Maak je balkon lente- en zomerproof

Of het nou gaat om je balkon of tuin, tijd om jouw buitenplekje helemaal gereed te maken voor het mooie weer! Zo’n twee jaar geleden heb mijn grote tuin ingeruild voor een balkon (ok mijn tuin is de stad) en mijn missie was om op die paar vierkante meter een heerlijk stukje gezelligheid te creëeren. Wat ik in het klein toepas kan natuurlijk ook in het groot. Het doel is je te kunnen terug trekken in je eigen oase en natuurlijk volgens de laatste trends. Versieren met prachtige tuinkussens en sierkussens, bloemen, kruiden en je (mini)moestuin. Helemaal zen worden met vrolijke kleuren en zachte kussens. Ik geef je vandaag tips om jouw balkon en of tuin in te richten: Maak je balkon lente- en zomerproof

Ginger Jungle en Sisal Blue

Ik ben dol op veel kussens, in een handomdraai verander je de look en feel van je interieur door het gebruik van andere kleuren en materialen. Het leuke is dat je balkon of tuin een verlengde is geworden van je huis en je dus een kamer buitenshuis creëert. Tegenwoordig zie je veel stevige en mooie overkappingen in de tuin maar natuurlijk ook in over het balkon. Daardoor is het heel geschikt om echt als kamer in te richten. Mooie stoelen en bankjes waar je een basiskussen in plaatst en vervolgens opvult met vrolijke kleuren en mooie materialen. Een grote plant in pot, bv een mooie citroenboom of olijfboom en in het zelfde materiaal als je bankje of stoel een paar potten met bloemen en kruiden. Die bohemian sfeer laat je terug komen in de kussen. Een paar prachtige basiskleuren en daarnaast velours, bloemen- en dierenprints afgewisseld met wat graphic designs. Veel groentinten met een helder- tot okergeel en helder zeeblauw.

Terra en Toscaans zwart

Chique rijke tinten met franjes. Je waant je gewoon langs de Middellandse zee. Een paar prachtige potten met tijm en rozemarijn en daarnaast die heerlijke geurende jasmijnplant. Een mooie houten loungestoel of bankje waar je overdag onder je parasol geniet van een verfrissend drankje en in de avond een gezonde salade met een glas rosé. Wordt het wat frisser dan trek je een lekkere zachte plaid over je heen. Warm oranje, terra kleuren en verschillende tinten zwart met weer veel opvallende prints. De kleuren komen helemaal tot zijn recht met dat mooie ondergaande oranje zonnetje.

Burgundy Rose & Blush

Fris kleuren en diepe warme tinten. Alle tinten rose en die blush kleuren kun je met elkaar combineren. Een mooie bananenplant omringd met een paar paprikaplanten en vazen met pluimen. Die mooie rotanstoel gevuld met die prachtige vrolijke en warme tinten. Diverse prints met als basis het roze gecombineerd met zandkleuren, hout en sisal. Heerlijk genieten van de ochtendzon met een fruitbowl.

Meer tuininspiratie nodig voor nog meer prachtige tuinkussens en tuintrends? Neem een kijkje op de site van Tuinkussenshop. Je vind hier alles op gebied van kussens voor jouw tuin of balkon. Voor elke stoel, bank of ligbed vind je hier en ruime keuze aan kussens.

Welke kleurentrend is jouw favoriet? Liefs Heidi

Dit artikel is tot stand gekomen dmv een samenwerking. Voor meer info check mijn disclaimer.

(Visited 110 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
12 × 26 =


CommentLuv badge