkse routine. Coucou-expert Charley Huf, eigenaresse van De Bindweefselbar in Amsterdam: “Een activerende massage houdt je lichaam en huid in topconditie en zorgt ervoor dat deze gezond blijven. Het stimuleren van de bloedcirculatie en lymfedrainage zijn key.” De Coucou Body Roller geeft meer dan 7200 vibraties per minuut, welke tot de dermis en zelfs tot diep in de spieren reiken. Deze in combinatie met de manuele massage biedt verschillende benefits. De Coucou Amethyst Roller kost €45,- en de Coucou Body Roller: €75,-

Chrysanten op je kersttafel

Ik ben echt dol op chrysanten! Mijn moeder gaat dan lachen als ik dat zeg, “die ouderwetse bloem?” neeeee mam tegenwoordig is ie hip! Maar dan moet ik wel zeggen, de nieuwe soorten die je ziet, dat die echt trendy zijn. Ik haal ze in verschillende kleuren en type bloem. Ze staan soms 2-3 weken en zijn gewoon al per 1 bloem prachtig op je gedekte kersttafel. Ze hebben alleen een beetje water nodig.

Kleuren als zalm, donkerrode, kerskleurige, oranje en paarse chrysanten in alle vormen en maten zijn mooi voor je kerstboeket maar ook brons en zacht roze. Een klein vaasje met 1-2 bloemen bij elk bord, of een prachtig boeket van een paar verschillende soorten. Tip: zorg altijd dat je vaas grondig schoon is, spoelen met 1 drupje bleek is al voldoende om te ontsmetten, bloemen kunnen niet tegen “oude bacteriën”, zo leerde ik van mijn bloemiste hier die me altijd geweldige tips geeft! Neem een kijkje op de website van Just Chrysanthemum voor meer informatie.

Snoepen van gekleurde bagels

Een bagel in de kleuren van de regenboog die je ook nog ‘s in de boom kunt hangen, hoe leuk is dat! Bagels & Beans heeft deze nu tijdelijk in het assortiment (bij elke vestiging) maar op = op! Je kunt ze ook bestellen voor thuis, staat extra gezellig bij het kerstontbijt!

De Christmas Bagel is uiteraard knispervers, maar deze bagel heeft een speciaal, extra feestelijk tintje: hij bestaat uit verschillende kleuren.
Hoe kan dat, zul je je afvragen. Geheim van de bakker, maar vooruit, dat willen we best met je delen. Omdat het bijna kerst is. Het zijn vier strengen deeg, ieder in een andere kleur (groen, blauw, geel, paars). Die strengen worden ambachtelijk in elkaar gedraaid en daarna verder ‘gebageld’ tot ze smaken hoe een bagel hoort te smaken.
Vanaf zaterdag 21 december is deze special Christmas Bagel verkrijgbaar en ligt hij op lekkerbekkende bagelliefhebbers te wachten. Per stuk te bestellen, maar ook bijvoorbeeld per 6 om thuis de Christmas Blits mee te maken. 

Kijk op de site van Bagels & Beans voor een vestiging bij jou in de buurt.

Kijk hier voor #SundayFunday Editie 1

Happy #SundayFunday! Liefs Heidi

Dit artikel bevat beelden welke verkregen zijn uit persberichten #nietgesponsord

Wil je volledig op de hoogte blijven van mijn artikelen en leuke nieuwtjes? Volg me op Instagram en of op Facebook.

(Visited 384 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *