Hebben: 7x nieuwe voorjaar’s boeken

Hoe gaat het met jouw nieuwe voornemens voor 2022? Wil je gezonder leven of meer bewust gaan leven? Wil je leren te mediteren of je vrijer gaan voelen? Misschien wil je een mooie reis maken maar heb wat inspiratie nodig of misschien wil je gewoon die te gekke bakhobby uitbreiden! Ik heb een paar nieuwe fijne boeken voor je op een rij gezet die je op je lente-wishlist kan zetten. Van een Harry Potter bakboek tot aan de mooiste treinreizen en leren hoe je zelf kan telen en conserveren. Hebben: 7x nieuwe voorjaar’s boeken

Lonely Planet – Mooiste treinreizen

Hebben: 7x nieuwe voorjaar's boeken, Lonely Planet, mooiste treinreizen,

Als er iets is wat zeker op mijn bucketlist staat dan zijn er zeker mooie luxe treinreizen maken. Lonely Planet brengt een gids uit met de bijzondere treinreizen en bevat 60 van ’s werelds mooiste en meest onvergetelijke treinavonturen. Van klassieke lange afstandsreizen, zoals The Rocky Mounaineer in Canada, The Ghan in Australië en de Rovos Rail in Zuid-Afrika, tot onbekende pareltjes op woon-werkverkeertrajecten. Elke reis gaat vergezeld van praktische informatie, inspirerende foto’s en geïllustreerde routekaart. Reizen met de trein: de wereld ligt aan je voeten.

Verkoopadviesprijs: € 25,- en verschijnt op 1 februari 2022. Bekijk hier het inkijk exemplaar.

Magisch Zweinstein bakfestijn

Hét bakboek voor de Harry Potter-fans (ok daar ben ik er zeker 1 van), eenvoudig magisch bakken met de meeste leuke Zweinstein recepten.

Het nieuwe bakboek De bakschool voor Potterheads is een musthave voor elke Potterhead. Meer dan 40 gloednieuwe recepten voor baksels die iedere Dreuzel, heks en tovenaar absoluut wil opeten. Tijd om zelf chocoladekikkers (zijn die dan ook betovert?) en boterbierpuddingen te maken.

Met de duidelijke instructies en stap-voor-stap-foto’s maak je gemakkelijk kleurrijke fondanttaarten, cupcakes en snoepjes, of je nu beginner of gevorderde bent.

Verkoopadviesprijs: € 20,- en verschijnt op 1 maart 2022. Bekijk hier het inkijk exemplaar.

Homegrown. – of je nou buitenaf of in de stad woont


Dit boek is echt op mijn lijf geschreven, ik mag ‘m dan ook voor je gaan reviewen. Ik ben van de zomer al aan de slag gegaan met kweken (hier op mijn balkon en binnen) en nu ook aan het experimenten met conserveren. Ik maak ook graag zelf beautyproducten, ik ben een echte gezondheidsfreak en dit boek past daar zo bij!

We vinden het normaal dat (biologische) supermarkten vol liggen met o.a. prachtige geteelde groenten. Tijdens de eerste lockdown in het voorjaar van 2020 werden we ons bewust dat dit niet zo vanzelfsprekend is. Wat weten we eigenlijk over het telen, verwerken en conserveren van eten? Leer hoe je de regie terugpakt, from scratch denkt en kookt met lokale en zelfgeteelde seizoensproducten (ja, ook in de stad!). Het resultaat is dat je je nog nooit zo goed gevoed en vitaal gevoeld hebt.

Verkoopadviesprijs: € 20,99 en verschijnt op 3 mei 2022.

Koolhydraatarm koken en bakken

Ik ben vorig jaar al gestart met een andere vorm van koolhydraten te eten, glutenvrij (noodzakelijk) maar ik merk zelf ook aan mijn lijf wat zware en lichte koolhydraten zijn. Nog meer groentes (welke veel vezels en proteïne bevatten) rijst en peulvruchten.

In ‘Lekker afvallen met minder koolhydraten’ van Club Slank vind je overzichtelijke informatie over koolhydraatarm eten, afvallen en levensstijl. Met meer dan 100 recepten, ook vegetarisch!

In dit boek heb je alle tools in handen om af te vallen én lekker te eten. Er is voor ieder wat wils: ook vegetariërs en flexitariërs kunnen met dit boek aan de slag met koolhydraatarm.

Tijdens het 8-weken-afslankprogramma eet je koolhydraatarm en val je tot wel 2 kilo per week af totdat je je streefgewicht hebt behaald. Deze fase is goed vol te houden doordat je lekkere, gezonde gerechten eet die ook nog eens goed verzadigen.

Verkoopadviesprijs: € 24,99 en verschijnt op 01 februari 2022. Bekijk hier het inkijk exemplaar.

Het no-nonsens meditatie oefenboek

Hebben: 7x nieuwe voorjaar's boeken, No-nonsense meditatie oefenboek,

De schrijver van Het no-nonsens meditatieboek komt nu met een handige opvolger: Het no-nonsence meditatie oefenboek. 50 meditatie-oefeningen die iedereen overal kan doen: onder de douche, tijdens het tandenpoetsen of op de weg naar werk. Wetenschappelijk toegelicht en doorspekt met persoonlijke anekdotes van auteur Steven Laureys.

Wat fijn is dat dit boek niet als zweverig wordt bestempeld, ik mediteer al jaren en dit is iets wat bij je natuur hoort, je zorgt voor je lichaam en dus ook voor je geest en ziel.

Verkoopadviesprijs: € 19,99 en verschijnt op 08 maart 2022.

Ongetemd leven – Zelfbevrijdingsgids

Hebben: 7x nieuwe voorjaar's boeken, Ongetemd leven, Glennon Doyle, Zelfbevrijdingsgids,

Je hebt vast weleens gehoord van het boek waar Adele zo lyrisch over was en die haar leven veranderde? De opvolger van het bekende boek komt er aan!

Stop met anderen te pleasen, vind je eigen pad en begin te leven! Ongetemd leven – zelfbevrijdingsgids is een interactief schrijfboek voor iedereen die klaar is om zijn of haar allermooiste leven, familie en wereld te creëren. Dankzij deze gids zullen fans van Glennon Doyle hun innerlijke stem weer horen en leren ze die te vertrouwen en te volgen. Vol oefeningen, citaten, illustraties en meditatieve intermezzo’s aan de hand van de lessen uit de besteller Ongetemd leven.

Verkoopadviesprijs: € 20,- en verschijnt op 22 februari 2022.

Hemels koken “Uit één bakblik”

Hebben: 7x nieuwe voorjaar's boeken, Uit een bakblik, kookboek, bakboek, Ed Kimber,

1 blik, 70 recepten! The Great British Bake Off-winnaar Edd Kimber bewijst met Uit één bakblik dat je met weinig benodigdheden de sterren van de hemel kunt bakken. Koekjes, cakes, bars, pasteitjes en desserts, fruitig of notig, met chocolade of specerijen: slechts één bakblik maar oneindig veel mogelijkheden.

Of je nu koekjes of cakes, gebakjes of desserts wilt, iets fruitigs, chocoladeachtigs, gekruid of nootachtig, bakken is een stuk eenvoudiger geworden. Van Praline Meringue Cake tot Matcha Roll Cake, Peanut Butter Brookies tot Tahini Babka Buns, alles wat je nodig hebt is slechts één standaard 9 x 13 inch bakvorm.

Verkoopadviesprijs: € 18,50 en verschijnt op 12 april 2022.

Welke boek of welke boeken zet jij op je wishlist? Liefs Heidi

Wil je volledig op de hoogte blijven van mijn artikelen en leuke nieuwtjes? Volg me op Instagram en of op Facebook.

(Visited 76 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
11 + 17 =


CommentLuv badge