4x Gevulde wrap recepten

Even iets anders dan een kerstrecept, hoewel.. je kunt het zeker als hapje of bij de kerstbrunch serveren. Altijd lekker en tevens een goede vervanger voor die boterham tijdens de lunch. Ik maakte 4 verschillende koude wraps met heerlijke vullingen. Door mijn werk in de horeca moest ik geregeld wraps maken en vouwen. Je ziet ze altijd zo mooi in de voorverpakte bakjes liggen waardoor je ze zo uit het vuistje kan eten, in het filmpje onderaan laat ik je zien hoe dit doet. Minder lekgevaar en het eet een stuk makkelijker! 4x Gevulde wrap recepten

Ik heb de wraps per 1 stuk gemaakt en gevuld. Je kunt natuurlijk meerdere wraps met 1 vulling maken dan verdubbel je de inhoud naar de hoeveel wraps, 1 wrap is al vullend voor de lunch, 2 voor de grotere eters. Je kunt ze zelfs 1 dag van te voren maken, ze worden dan wel iets slapper maar nog steeds heerlijk voor de lunch.

Wrap biet geitenkaas & avocado

Gevulde wrap recepten, wrap met kip, koude wraps, wrap met zalm, wrap met bieten, wrap met feta, wrap met geitenkaas,

Wat heb je nodig en hoe maak je deze wrap

 • 1 blanco wrap (65 gram)
 • 1 kleine biet
 • halve avocado
 • 40 gram geitenkaas/feta
 • 20 gram gemengde sla
 • 1 eetlepel mayonaise
 • halve theelepel mosterd
 • halve theelepel honing

Snijd de geitenkaas, biet en avocado in blokjes. Meng de mayonaise, mosterd en honing met elkaar. Strijk het mooi over je blanco wrap en blijf 1 cm van de rand vandaan. Leg de blaadjes sla er op en vervolgens je gesneden blokjes. Nu ga je ‘m vouwen, rollen en halveren. Je kunt ze in een bakje meenemen voor lunch of gezellig neerleggen op een plank of bordje.

Wrap kip Caesar

Gevulde wrap recepten, wrap met kip, koude wraps, wrap met zalm, wrap met bieten, wrap met feta, wrap met geitenkaas,

Wat heb je nodig en hoe maak je deze wrap

 • 1 blanco wrap (65 gram)
 • 80 gram gebraden kipstukjes (je kunt ook vegetarische nemen). Je kunt deze makkelijk zelf maken of kant en klaar kopen.
 • halve tomaat
 • 20 gram gemengde sla
 • 2 eetlepels Caesar saus
 • eetlepel parmezaan kaas

Snijd de tomaat in blokjes. Strijk de saus over je blanco wrap en blijf 1 cm van de rand vandaan. Leg de blaadjes sla er op en vervolgens je gesneden blokjes, strooi de parmezaan erover heen. Nu ga je ‘m vouwen, rollen en halveren. Steek er eventueel een prikker in en serveren maar!

Wrap Oosterse kip

Gevulde wrap recepten, wrap met kip, koude wraps, wrap met zalm, wrap met bieten, wrap met feta, wrap met geitenkaas,

Wat heb je nodig en hoe maak je deze wrap

 • 1 blanco wrap (65 gram)
 • 80 gram gebraden kipstukjes (je kunt ook vegetarische nemen). Je kunt deze makkelijk zelf maken of kant en klaar kopen.
 • half gekookt ei
 • 20 gram gemengde sla
 • paar blaadjes koriander
 • 1 eetlepel mayonaise
 • halve theelepel soyasaus
 • mespuntje sambal

Snijd het ei in blokjes. Meng de mayonaise, soyasaus en sambal met elkaar. Strijk het mooi over je blanco wrap en blijf 1 cm van de rand vandaan. Leg de blaadjes sla er op en vervolgens je gesneden blokjes. Nu ga je ‘m vouwen, rollen en halveren.

Wrap zalm roomkaas

Gevulde wrap recepten, wrap met kip, koude wraps, wrap met zalm, wrap met bieten, wrap met feta, wrap met geitenkaas,

Wat heb je nodig en hoe maak je deze wrap

 • 1 blanco wrap (65 gram)
 • 1,5 plak zalm
 • half gekookt ei
 • have tomaat
 • 15 gram gemengde sla
 • 2 eetlepels roomkaas

Snijd de zalm, tomaat en ei in blokjes. Strijk de roomkaas over je blanco wrap en blijf 1 cm van de rand vandaan. Leg de blaadjes sla er op en vervolgens je gesneden blokjes. Nu ga je ‘m vouwen, rollen en halveren.

In onderstaande TikTok laat ik je zien hoe je ‘m vouwt Dus je laat 1 cm van de rand vrij. Vouw de zijkanten een stukje in naar het midden. Rol ‘m dan op, let op dat je ‘m steeds iets omhoog trekt, als je ‘m te strak rolt dan duw je je vulling weg. Schuin door midden snijden en klaar! Niet mijn beste filmwerk maar ach, het gaat om het idee en de vouwtechniek ;-).

Ben jij ook dol op koude wraps en wat is je favoriete vulling? Liefs Heidi

Wil je volledig op de hoogte blijven van mijn artikelen en leuke nieuwtjes? Volg me op Instagram en of op Facebook.

(Visited 40 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
25 + 13 =


CommentLuv badge