Giveaway: Annemarie Börlind Natural Suncare

Als er een merk is waar ik zeker een grote liefde voor heb dan is dat wel het natuurlijke merk Annemarie Börlind. En, heel fijn ook, ze verkopen het bij mijn favoriete winkel plus ze hebben een natuurlijke suncare lijn! Ik was dan ook blij verrast dat mijn favoriete winkel Het Natuurhuis, mij benaderde voor een toffe winactie te organiseren. Ik testte de nieuwe limited edition uit en uiteraard vertel ik je hoe jij er ook kans op maakt. Superhandig voor de vakantie toch? Giveaway: Annemarie Börlind Natural Suncare

Als je mij zo’n tijdje volgt dan weet je dat ik (al vanaf het begin dat ik hier woon) regelmatig (ok soms 3-4 keer per week) in Het Natuurhuis te vinden ben. Voor mij echt een walhalla op biologische voeding en cosmetica. Het gamma is enorm groot! Waar ik voorheen bij elkaar moest sprokkelen op internet vind ik nu onder 1 dak. Mocht je in de buurt van Antwerpen of Merksem wonen, of in de buurt zijn, zeker een bezoekje wagen an de prachtige winkels! Op hun site en Instagram delen ze vaak leuke tips en aanbiedingen.

Iedereen die mij zo’n beetje kent weet dat ik geen zonnebrand-fan ben. Echter is het wel zo dat ik wel graag natuurlijke bescherming gebruik, vooral wanneer ik op vakantie ga en de zon veel heftiger is dan hier. Ik ben een voorstander van natuurlijke producten, zowel inwendig als uitwendig en aangezien alles wat je op je huid smeert wordt voor 75% opgenomen in je bloed. Belangrijk dus dat je weet wat je smeert! Plus blok je je huid met een verkeerde vorm van zonnebescherming is het heel lastig om vitamine D aan te maken en dat heb je zo nodig! Vooral omdat hier waar wij wonen het aantal zonuren veel minder is dan vele andere landen. Een product als deze word ik dan wel erg blij van!

Leuk weetje: wanneer je in de zon kijkt of de zon in je pupil valt, gaan er direct signalen naar je hersenen (Heey, de zon! We moeten aan het werk) en jouw hersenen sturen signalen naar je lijf zodat de melanocyten in je huid extra melanine aan gaat maken (extra pigment dus) om de uv-stralen niet te diep te laten doordringen. Zo krijgen we een extra beschermend laagje. Niet continu je zonnebril opzetten dus! Je kunt beter een hoed of petje dragen. Daarnaast zitten er stoffen in fruit en groente (met voorkeur dus biologisch) die extra bescherming geven. Ik kan er over blijven schrijven maar liever toch even beknopt.

Over de Natural Tan Boost Suncare

Om te beginnen, deze zonnebescherming is vegan. Bevat plantenextracten uit gecontroleerd biologische teelt, bevat water uit een eigen diepe bron en bevat dus géén dierlijke extracten.

Het bijzondere aan deze Natural Tan Boost is dat het het bruinings proces versnelt, intensiveert en verlengt de natuurlijke bruining met een geconcentreerd extract uit de vruchten van de Johannesbroodboom. Het bevat mooie shimmers en een bronzen effect wanneer je het op je huid smeert. Het geeft dus een mooie glow, just what we need! Het is direct een verzorger voor je huid, het zorgt voor een intense hydratatie. Het is overigens geen selftanner.

Het brengt fijn aan en trekt snel in. In het begin plakt het iets op je handen maar dat verdwijnt zeer snel. Deze factor 30 bied bescherming tegen de schadelijke UV-stralen en is water-resistent. Wel wordt aangeraden nadat je in het water bent geweest jezelf opnieuw in te smeren. Ik sleep ‘m overal mee naartoe, aangezien ik regelmatig op het terras belandt wil ik natuurlijk wel een mooi kleurtje.

Het bevat overigens geen parabenen, siliconen, PEG en synthetische kleurstoffen.

Hoe maak je kans op deze Limited Edition Suncare

Wat ik al aangaf, ik mag deze Natural Tan Boost Suncare (125 ml) tw.v. € 25,45 in samenwerking met Het Natuurhuis weggeven. Wat moet je daar voor doen:

  • Like de giveaway post op Instagram en laat weten dat je mee doet (heb je geen Instagram dan mag het ook op Facebook).
  • Niet verplicht maar wordt wel erg gewaardeerd: volg mijn account en het account van Het Natuurhuis op Instagram.
  • Delen = lief! 😀

Deze giveaway loopt van 8 juni 2022 t/m 17 juni 2022. Je kunt deelnemen als je in Nederland of België woont.

Succes! Liefs Heidi

Ben je opzoek naar meer natuurlijke huidverzorging? Wat dacht je van deze fijne Bodywash en scrub van Cîme, tevens verkrijgbaar bij Het Natuurhuis.

Wil je volledig op de hoogte blijven van mijn artikelen en leuke nieuwtjes? Volg me op Instagram en of op Facebook.

(Visited 147 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *