Personal Post: Kerst

Ten eerste wil ik al mijn lieve lezers hele gezellige feestdagen toewensen! Ik hoop dat ondanks alle maatregelen iedereen toch zeker hele fijne dagen gaat hebben. Uiteraard ook een liefdevol 2022! Ik zal dit jaar nog een paar artikelen plaatsen, eigenlijk ook ter voorbereiding op de volgende maand, de maand dat we allemaal weer een stapje terug gaan doen, sommige wat meer dan anderen natuurlijk :-). Of misschien is het juist wel een stapje vooruit als je namelijk je doelen gaat nastreven en net als ik nog meer de focus op gezond leven gaat leggen! Voor nu wil ik je even in mijn eigen kerstverhaal meenemen en uiteraard wat leuke tips geven! Personal Post: Kerst

Antwerp in kerstsferen

Geen kerstmarkten dit jaar in Antwerpen maar wel veel pracht en praal én natuurlijk gezelligheid! De Grote markt is prachtig versierd net als vele andere straatjes en monumenten. Op de grote markt staat het glazen huis van radiozender Joe, echt superleuk gedaan! Er staat ook een soort grote stoombokaal in het midden en overal kun je rond vuurtjes zitten. Verderop een warme glühwein halen en genieten rondom het vuur.

Netflix-time

Natuurlijk zit ik ook veel thuis en geniet ik ‘s avonds lekker op de bank met een kopje thee of koffie. Uiteraard Netflix erbij en zalige kerstfilms, series en heb ik een nieuwe verslaving, namelijk Italiaanse romcom’s, daar zal ik apart nog zeker een post over schrijven. Gelukkig heb ik onlangs een nieuwe internet en TV abonnement afgesloten en ben ik helemaal goed voorbereid, stel dat je nu de lockdown zonder moet zitten. Ik heb een tijdje terug echt mega veel problemen ermee gehad en nu is dat eindelijk opgelost. De nieuwe kerstfilm met Brooke Shields “A Castle for Christmas” vond ik zelf erg leuk.

Christmasfooood

Ik heb de laatste tijd iets minder over Antwerpen geschreven en iets meer over eten. Ik blijf het heerlijk vinden om te koken en uiteraard deel ik dit graag! Sowieso zullen er veel recepten/etc blijven geplaatst worden op mijn blog, maar gelukkig komt er ook weer een dosis lifestyle aan en zal ik meer over eco/bio/gezondheid gaan schrijven. Voor de kerst moest er natuurlijk wel veel recepten gedeeld worden! :-). Je ziet, het zijn er nogal wat! Ik heb ze toch “redelijk” gezond weten te houden gelukkig.

Voor mij is het nu nog alleen de kerst en oud en nieuw dat ik wat licht zondig, ik ga vanaf januari volledig op de glutenvrij tour, dit omdat ik er ook niet tegen kan en ook al zolang er over lees dat ik het gewoon niet meer wilt eten. Januari zal voor mij ook “Dry January” worden. Voor diegenen die het ook gaan doen, er komen zeker leuke tips aan voor deze alcoholvrije maand. Ga jij meedoen?

TikTok liefde

Ik ben helemaal into the TikTok! Mocht je je toch vervelen, ik zeg: lekker scrollen tussen de de grappige video’s! Ik word er zo blij van en er zitten zulke leukerds tussen! Wat dat betreft superblij met mijn nieuwe internet en TV abonnement want ik kan nu eindelijk weer gerust streamen als ik lig te luieren. Ik lig echt compleet in een scheur soms (vooral veel leuke nieuwe kerstfilmpjes) en kan er uhhh uren zoet mee zijn. Nu nog een nieuwe telefoon want mijn batterij gaat er te hard doorheen momenteel.

Welke je zeker even moet checken is dit stel; Relle & Shane.

Zo’n grappig koppel die onder het mom “relationship goals” vallen. Ze zijn echt zo grappig! Zo moet het leven als stel zijn!

@relle_and_shane

“Hallelujah! Holy 💩! Where’s the Tylenol?”😆🎄#couplecomedy #holidaycountdown #christmas

♬ original sound – Snubby J

Versieren die hap

Wil je nog wat leuke last minute tips om de tafel te dekken of creatieve decoratie items, check dan zeker even mijn verzamel artikel van andere bloggers die zich hebben uitgeleefd met de kerst. 7x DIY Kerstinspiratie. Ik heb zelf dit jaar minder geknutseld maar meer crea in de keuken geweest en tevens mijn passie voor fotografie de vrije loop gelaten.

Kerstwens

Genieten van mijn lieve Soofje en warme choco drinken. De lampjes en kerstmuziek overal door de straten heen, zalig! Ik hoop dat iedereen net zoals ik mag genieten. Met of zonder lockdown. In Nederland of net als ik in België (of een ander land), geniet van je vrienden, familie en huisdiertjes en natuurlijk ook het lekkere eten! Na de kerst ga ik weer verder maar voor nu Merry Christmas! Liefs Heidi

Wil je volledig op de hoogte blijven van mijn artikelen en leuke nieuwtjes? Volg me op Instagram en of op Facebook.

Dit artikel bevat een gesponsorde link, voor meer info check mijn disclaimer.

(Visited 95 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Anne-Marie dec 23, 2021 at 09:00

  Hele fijne dagen, en hopelijk snel tot ziens in 2022!

  Reply
  1. FabulousHeidi dec 23, 2021 at 11:33

   Dank je wel lieve Anne-Marie!Ik hoop jou ook snel weer te zien in 2022! x

   Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *