Stoofpotje met zalm en gamba’s

Ik ben zelf meer een viseter en veelal ook vegetarisch en waar je mij heel blij mee kunt maken is een goed (zelfgemaakte) vis(stoof)pannetje! Ik zie het hier in België behoorlijk veel op het menu staan in restaurant en tegenwoordig durf ik dat ook met een gerust hart te bestellen. Ik maakte er nu zelf 1 die ik persoonlijk echt heel lekker vind! Een geweldige combinatie met vis is namelijk venkel. Venkel lijkt soms een wat vergeten groente maar zie je steeds meer op het menu. Het heeft een ietwat anijs achtige smaak en is een heuse favoriet van mijn geworden. Gezellig voor op mooie aangeklede de kersttafel! Vandaag mijn recept: Stoofpotje met zalm en gamba’s

Wat heb je nodig

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Solve : *
24 + 23 =


CommentLuv badge