Winactie: Vakantiebeurs vrijkaarten

Een mooi begin van het jaar, plannen van de vakanties! Hoe ideaal is het dan dat je alle bestemmingen onder 1 dak hebt? Ik heb al eens eerder op deze prachtige en ontzettend grote beurs rondgelopen en genoten van alles wat er te beleven valt en dit jaar ga ik dat nog eens dunnetjes over doen. De bekende beurs bestaat ook nog eens 50 jaar en om dat te vieren mag ik 6 vrijkaarten weggeven voor de dag van je keuze (16 – 19 januari). Winactie: Vakantiebeurs vrijkaarten

Wat is er dit jaar te beleven

Tijdens de jubileumeditie kun je genieten van een kookworkshop, door de Grand Canyon raften in een 9D Virtual Reality stoel, een proefduik in een duiktank of een record aantal selfies nemen.

In het experience theater kun je genieten van een douane hondenshow, een traditionele drakendans en een tangoworkshop. Er is zelfs een festivaltent waar bekende Nederlanders komen optreden.

Er zijn een tal van Mediterrane plekjes te ontdekken, net als een Oostenrijkse bierstube, Aziatische en Afrikaanse terrassen, een USA café en veel meer! Er is overal eten uit de wereldkeuken te verkrijgen. Voor meer info over alles wat er te beleven is en de activiteitenagenda neem je een kijkje op de site.

Hoe maak je kans op de vrijkaarten

Ik mag 6 vrijkaarten weggeven, wat ik verdeel in 2 x 3 sets. Jij kunt dus samen met het persoon van jouw keuze heerlijk gaan struinen op de dag van jullie keuze (16 – 19 januari 2020)

Wat moet je doen:

Volg mij op Instagram en tag diegene met wie jij naar de vakantiebeurs wilt. Liever geen Instagram? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan in het artikel en laat een comment achter dat je meedoet.

Op woensdag 15 januari 2020 krijgen de winnaars persoonlijk bericht en ontvangen ze van mij de digitale vouchers.

Wat is jouw favoriete vakantiebestemming? Liefs Heidi

Meer van Fabulous Feeling Blog zien en op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en de laatste artikelen? volg me op Instagram, Facebook of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief (hieronder).

(Visited 60 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Inge jan 9, 2020 at 11:09

    Ik die graag mee om kans te maken op een dagje rond de wereld in 1 dag en op zoek te gaan naar onze droombestemming! En dan is Azië toch wel onze favoriet!

    Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
25 + 27 =


CommentLuv badge