Rivièra Maison: Joie de Vivre

Nu ik net in mijn nieuwe huis alles donker velvet groen hebt… komt mijn favoriete merk met een nieuwe collectie voor dit najaar… met een donkere blauwe (nachtblauw) velvet droom *facepalm*… ik had al iets gedeeld op mijn social media kanalen maar vandaag de volledige eerste nieuwe collectie “Joie de Vivre” volledig uitgelicht op mijn blog! RM-fans, haal je hart maar weer op, uiteraard hebben die alles al wel gezien maar even kwijlen mag nog steeds. Makkelijk voor je wishlist, dat wel! Rivièra Maison: Joie de Vivre

Rivièra Maison Joie de Vivre

Geïnspireerd op de chique straten van Parijs. Waar in de winter de daken bedekt zijn met een dun laagje verse sneeuw, de schoorstenen roken en de straten oplichten door de talloze lampjes. Een collectie vol luxe door het gebruik van velvet stoffen, weelderige prints en accessoires waarbij aandacht is besteedt aan elk klein detail.  

Statig blauw, nachtblauw en helder wit gecombineerd met koele zilveren details voeren de boventoon. 

Bekijk hieronder de film:

Joie de Vivre serving & kitchen

Wat je bij mij huis tegen zal komen zijn vooral de accessoires en heel veel keuken items van RM, ik ben er dol op! Mijn collectie mag weer geüpgrade worden zie ik wel want ik heb nog veel van de oude collecties maar wel in de mooie herkenbare stijl.

Ohhh te schattig, speciaal voor je croissant! Ik woon nu, zo zie ik het, in klein Parijs (Antwerpen) en ja.. deze moet ik toch wel hebben hoor!

Even he… die koekjes!!! Te leuk!

Gek als ik op bonbons ben en dit soort serveerschaaltjes… ik heb er eigenlijk nooit iets op liggen, moet verandering in komen want het staat gewoon zo gezellig! Deze serveerders zijn in verschillende formaten te verkrijgen overigens.

Deze foto’s zijn echt te gek! Heel nieuw qua stijl en supermooi! Ik heb nog de “oude” noodle schaaltjes in puntvorm (wie kent ze nog) maar deze vind ik ook zo leuk! Goede combi ook; noodles met gin-tonic ;-).

Ik heb mijn cupjes nu in een kleine storage pot van RM maar deze.. dat kopje bovenop ook.. moet ik hebben!

Joie de Vivre accessoires & furniture

Ik kan eigenlijk alleen maar zeggen… hoe mooi! Die kleur en de styling. Wat een prachtige collectie!

Die veren/bladeren ben ik de afgelopen tijd al vaker ingelijst tegengekomen, echt een leuk idee en detail! Maar wat dacht je van dat kleine stukje RM behang ook ingelijst, ook echt gaaf!

Rivièra Maison: Joie de Vivre
Rivièra Maison: Joie de Vivre
Rivièra Maison: Joie de Vivre

De nieuwe Joie de Vivre ligt al in de winkels (23 juli 2020) en is verkrijgbaar in de online shop.

De thema’s zijn dit najaar Joie de Vivre, The Classic Club, Voyage Nomade, Courageous Chic, Ballade Mauve en de exclusieve Gold Label wordt verder uitgebreid. 

Zoals altijd mijn vraag.. wat is jouw favoriet van deze Rivièra Maison: Joie de Vivre?

Wil je volledig op de hoogte blijven van mijn artikelen en leuke nieuwtjes? Volg me op Instagram en of op Facebook.

(Visited 781 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *