Personal Post maart 2020

Het laatste bericht was 14 januari, tijd om weer heerlijk aan de slag te gaan en je vertellen wat ik de laatste tijd heb uitgespookt want jongens het was me het (ruime) maandje wel weer! Niets leuker dan om weer fris van start te gaan met een Personal Post maart 2020

Er is nogal wat gebeurd op persoonlijk vlak vandaar even wat rustig op de blog en ik moet zeggen, weinig uitjes… maar we houden het gezellig dus ik zal er niet te diep op ingaan. Ik heb een belangrijke beslissing moeten nemen. Ik zit, voor de lezers die mij kennen, al even thuis met een burn-out. Er is een groot besluit gemaakt en ik weet nu dat ik een andere kant op moet gaan, zowel qua carrière als leefomgeving. Eindelijk aan de betere hand dat gelukkig wel en een trip naar Friesland heeft me daar weer enorm mee geholpen. Wat een heerlijke plek (met veel lieve en bijzondere mensen), ik denk één van de mooiste stukjes van Nederland. Veel gewandeld en ook creabea activiteiten zoals schilderen en mijn eerste salsa les!

Met mijn lieve foodie vriendinnetjes Anne-Marie en Priya naar de Horecava. Geen superlange dag maar wel lang genoeg om wat mooie trends te aanschouwen en natuurlijk hoort daar veel lekkers bij (ohh my I really LOVE pizza). Qua interieur trend is het, ook in de horeca, nog steeds bohemian / urban jungle. Ik wil dit exact zo thuis!

Veel mooie en nieuwe producten die in aan het testen ben. Goodiebags vol en ook weer een paar mooie pakketten voor in huis. Deze heerlijke homescent van Team Dr. Joseph kreeg in van Care Cosmetics, wat een hemelse geur (tip). Ook was ik nog even op kantoor van Care Cosmetics, ik heb mijn wenkbrauwen met permanente make-up laten zetten. Ik wil hier zeker een artikel aan wijden.

Op mijn verjaardag notabene mocht ik naar een workshop bij Rotterzwam, wat georganiseerd was door de lieve Mariette van overetengesproken.nl. Ik won bij haar deze gave workshop. Heerlijk geklieder met koffie, stro en schimmeltjes en tussendoor lekker snacken. Vorige week heb ik mijn eerste oesterzwam-oogst van een zak gehaald, daar ga ik iets moois (ok lekkers) mee maken! Ik vertel je snel meer over hoe dit in zijn werk gaat en ik mag namelijk ook nog eens een gave growkit weggeven!

Op naar Schiedam om daar een stel lieverds te ontmoeten en samen te genieten van een event bij Bobby’s Dry Gin. Het echt hele goede en lekkere gin merk heeft zijn oorsprong liggen in Indonesië en deze avond mochten we ook nog eens genieten van de Indische keuken. De hele avond draaide dan ook om een bartender wedstrijd en het grappige was dat er toch een Nederlander er met de prijs vandoor ging. Erik Beeftink won met zijn “Your Bobby’s Blazer”. Alle cocktails die werden gemaakt mochten we even proeven, getverrr wat vervelend toch ;-).

Ik ben dol op roze, ondanks dat er amper roze bij mij thuis te vinden is smul ik van restaurants die roze als thema hebben. Ik heb er al meerdere getest en deze keer was het (uiteraard) Antwerpen met mijn lieve nichtje Amber. Beetje shoppen in mijn toekomstige woonplaats en genieten van een high-tea bij Domestic.

Mocht je mij volgen op Instagram (ok, ik ben even niet heel actief geweest) dan weet je vast dat ik aan een challenge ben begonnen. 10 dagen sportvasten met Fittergy. Hoe het werkt vertel ik je snel maar ik kan je wel vertellen dat ik na de kuur 3 kilo ben afgevallen en 5% minder lichaamsvet heb. Inmiddels ben ik al bijna 5 kilo afgevallen. Ik wil uiteindelijk 12 kilo afvallen maar een prachtige start is gemaakt!

Momenteel ben ik wat meer in Antwerpen te vinden, deels omdat ik hier ook ga wonen en deels omdat ik een erg leuk en gezellig damesclubje om me heen aan het verzamelen ben. Deze week had ik met de lieverds afgesproken om de film “Little Woman” te kijken. Zeker een aanrader als je van dit genre houd!

Afgelopen donderdag mocht ik, op uitnodiging van #visitantwerp, een mooie tour maken in het diamanten (tevens juwelen en zilver) museum Diva Antwerp. Hier leer je alles over diamanten, gezien Antwerpen hoofdstad der diamanten is, en zijn er geregeld mooie exposities die zeker de moeite waard zijn om te bekijken. Vervolgens een heerlijke lunch bij Ras en aansluitend nog een kleine tour door de stad om enkele bijzondere juwelierszaken te bezoeken. Er komt nog een uitgebreid artikel over.

Helaas veel moeten afzeggen maar ik heb nog een paar leuke dingen op de planning de komende tijd, deze zal ik weer meenemen in de volgende personal post!

Heb jij nog leuke dingen meegemaakt en waar zal je meer over willen weten? Liefs Heidi

Wil je volledig op de hoogte blijven van mijn artikelen en leuke nieuwtjes? Volg me op Instagram en of op Facebook.

(Visited 184 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Rachel Kromdijk mrt 12, 2020 at 16:45

    Wat een super leuk overzicht zeg! ziet er goed uit en die snacks.. jam

    Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Solve : *
2 + 20 =


CommentLuv badge