7x Beautyproduct favorieten

Ik test aardig wat beauty producten door het jaar heen, soms review ik ze apart maar gezien de blog meer lifestyle gericht is geworden doe ik dat steeds minder. Wat me juist leuk lijkt is om van alles wat ik test mijn favorieten elke maand voor je op een rijtje te zetten. Gekregen of gekocht, ook al gaat het om mijn favorieten, mijn eerlijke mening krijg je: 7x Beautyproduct favorieten

Ik heb niet een makkelijke huid, best gevoelig eigenlijk ook, ik kan helaas niet overal tegen (en het lijkt soms wel weer erger te worden), goede ingrediënten en het liefst zo puur mogelijk (of zo min mogelijk rommel ;-)). Mijn favorieten van deze maand zijn o.a. een shampoo van Rituals, een lippenstift van Pupa Milano, deodorants van Borotalco, pure Aloë Vera van Chi Natural Life, een handcrème van Reviderm, een BB cream van Skeyndor en een bronzing lotion Bronz Express. De producten zijn ietwat spontaan gefotografeerd in een bijpassende omgeving; een prachtige botanische tuin.

Bronz’Express Intense self-tanning lotion

Ik kan je uiteraard voor-en nafoto’s laten zien van de resultaten en hele uitgebreide reviews maar ik vertel je liever mijn beleving, ik kies ze natuurlijk niet voor niets uit. Net als deze self-tanning lotion van Bronz’Express. Je moet altijd zo goed uitkijken dat je geen vlekken krijgt, weet je wel dat je voet ineens de kleur van een wortel heeft. De eerste keer ging ik ook de mist in, toch niet goed genoeg uitgesmeerd of teveel op 1 plek. Maar als je ‘m dan goed aanbrengt met zorgvuldigheid dan is ie ideaal! Zo zuinig in gebruik en na een paar uur (helemaal de volgende dag) heb je een prachtige kleur.

Ik heb er een speciale handschoen bij waarmee je de self-tanning lotion aanbrengt. Mijn tip: doe het net als je huid nog klam is na het douchen en smeer het heel goed uit, was erna goed je handen. Wat ik ook prettig vind is de speciale handschoen licht vochtig te maken en wees echt niet te scheutig met de lotion. Ik vind juist nu een self-tanning lotion fijn omdat je ‘m alleen daar aanbrengt waar ie nodig is. Mijn armen en voeten zijn bruiner dan mijn benen, dus ik smeer alleen mijn benen in, handig nu voor de jurkjes en rokjes. Ga je met een spray aan de slag dan valt er best wat op je voeten en dan heb je met deze lotion niet. Een ander fijn product van Bronz’Express zijn de drops waar ik eerder over schreef (review). Ook deze lotion is voor zowel lichaam als het gezicht te gebruiken. De inci-lijst ziet er ok nog eens goed uit. Kun je niet tegen alcohol en/of parfum wees dan voorzichtig. Ik heb er geen last van bij deze lotion.

Deze Bronz’Express Intense self-tanning lotion is o.a. verkrijgbaar bij Douglas voor € 22,25 à 100 ml.

Reviderm OPC Hand Impressions

Mijn handen zijn altijd droog en ik heb zo nu en dan echt last van eczeem, deze handcrème gebruik ik nu een tijdje en ik kan me niet heugen een fijnere te hebben gebruikt. Ik heb geen kloofjes of plekjes meer en mijn handen zien er voor het eerst goed uit!

Het is een regenererende crème met een anti-veroudering formule. OPC radicalen bescherming en met zijde proteïne. Het trekt heel snel in en je hebt er ook niet veel van nodig. Deze handcrème van Reviderm is ook uitermate geschikt voor die “gestreste” huid. Voor een flacon van 100 ml betaal je €22,50. Online te koop en bij diverse schoonheidssalons.

Pupa Lipstick Candy Punk I’M Matt

Ik had ‘m al even liggen en nu ik een lekker kleurtje heb staat een roze tint als deze zo goed! Echt en prachtige licht matte “koele” rozetint. Ik ben echt al jaren fan van Pupa Milano (al vanaf mijn 13e) en er is weinig in mijn dagelijkse routine wat niet van dit merk is. De laatste tijd kan ik nog maar tegen weinig lipsticks, ik krijg er uitslag van maar deze gaat gelukkig heel goed (sowieso de “betere” merken).

Ik poste onlangs op National Lipstick Day al een foto van deze prachtige kleur! De fullsize lipstick “036 Dusty Mauve” was een limited edition maar vele mooie (en vergelijkbare) kleuren kun je nog steeds online kopen, wellicht bij enkele websites en schoonheidsalons dat je deze limited edition nog steeds kunt kopen. Meer kleuren zie je in dit artikel wat ik schreef.

Skeyndor BB Cream

Mits ik een feestje heb draag ik een goede “volle” laag gezichtsmake-up maar voor alledaags liever een BB Cream. Deze van Skeyndor, ofwel de perfectionist colour cream, vind ik echt perfect voor mijn dagelijkse routine. Egaliseert precies genoeg en wil ik net even wat extra dan gebruik er een concealer bij. Ik heb lichte rode vlekjes op mijn wangen en ze worden precies mooi verborgen onder een laagje van deze BB Cream.

Met dit weer gebruik ik iets minder maar alsnog perfect. Het bevat een SPF 15 en anti-veroudering formule. Ik kan geen echt rare ingrediënten ontdekken op de INCI lijst. Qua kleur lijkt ie goed weg te smelten met je huidtint. Ik gebruik ‘m ook al even en zelfs voor mijn bruine tintje kleurde ie ook goed bij mijn huid (ik heb de kleur 01). Op de foto van de Pupa lipstick draag ik de BB Cream van Skeyndor ook. Een flacon van 40 ml betaal je €32,75. Online te koop en bij diverse schoonheidssalons.

Borotalco Original deodorants

Beetje 2 in 1, beide aan het testen nu voor een paar weekjes en ik vind ze zeer goed deze deodorants van Borotalco! Normaal gebruik ik altijd een roller maar met dit weer toch ook de spray (er soms bij). Beide deodorants bevatten Microtalc, wat wil zeggen; vocht absorberende talkdeeltjes :-).

Het staat voor 48 uur werking, nu met dit weer plakken we allemaal en lijkt er geen kruid tegen gewassen maar het doet toch echt wel redelijk zijn werk. Ze bevatten geen alcohol, wel aluminium zouten… dat vind ik persoonlijk wel wat jammer, echter heeft het merk wel een pure-lijn en die bevat dat niet, ga ik volgende keer testen. De geur is fris en wat poederachtig, dit door de toevoeging van ceder en limoen. Meer weten over de producten van Borotalco, kijk op de site. De Spray à 150 ml en de roller à 50 ml koop je voor € 4,30 per stuk o.a. bij Kruidvat.

Chi Natural Life Aloë Vera gel

Dit is echt mijn lifesaver! Mijn tube is alweer bijna op dus snel een nieuwe bestellen. Ik denk dat iedereen wel de voordelen van de aloë vera kent, ik gebruik ‘m overal voor. Met dit weer heb ik eerder jeuk van de eczeem die ik krijg in mijn knieholtes en ellebogen, de jeuk trekt weg en de eczeem wordt na een paar dagen zichtbaar minder. Muggebeet? Smeer het er maar op. Weg jeuk en meteen. Ruwe plekjes? Smeren maar, je hebt maar een beetje nodig. En ja… verbrand door de zon? Het verkoelt meteen en ik vervel ook niet als ik dit smeer. Ideaal!

Een tube van 100 ml Pure Aloë Vera van Chi koop je voor €12,95, online, bij natuurwinkels en schoonheidssalons.

Rituals The Ritual Of Dao shampoo

Ik heb eerder over een shampoo van Rituals geschreven (review) en een goede maand geleden kocht ik deze om eens uit te testen. Ik ben er net zo fan van. Zo zacht voor mijn haar en goed geconcentreerd. De geur vind ik ook erg lekker, fris bloemig. De shampoo bevat argan olie en shikakai. Shikakai poeder wordt veelal in haarverzorging gebruikt vanwege het reinigen van de hoofdhuid, het elimineert irritatie en roos en geeft je haar glans en volheid.

Helaas een limited edition maar mocht je ‘m tegenkomen zeker proberen! Overal het algemeen ben ik zeer te spreken over de shampoos van Rituals dus afhankelijk van je favoriete geur en wensen zal ik zeker eens een shampoo proberen. Ik doe ongeveer 2-3 maanden met 1 fles à 250 ml, ik heb halflang haar en was mijn haar om de 1 à 2 dagen. Een fles koop je voor €9,50. Ik ben ook benieuwd naar de nieuwe “The Ritual Of Jing”, dit schijnt dezelfde geur te zijn. Nog een favoriete shampoo van mij is die van Love Beauty And Planet, past goed in het eco-rijtje thuis.

Wat zijn jouw favoriete beautyproducten van de afgelopen tijd? Liefs Heidi

Wil je volledig op de hoogte blijven van mijn artikelen en leuke nieuwtjes? Volg me op Instagram en of op Facebook.

(Visited 638 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *