#SundayFunday | Editie 5

De dag voor maandag en laatste van het weekend, dag 7 van de week die beschreven wordt in liedjes als de fundag! Hier op de blog heb ik ‘m een poos geleden al ingeluid als vaste rubriek om dan ook 7x een toffe items te plaatsen van product tot aan een uitje en dan gewoon iets waar je blij van wordt! Iets wat ik heb gezien in de media/persberichten/magazines/winkel/etc. En als extraatje een mini overzicht van de artikel die deze week verschenen. Have a fabulous #SundayFunday | Editie 5!

by-bar: first drop pre-autumn 2022

By Bar collectie 2022 pre- autumn indian flower, #SundayFunday | Editie 5

Het Amsterdamse merk by-bar lanceert de first drop van de pre-autumn 2022 collectie “Indian Flower” waarin betoverende items onafhankelijkheid en kracht uitstralen. Vrouwelijke ontwerpen worden dit seizoen aangevuld met gedurfde prints voor stedelijke avonturen. 

Deze nieuwe drop verwelkomt fijne en comfortabele kledingstukken in warme tinten. Matching styles bieden de perfecte combinatie van chic en sportief voor een alledaagse look. Daarnaast zorgen de lichte stoffen voor een aangenaam gevoel van gemak; ideaal voor in levendige steden. Minimalistische, vrouwelijke designs en easygoing  items.  De first drop van de by-bar pre-autumn 2022 collectie is nu verkrijgbaar in de webshop & winkels. 

Kamperen in Scooby-Doo’s Mysteriemachine

#SundayFunday | Editie 5
Photo Credit: Hogwash Studios.jpg

Hoe tof is dit! Brings back memories… vroeger keek ik altijd naar de tekenfilms, ik was er dol op! Hoe cool zal het zijn om te slapen in de Mysteriemachine! Zoinks! Het is alweer 20 jaar geleden dat ScoobyTM en ShaggyTM het mysterie van het Spookeiland opgelost hebben in de eerste live-action film van de franchise, “Scooby-Doo”. Om dit jubileum te vieren, begint Matthew Lillard aan een nieuwe missie – hij wordt Airbnb Host van de iconische Mysteriemachine-camper. Lillard serveert Y2K-nostalgie en verwelkomt een selectie gasten uit in de wereld die hij óh zo goed kent met een onvergetelijk camperverblijf langs de kust van Zuid-Californië deze zomer.

“Shaggy is een deel van mij geworden sinds de verfilming van Scooby-Doo in 2002 en dat is eigenlijk altijd zo gebleven”, zegt Lilliard. “Ik kan daarom ook echt niet wachten om gasten te verwelkomen in de wereld van Mystery Inc. als hun persoonlijke Airbnb Host. Ik zal ze gegarandeerd een zomervakantie bezorgen die ze nooit zullen vergeten… monsters niet inbegrepen!”

Citroën en ELLE creëren chique C3 Limited Edition

Stoer en vrouwelijk, daar houden we van! De samenwerking tussen Citroën en ELLE krijgt een nieuw hoofdstuk met de nieuwe C3 ELLE Limited Edition. De ‘Since 1945 & forever’ signatuur is een verwijzing naar het eerste ELLE-nummer dat op 21 november 1945 verscheen. Het partnerschap tussen twee iconische Franse merken is ontstaan uit een gemeenschappelijke ambitie om aandacht te geven aan de belevingswereld van vrouwen. Mode, elegantie, welzijn en sociale kwesties staan daarin centraal.

“Al 77 jaar lang staat het merk ELLE aan de zijde van de vrouw en ondersteunt hen op elk gebied van hun leven door een exclusieve en ongeëvenaarde benadering van mode, schoonheid, cultuur en lifestyle. Dit partnership past in een filosofie die we delen met Citroën, namelijk alle vrouwen en hun elegantie voorop stellen en oog hebben voor hun gewoontes en hun dagelijkse leven,” zegt Sandrine Gay, Directeur van de ELLE Licence Collection. Binnenkort is deze speciale LE te bestellen. Ik wil er best een ritje in maken! Het is dat ik morgen al naar Parijs vertrek want dit had toch wel een idee geweest toch? ;-). Check voor meer info de site van Citroën.

Zomerbars in Antwerpen

Photo credits: © Walter Saenen

Ein-de-lijk laat de zon zich weer volledig zien! Dat betekent tijd voor blote benen, barbecues en zwoele nachten, maar ook voor een frisse cocktail op het terras van één van de vele gezellige zomerbars die Antwerpen te bieden heeft. Een prachtig uitzicht over de Schelde en genieten maar! Mocht je dat weekendje “Anvers” gepland hebben, zeker één (of meerdere) zomerbars bezoeken. Ben je een local, dan is het gewoon een fijne reminder ;-). Je kunt heerlijk vertoeven bij SommarBocadero, Kamyon of Bar Paniek. Voor het ultieme zomergevoel kan je onderuit zakken in een van de ligstoelen bij Bar Noord, terwijl de kids zich uitleven in de speeltuin of een van de waterfonteinen. Of ga langs bij Bar Chapel, een roze oase gelegen in een oude kapel met tuin. En er zullen zeker nog een aantal adresjes bijkomen, so stay tuned!

Een nieuw boek van Brain Balance expert Charlotte Labee

Charlotte Labee lanceert weer een nieuw boek. Ik heb haar vorige gelezen en dat vond ik al echt een fijnboek, ik ben benieuwd naar deze. Overprikkeld en gestresst, dat zijn we in onze maatschappij maar al te vaak. En dat is ook niet zo gek: de snelheid waarmee de wereld in de afgelopen 30 jaar is veranderd, ligt namelijk vele malen hogere dan de evolutie van je brein kan bijhouden.

Charlotte helpt je om symptomen van overprikkeling te herkennen en geeft concrete handvatten om je brein en leven weer in balans te krijgen. Ze laat zien hoe je door aan de slag te gaan met voeding, beweging, ontspanning en verbinding binnen 10 weken meer rust ervaart en je energie terugkrijgt. Het boek bevat: Inzichtelijke informatie over je brein en wat je nodig hebt, belangrijke en bruikbare theorie over overprikkeling, 10-wekenplan om alle kennis toe te passen en aanvullende opdrachten voor je brein via haar platform. Het boek Overprikkeld Brein is verkrijgbaar vanaf 28 juni. Bekijk het inkijkexemplaar.

Limoncello-infused bier E.V.I. is ontwikkeld i.s.m. Scheldebrouwerij en Spaghetteria

Frisse zomerse biertjes daar hou ik wel van, de combinatie van deze E.V.I. vind ik dus echt 1 om uit te testen! In 2021 vierde het Rotterdamse PR bureau MissPublicity (tevens in Antwerpen te vinden) haar 18e verjaardag en vierde dat met de lancering van een eigen biertje. In samenwerking met Scheldebrouwerij ontwikkelde oprichter en eigenaar Clarissa Sarah Slingerland een Belgisch witbier dat infused is met Limoncello, gemaakt door pastaketen Spaghetteria. E.V.I. is fris en fruitig met een tikkie van citrus. Strogeel qua kleur, kruidig qua geur. Omdat dit bier zo’n daverend succes was is er dit jaar een tweede batch gebrouwen en kun er ook deze zomer worden genoten van dit heerlijk verfrissende speciaalbier.

E.V.I. wordt verkocht bij de twee Spaghetteria locaties in Rotterdam en andere horecagelegenheden hebben inmiddels ook een aanvraag gedaan. Wil je zelf E.V.I. in huis hebben? Dat kan! Deze exclusieve witbiertjes zijn voor € 12,50 in feestelijke 6-pack te bestellen. Deze kun je afhalen op HQ in Rotterdam of ze sturen ze op, mail E.V.I. en dan komt het helemaal goed.

The “Get Local” Manhattan travel guide

Het is alweer een aardige tijd geleden sinda dat ik deze fabulous stad bezocht, het staat wel echt weer op mijn to-go lijstje. Wanneer ik nu een stad bezoek probeer ik echt naar nieuwe plekjes te zoeken waar de locals komen maar zeker ook de hotspots te bezoeken. Boekjes als deze zijn dus zeker een aanrader!

NYC & Company, New York City’s officiële verkeersbureau heeft het derde deel van de ‘Get local NYC’-campagne gelanceerd. Hierin wordt elke maand een van de stadsdelen van New York uitgelicht. Deze maand is dat het welbekende Manhattan. Geen bezoek aan New York is compleet zonder de wereldberoemde attracties van Manhattan langs te gaan. Hier vind je bijvoorbeeld het Empire State Building, Times Square, het Vrijheidsbeeld, Central Park, Rockefeller Center, en het 9/11 Memorial & Museum. Manhattan heeft veel meer te bieden dan een top 10-lijst. Geniet van dim sum in Chinatown, cappuccino en cannoli’s in Little Italy, of ontdek de nieuwste foodie hotspots in de Lower East Side. Neem een veerboot naar Governors Island of de tram naar Roosevelt Island. Ga op zoek naar een stukje Nederland en bewonder van Gogh’s ‘Sterrennacht’ in het Museum of Modern Art, of sta oog in oog met een T-Rex in het American Museum of Natural History. Ga je binnekort naar NY, deze wil je dus meeenemen. Kijk voor meer informatie op nycgo.com/Manhattan.

Have a Fabulous #SundayFunday! Liefs Heidi

Mocht je het gemist hebben, deze artikelen kwamen deze week online:

Annemarie Börlind Natural Suncare, Giveaway, Winactie, Natuurlijke zonnebrand, natuurlijke huidverzorging, Annemarie Börlind, Natural Suncare, Natuurlijke zonnebescherming, Is zonnebrand slecht voor je, Welke zonnebrand is wel goed voor je huid, Het Natuurhuis Antwerpen, Het Natuurhuis Merksem, Biologische winkel Antwerpen, Biologische zonnebrand, Vegan zonnebrand, Vegan suncare, Vegan huidverzorging, Vegan cosmetica

Een zalige zomerse winactie + review van Annemarie Börlind Natural Suncare, een fijne natuurlijke zonnebrandcrème.

Recept, Gevulde venkel, Paddenstoelenstoof, Paddenstoelen met appel, Glutenvrij recept, Vegetarisch recept, Slanke recepten, Koolhydraatarme recepten, Zomerse recepten, Recepten met venkel, Exotische paddenstoelen, Stoof van paddenstoelen, Oakfield Paddenstoelen, Oakfield Champignons,

Weer een nieuwe recept, een ‘slank’ en vegetarisch zomergerecht: Gevulde Venkel met Paddestoelenstoof en gebakken appel

Wil je volledig op de hoogte blijven van mijn artikelen en leuke nieuwtjes? Volg me op Instagram en of op Facebook.

(Visited 36 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Larissa jun 12, 2022 at 21:20

  Ik denk dat ik een met de bus naar de leuke terrasjes rijd en daar met een lekker drankie een goed boek ga lezen! Hihi

  Reply
  1. FabulousHeidi jun 21, 2022 at 16:16

   Haha heeeel goed plan! Ik doe met je mee 😀

   Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *