Brabantia lancering lente/zomer collectie 2022

Afgelopen donderdag mocht ik na 2 jaar weer richting Amsterdam voor een persevent. Een fijne en kleine reünie met een stel andere lieve bloggers die ik al jaren ken en dat georganiseerd door één van de meest mooie en duurzame merken die we kennen (al ruim 100 jaar oud). In een prachtige villa mochten we de nieuwe collectie en kleuren ontdekken van dit voorjaar (en zomer). Frisse kleuren en mooie nieuwe designs. Uiteraard onder het genot van leuk gezelschap en een lekkere vegan lunch! Brabantia lancering lente/zomer collectie 2022

Warm welkom

Niet alleen een warme verwelkoming door Liselore (founder van het PR bureau dat Brabantia vertegenwoordigd) en Twan Verdonck (creative director Brabantia) maar ook een letterlijke verwarming van koffie en een té lekkere vegan brownie! Een mooie toespraak van zowel Liselore als Twan over de nieuwe collecties en uiteraard de ontwikkelingen binnen Brabantia. Twan nam ons mee op reis door de villa en verteld over de nieuwe sprankelende collecties en items die zijn toegevoegd.

Vier nieuwe kleuren

Fris, helder en warm, zo kun je de nieuwe kleuren omschrijven. Dreamy Blue, Mineral Cosy Brown, Soft Beige en Mineral Powerful Blue, de nieuwe benamingen van deze 4 tinten. Allen natuurlijk een eigen verhaal. Het frisse blauw is ontstaan met de gedachte “lucht”. Tijdens de Corona tijd zijn we allen naar buiten getrokken onder de frisse blauwe hemel. Het warme cosy bruin doet je denken aan warmte van de haard en het huiselijke, de soft beige, meer een off white (als je het aan mij vraagt) is net even minder steriel dan het witte en straalt ook meer warmte uit. Het Koninklijke blauw kan heel warm maar ook weer heel koel zijn, een prachtige kleur en een heuse eyecatcher!

Brabantia valt zeker onder de duurzame merken, ik schrijf er natuurlijk vaker over omdat ik echt een voorstander ben duurzaam. Voor mij is Brabantia een merk welke de woorden nostalgie, onverwoestbaar en tijdloos oproept. De herkenbare pedaalemmers, voorraadbussen en broodtrommel die misschien wel een hedendaags tintje hebben en ondanks dat het met zijn tijd meegaat nog steeds dezelfde is gebleven en nog steeds past in je interieur, voor mij is dat net zo duurzaam.

Dat Brabantia vooruitstrevend blijft qua verduurzaming bewijst zich wel aan het streven naar een 100% circulair ontwerp in 2035 en het sponsoren van WeForest. De hoge eisen die wij als consument hebben aan kwaliteit en de zoektocht naar verduurzaming voor een nog steeds betaalbaar product maakt dat tot een mooie uitdaging. Gelukkig kiezen we met z’n allen steeds meer voor duurzame producten, dit ook omdat het design er mag zijn.

Brabantia, Voorjaarscollectie, Zomercollectie 2022, Nieuwe Collectie Brabantia, Nieuwe kleuren Brabantia, Voorjaarskleuren 2022, Zomerkleuren 2022, Interieur kleuren 2022, Trendkleuren 2022, Mineral Powerful Blue, Pedaalemmer, Prullenbak, Vuilbak,

Wat een prachtkleur deze “Mineral Powerful Blue“. Ik kreeg de kleine pedaalemmer mee naar huis. Opvallend en past heel goed bij warme als koele tinten qua interieur. Inmiddels staat ie te pronken in de badkamer.

Meer groen in de keuken

Groen in je keuken, letterlijk en figuurlijk. Wat een prachtige tint! Ik heb nu de items van Brabantia in de donkergrijs en wit tinten in de keuken (zie mijn artikel over de Bo Touch Bin) maar deze zal er ook perfect bij passen! Luxe je afval scheiden en het hoge tafel-afvalemmertje is ook superhandig in gebruik.

Wassen, drogen en opbergen

Stijlvol je was doen en het opbergen. Zoals je in dit artikel kan lezen ben ik dol op de Linn kleding(droog)rek, het zijn gewoon echt prachtige items in je interieur en ook nog eens handig in gebruik. Er is niets aan Brabantia waar ik niet lovend over ben behalve dat het natuurlijk wel uitnodigt tot werk… ik ben niet echt fan van strijken, al heb ik wel de brede strijkplank, maar gebruik ik deze meer als opvouw plank. Het maakt het wel net even gemakkelijker. Nieuwe wasetuis voor je sneakers, bh’s en sokken (nooit meer eenzame alleenstaande sokken dus). Een kledingborstel mag ook niet ontbreken, nieuwe handige kledinghangers en droogrekken maken het huishouden niet iets… uhhh… leuker!

Vrolijk aan de strijk

Brabantia, Badkamercollectie Mindset, Mineral Fresh White, Mineral Infinite Grey, Brabantia Broodmes, Brabantia Bin Pedaalemmer Prullenbak Wit Pootjes, Biologisch afbreekbaar, Bo Touch Bin, Brabantia, Brabantia Design, cradle to cradle certificering, Duurzaam, Duurzame afvalbak, Duurzame prullenbak, Brabantia Vuilbak, Duurzame vuilbak, Brabantia duurzaam, Touch Bin vuilbak kopen, Welke prullenbak Brabantia, Brabantia pedaalemmer, Nieuwe collectie Brabantia 2022, Brabantia Strijkplank, Brabantia Linn Kledingrek, Nieuwe kleuren Brabantia, Voorjaarscollectie, Zomercollectie, Voorraadbussen, Broodtrommel, Keukenhulpjes, Opbergrek, Droogrek, Brabantia droogrek, Brabantia waszak, Brabantia badkamer collectie, Brabantia snijplank,

Wat ik al zei, strijken is niet mijn hobby, al zal ik nooit met een ongestreken blouse de deur uit gaan en ben ik nog van de generatie “strijk je dekbedovertrek”, deze oranje vrolijkerd helpt wel mee.

Stijlvolle badkamer

Ook nieuw in de Brabantia-familie is de luxe badkamer collectie. Deze collectie “Mindset” bestaat uit de kleuren Mineral Fresh White en Mineral Infinite Grey. Heel geschikt voor de kleine maar ook grote badkamer en net zo tijdloos en neutraal.

Nog meer keukenliefde

Brabantia Broodmes, Brabantia Bin Pedaalemmer Prullenbak Wit Pootjes, Biologisch afbreekbaar, Bo Touch Bin, Brabantia, Brabantia Design, cradle to cradle certificering, Duurzaam, Duurzame afvalbak, Duurzame prullenbak, Brabantia Vuilbak, Duurzame vuilbak, Brabantia duurzaam, Touch Bin vuilbak kopen, Welke prullenbak Brabantia, Brabantia pedaalemmer, Nieuwe collectie Brabantia 2022, Brabantia Strijkplank, Brabantia Linn Kledingrek, Nieuwe kleuren Brabantia, Voorjaarscollectie, Zomercollectie, Voorraadbussen, Broodtrommel, Keukenhulpjes, Opbergrek, Droogrek, Brabantia droogrek, Brabantia waszak, Brabantia badkamer collectie, Brabantia snijplank,

Luxe snijplanken vind je ook terug in het assortiment (net als het broodmes) . Deze collectie telt drie verschillende planken die uit 1 stuk zijn gemaakt. Vaak zie je snijplanken die gelijmd zijn, wat niet heel best is voor je gezondheid en het milieu.

Tijd voor de innerlijke liefde

Gelukkig ging het goed met mijn gevoelige darmpjes, scheelt als een gerecht met liefde gemaakt is. Lekkere salades, broodjes en een dessert welke compleet vegan was. Love it!

Alle styling van dit event is gedaan door Anouk Taeymans van By Anouk. We mochten allen een mooi bloemstuk uitkiezen om mee te nemen, hoe leuk!

Check alle nieuwe producten en kleuren op de site van Brabantia.

Wat vind jij van de nieuwe items en kleuren? Ben je ook fan van Brabantia? Liefs Heidi

(Visited 291 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *