#SundayFunday | Editie 3

De dag voor maandag en laatste van het weekend, dag 7 van de week die beschreven wordt in liedjes als de fundag! Hier op de blog heb ik ‘m een poos geleden al ingeluid als vaste rubriek om dan ook 7x een toffe items te plaatsen van product tot aan een uitje en dan gewoon iets waar je blij van wordt! Iets wat ik heb gezien in de media/persberichten/magazines/winkel/etc. En als extraatje een mini overzicht van de artikel die deze week verschenen. Have a fabulous #SundayFunday | Editie 3!

Rigoni di Asiago nieuwste gezonde fruitspread

#SundayFunday | Editie 3

Het Italiaanse familiebedrijf Rigoni di Asiago introduceert deze zomer een nieuwe special edition in Nederland: Fiordifrutta Granaatappel, Aloë en Hibiscus. Een explosie van frisse en zoete smaken met een intens rode kleur. Biologisch fruit van topkwaliteit in combinatie met de intense geuren en kleuren van aloë vera en hibiscusbloemen zorgen voor een frisse, originele smaak. Heerlijk in combinatie met yoghurt, op een kwarkbolletje, beschuit of om je cheesecake helemaal mee af te maken.

Voor meer informatie check de site van Rigoni di Asiago.

Luxe overnachten in een voormalig leerfabriek

#SundayFunday | Editie 3

Het sfeervolle dorp Oisterwijk in Brabant is een viersterren hotel rijker: het NEO KVL hotel. Het design hotel heeft 68 modern ingerichte kamers, restaurant, spa, vergaderruimten, 2 hotel bars waaronder de Sky rooftopbar en een indrukwekkend atrium. Het hotel ligt op loopafstand van het centrum van Oisterwijk en op 500 meter van het station van Oisterwijk. Tevens heeft het de beschikking over een eigen parkeerplaats. Het hotel vormt ook een prima uitvalsbasis voor de talrijke fiets- en wandelmogelijkheden die het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen, de bossen en meer dan 80 vennen in de omgeving van Oisterwijk bieden. De steden Tilburg, Eindhoven en Den Bosch liggen op korte rijafstand.

Voor meer informatie check de site van NEO KVL Hotel.

Handige en duurzame slowcooker EcoStoof

Ik kwam deze knapperd tegen bij het Natuurhuis (mijn vaste biosupermarkt in Antwerpen) en was meteen verliefd op deze grappige “stoof”. Je stopt je ingrediënten in je pan, kookt het voor een paar minuten, stopt je pan in de EcoStoof en laat ‘m zijn werk doen. Terwijl jij lekker je ding gaat doen doet de EcoStoof zijn werk. Voor de meeste gerechten duurt het zo’n 30-45 minuten maar wil je een lekkere runderstoof dan laat je ‘m 3-6 uur staan. Wat lijkt me dit ideaal wat een geweldig duurzame oplossing!

Voor meer informatie check de site van EcoStoof.

Het battle boek voor vrienden

Je moet er nog even op wachten want het boek verschijnt pas op 12 juli maar dan heb je ook wat. Het battle boek voor vrienden is het perfecte boek voor alle soorten vrienden: van boezemvrienden tot penvrienden en van jeugdvrienden tot vage kennissen. Speel een van de 99 creatieve battles, beoordeel elkaars prestaties en bepaal zo samen de winnaar…. want van je vrienden moet je het immers hebben!

Voor meer informatie check het Inkijkexemplaar.

Klaar voor de zomer met de nieuwe producten van Intuition

De zomer komt er aan! Dat betekent dat de blote benen en oksels weer tevoorschijn mogen komen en de bikini’s weer aan kunnen. Natuurlijk wil je dan wel fris en glad voor de dag komen, dus moeten onze benen, oksels en bikinilijn weer onder handen worden genomen. Helaas zorgt dit bij veel vrouwen voor rode bultjes en irritaties, wat heel vervelend kan zijn. Met de twee nieuwe beautytools van Intuition by Wilkinson is dit verleden tijd. Dit voorjaar worden de Intuition Complete Bikini en Intuition Sensitive Touch geïntroduceerd, welke beide speciaal zijn ontwikkeld voor vrouwen en de gevoelige plekjes waar je normaal niet makkelijk bij komt. Zo zijn jouw benen, oksels en bikinilijn in een handomdraai summer ready!

Voor meer informatie check de site van Wilkinson.

Nieuwe look voor speciaalbieren van Scheldebrouwerij

Scheldebrouwerij steekt dit voorjaar al haar speciaalbieren in een volledig nieuwe jasje. De Belgische brouwerij gooit het visuele roer stoutmoedig om en stapt over naar een compleet nieuwe lijn met een heldere lay-out, duidelijke communicatie en prikkelende vormgeving. Wat je ziet is wat je proeft, wordt het devies. Geheel in lijn met hun brouwfilosofie: Bier in Balans.  Wat een vrolijke bieren! Binnenkort in de test ;-).

Voor meer informatie check de site van Scheldebrouwerij.

Nooit meer je bollen wol in de war

Dit is bijna jeugdsentiment want ik zie nog zo de bol wol van oma over de grond rollen als ze weer ‘s een trui aan het breien was. Ik heb zelf een tijd gehaakt en ik haken en breien is natuurlijk onwijs hip maar wat zag ik daar van de week op de plan bij Flying Tiger… een breikom! Hoe handig! Goed voor 1 bolletje wol en dus geen vliegende bollen meer of bollen die in de war raken, te grappig! Hij moest er gewoon tussen ;-).

Voor meer informatie check de site van Flying Tiger.

P.s. het mooie telefoonhoesje op de eerste foto is van de nieuwe Infinite collectie van Ideal of Sweden. Met de code “HeidiAntwerp_new” ontvang je 15% korting op al je aankopen, handig toch?


Mocht je het gemist hebben, deze artikel kwamen deze week op de blog:

Bambooo Beauty, Wattenschijfjes bamboe, Duurzame watjes, Getest duurzame wattenschijfjes van bamboe, Review, Watten van Bamboe, Herbruikbare wattenschijfjes, Zwarte wattenschijfjes, Wasbare wattenschijfjes, Beste herbruikbare wattenschijfjes, Duurzame wattenschijfjes,

Review: Duurzame herbruikbare wattenschijfjes van bamboe. Zacht voor je huid en de natuur.

Recept kokosbrood, Kokoscake, Glutenvrij, Lactosevrij

Recept kokosbrood. De geur van de zomer uit je oven! Ik maakte ‘m gluten- en lactosevrij maar jij kan ‘m aanpassen naar jouw wensen. Check zeker het recept.

Have a Fabulous #SundayFunday! Liefs Heidi

Wil je volledig op de hoogte blijven van mijn artikelen en leuke nieuwtjes? Volg me op Instagram en of op Facebook.

(Visited 399 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
18 + 10 =


CommentLuv badge