Hondenpost: BuddyBites

Onze trouwe viervoeters verdienen natuurlijk ook wat lekkers, wij eten zoveel mogelijk goed en gezond en dat wil je natuurlijk ook voor je lieve maatje. Toen Sophie als pup in mijn leven kwam wilde ik haar liever geen brokjes geven gezien de historie met mijn vorige hond. Gelukkig zijn er tegenwoordig wel goede producten en merken op de markt en ging ik langzamerhand toch over op hondenvoeding. Sophie vindt het gewoon erg lekker en zo krijgt ze zeker haar dagelijkse dosis goede voedingstoffen binnen. Vandaag vertel ik je over het mooie concept voeding wat helemaal op jouw huisdier wordt gepersonaliseerd. Hondenpost: BuddyBites

BuddyBites hondenvoer, Review, Gezond Hondenvoer, Hondenvoer Jack Russell, Hondenvoer kleine hond

De focus van BuddyBites hondenvoeding ligt op gezonde en duurzame ingrediënten. Graan- en glutenvrij zonder kunstmatige toevoegingen. Het bevat veel vlees en gezonde vetten, vezels, vitaminen en mineralen. Bij BuddyBites stellen ze een uniek recept samen voor jouw hond. Het advies is dan, wanneer je start met het BuddyBites-plan om dit in 7 dagen toe te passen. Dat wil zeggen: een introductieplan van 7 dagen zodat jouw hond kan wennen aan de voeding en de darmflora zich aan kan passen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit met Sophie niet heb gedaan. Gelukkig is de overschakeling vlot verlopen, en vindt ze de brokjes ook heel lekker (gelukkig!).

BuddyBites hondenvoer, Review, Gezond Hondenvoer, Hondenvoer Jack Russell, Hondenvoer kleine hond

Hoe gaat het in zijn werk

Door middel van de BuddyPas beantwoord je 10 korte vragen over je hond. Aan de hand daarvan wordt een plan samengesteld (leeftijd, ras, ontlastingsfrequentie, gesteriliseerd, etc). Is je hond in topvorm, te zwaar, te licht of heeft hij een slechte ontlasting dan wordt daar ook naar gekeken en krijg je een mix die daar op aangepast is, zoals bijvoorbeeld met lijnzaad en yucca. Ik doe wat extra zalmolie over haar brokjes, dat zorgt weer voor een glanzende vacht maar ook om de eetlust op te wekken. Ik heb het met Sophie uitgetest en ze vindt dat heel lekker.

BuddyBites werkt met een (flexibel) bezorg schema. Zo hoef je niet meer naar de winkel en zit je niet meer zonder. Het is dus feitelijk een abonnement wat je zelf kan aanpassen, pauzeren of stopzetten. Dit betekent ook dat, omdat elke hond anders is en andere behoeftes heeft, de prijs wordt aangepast aan jouw plan (en dus hond).

BuddyBites hondenvoer, Review, Gezond Hondenvoer, Hondenvoer Jack Russell, Hondenvoer kleine hond, Salmon Oil

Zelfs de zak met hondenvoer is gepersonaliseerd! Niet alleen haar naam maar ook de hoeveelheid wat ze per dag nodig heeft en hoeveel dagen. Daarnaast nog eens specifiek wat haar mix is. Ik kreeg ook nog eens een rolletje Lamb & Apple koekjes erbij (die waren snel op kan ik je zeggen).

De zalmolie is gemaakt van duurzaam gevangen wilde Schotse zalm en is koudgeperst. Het is rijk aan Omega 3 en 6. Zorgt voor een gezonde en glanzende huid, verbetert de stoelgang en immuunsysteem èn stimuleert dus de eetlust. Deze kun je apart toevoegen aan je winkelmandje.

Bestel je voor de eerste keer, dan ontvang je met code “HEIDI55690” 50% korting op je pakket. Het wordt ook nog eens gratis thuisbezorgd zowel in België als Nederland.

Ga naar de site van BuddyBites voor meer informatie. Er is nu ook een kerstshop op de site voor de lekkerste en leukste cadeautjes onder de boom.

Sophie is echt kieskeurig en ik ben blij dat ze het lekker vindt! Een mooi systeem wat ik voor haar zal blijven gebruiken.

Had jij al eens van BuddyBites gehoord? Liefs Heidi

Ik heb dit pakket toegezonden gekregen ten behoeve van een review, voor meer informatie bekijk mijn disclaimer.

Wil je volledig op de hoogte blijven van mijn artikelen en leuke nieuwtjes? Volg me op Instagram en of op Facebook.

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *