#SundayFunday | Christmas Edition 3

De dag voor maandag en laatste van het weekend, dag 7 van de week die beschreven wordt in liedjes als de fundag! Hier op de blog heb ik ‘m een poos geleden al ingeluid als vaste rubriek om dan ook 7x een toffe items te plaatsen van product tot aan een uitje en dan gewoon iets waar je blij van wordt! Iets wat ik heb gezien in de media/persberichten/magazines/winkel/etc. Deze week weer een speciale kerst editie, de laatste voor de kerst! Have a fabulous #SundayFunday | Christmas Edition 3.

Geef een Taste Club Box cadeau

Speciaal voor de wijnliefhebber (of gewoon lekker voor jezelf) heeft Taste Club voor deze kerst een prachtige selectie gemaakt van de mooiste wijnen. Of je nu gaat voor rood, wit of een mix, je ontvangt een mooie box met heerlijke wijnen.

Taste Club is hét wijnabonnement dat rekening houdt met jouw persoonlijke smaak. Op basis van onze online smaaktest weten we welke wijnen bij jou passen. Elke maand ontvang je een box van 3 of 6 wijnen uitgezocht op jouw smaakprofiel. In de box vind je bij elke wijn informatie over de wijnboer, smaakomschrijving en wijnspijs tips.

In deze decembermaand hebben ze extra ons best gedaan om dé ultieme box voor de feestdagen samen te stellen. Zo vind je mega goede wijnen met punten van (inter)nationale wijnpers in de box. Daarnaast ontvang je 4 recepten uit het nieuwe boek van het iconische, Amsterdamse restaurant Rijsel passend bij de wijnen. Je hoeft alleen de recepten te volgen en de wijnen te schenken, en je bent in 1 keer klaar voor de feestdagen. Met de december box van Taste Club heb je dus zorgeloze feestdagen!

••• Met de code “HEIDI20” ontvang je 20% korting op je eerste box •••

Voor meer info kijk op de site van Taste Club.

Wild Pine verwennerij voor onder de boom

Heerlijk om jezelf cadeau te geven deze kerst of die speciale iemand. The Bodyshop heeft voor de feestdagen de fijne de limited edition “Wild Pine” in haar collectie (verkrijgbaar t/m eind januari, zolang de voorraad strekt).

Wild Pine-assortiment is verrijkt met Community Fair Trade-ingrediënten zoals bijvoorbeeld de douchegel welke verrijkt met biologische aloë vera uit Mexico en de bodylotion, de crème biedt tot 72 uur huidverzachtende hydratatie en is gemengd met Community Fair Trade-sheaboter uit Ghana, waar The Bodyshop sinds 1994 meer dan 600 vrouwen heeft geholpen onafhankelijk te worden. Daarnaast helpen ze inheemse vrouwelijke boeren te ondersteunen die aan de rand van regenwouden leven. Zo draag jij ook nog ‘s een steentje bij, mooie kerstgedachte toch?

Voor meer info kijk op de site van The Bodyshop.

Warme vrolijke voetjes met GIVE A PON

Ergens moet ik bij het ontwerp heel erg aan mijn oma denken… omaatje heeft heel wat truien gebreid voor de ganse familie en wat altijd druk in de weer met de stokjes. Zij had dit soort slofjes en stiekem vind ik ze helemaal geweldig! Niet alleen moeders maar ook de kleine kunnen deze “vrolijkerds” aan de voetjes hangen.

De nieuwste pantoffel van GIVE A PON is onmiskenbaar een ontwerp van Lizzy van der Ligt. Lizzy ontwierp een pantoffel met drie vrolijke bloemen die symbool staan voor haar en haar twee kinderen. Voor Lizzy en Jagger het bekende pantoffel model van GIVE A PON en voor baby Suki een babysokje met gelijke pompon.

De pantoffels worden speciaal voor GIVE A PON met de hand gemaakt in Griekenland en zijn van 100% schapenwol. De babysokjes met pompon zijn een samenwerking met het Nederlandse merk Eiapopeia en zijn geheel van merinowol. De prijzen: volwassen pantoffels € 54,95, kinderpantoffels € 44,95, babysokje (newborn) € 24,95

GIVE A PON sloffen zijn verkrijgbaar bij diverse verkooppunten waaronder De Bijenkorf. Voor meer info kijk op de site van GIVE A PON

Met een stralende zoet huid het nieuwe jaar in

Ik heb een paar jaar geleden een cursus in honingmassage gevolgd, een techniek die ik toe paste om het lijf en het gezicht wat gelijk staat aan een bindweefselmassage. Pittig maar zeer goed voor de huid! Daarom wilde ik dit product zeker even uitlichten! Een suikermassage die je zelf kunt toepassen op je gezicht en lichaam! Hieronder vind je ook meteen het instructiefilmpje.

Het doel van een suikermassage is om het bindweefsel en daarmee de doorstroming van de huid op natuurlijke wijze te activeren zodat je een mooiere en egalere huid krijgt. Bloed- en lymfecirculatie wordt gestimuleerd zodat opgehoopt vocht en afvalstoffen worden uitgescheiden. De suikermassage werkt ook positief bij acne en een huid die uit balans is. Tegelijkertijd wordt de huideigen aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, waardoor je huid elastischer wordt en minder fijne lijntjes krijgt. De huid wordt zijdezacht met een egalere teint en een prachtige glow!

De plakkerigheid van de suiker wordt gebruikt om een ​​vacuüm op de huid te creëren. Je tilt de huid in golvende bewegingen met je vingers en handen van onder naar boven op. Klik hier voor een instructiefilmpje waarin je kunt zien hoe eenvoudig de suikermassage werkt en welk effect het heeft op mijn huid.

HEVI Sugaring Sugar Massage heeft een verkoopprijs van € 19,95 voor 200 gram. HEVI Sugaring producten zijn verkrijgbaar via ecomild.nl en schoonheidssalons.

Mix en match met kaas

Tijdens mijn persreis onlangs naar de mooie Franse Alpen (tegen de grens van Zwitserland) maakte ik kennis met de echte kaasfondue en raclette. Ik was al fan van kaasfonduen maar dit… dit was 2.0! Ik wil dit zo graag zelfs thuis ook maken en wat is er nou beter om dit met de kerst te doen! Goede kazen uitkiezen, smelten en dopen maar! Hieronder vind je tips welke kazen je bij elkaar kunt mixen en matchen.

Je fondue of raclette is zo goed als de kwaliteit van de kaas die je uitkiest. Om deze authentieke wintergerechten op tafel te zetten, zijn kwaliteitsvolle ingrediënten essentieel. Echte fijnproevers zweren voor raclette bij Raclette du Valais AOP, maar als je buiten de gebaande paden durft te treden (zonder de Zwitserse terroir te verlaten), kan je ook kiezen voor een lekker romige Vacherin Fribourgeois AOP of een sterk smakende Appenzeller®. Voor fondue kennen we allemaal de klassieke fondue Moitié-Moitié op basis van Le Gruyère AOP en Vacherin Fribourgeois AOP – twee kazen die je ook afzonderlijk tot fondue kan smelten. Maar in Zwitserland vinden we veel regionale verschillen die ons inspiratie bieden voor een nét iets andere fondue.

Zo maken ze in Centraal-Zwitserland fondue van Emmentaler AOP, Le Gruyère AOP Réserve en Sbrinz AOP. In Le Valais durven ze zelfs tomaat in hun fondue te mengen en gebruiken ze een mix van zowel Raclette du Valais AOP als Le Gruyère AOP. In het Oosten wordt er dan weer Appenzeller® gemengd met Zwitserse Tilsiter en een flinke scheut lokale cider!

Op de site Kaas uit Zwitserland vind je alle informatie, tips en natuurlijk de beste kazen voor je fondue of raclette terug.

Warmpjes de kerstdagen door met een Poncho

Hoe ideaal, een heerlijke warme poncho voor op de bank, buiten met een glas glühwein of achter de computer. Ik zit maar steeds met een dik vest en dekentje te klieren maar dit is toch ideaal? Weer een toffe tip voor onder de boom en in vele kleuren verkrijgbaar.

De nieuwe fleece poncho van MOODiT houdt je lekker warm deze winter. Je trekt hem makkelijk aan voor een avondje knus op de sofa of samen rond de kerstboom. Ideaal ook voor thuiswerkers die behaaglijk en met de handen vrij voor de computer willen zitten. De poncho heeft een zachte, fluffy kraag waardoor je hals en nek lekker warm blijven. Een en al draagcomfort dus.

De poncho heeft geen mouwen wat zorgt voor veel bewegingsvrijheid. Zo heb je je handen vrij voor allerlei klusjes in en rondom huis. Hij is geschikt voor de hele familie: uniseks, unisize en voor elke leeftijd. MOODiT is voor iedereen, maar vooral voor jou. Een warm kerstcadeau voor iedereen die je lief is.

De poncho is ook een modieus accessoire over trui of jas en is verkrijgbaar in 12 trendy kleuren. Voor elk wat wils dus. In 2023 komen er zelfs nog enkele kleuren bij. Laat je deze herfst en winter omarmen door de warmte van de zachte fleece poncho’s van MOODiT, voor de hele familie.

De verkoopprijs voor de MOODiT fleece poncho is €39,95. Voor meer informatie en kleuren check je de site MOODiT.

Dubbele airfryer voor dubbel gemak en dubbel plezier

Ik ben groooooot fan van de Airfryer! Ik bak er zelfs cakes in (supersnel ook). We hadden het er laatst zo over, wat als je frietjes en snacks tegelijk wilt frituren? En tadaaaa daar is Inventum met een dubbele! Hoe handig!

Als je snacks en frietjes tegelijk wilt serveren is het handig als je ze tegelijk kunt bakken. Alleen al daarvoor is de Dubbele Airfryer GF800HLD van Inventum ideaal. Hij heeft twee aparte manden van elk 4 liter die zijn te koppelen via Dual Cook zodat je één grote airfryer hebt voor meerdere gerechten.

Met de Sync-functie kun je elke mand ook apart instellen. Wil je dat de inhoud van beide manden tegelijkertijd klaar is, ongeacht het verschil in bereidingstijd, dan kies je voor dezelfde eindtijd. De gerechten zijn dan tegelijk klaar.

In deze heteluchtfriteuse met 2 manden van elk 4 liter inhoud kun je ongeveer 1600 gram frites tegelijk bakken. Hij heeft maar liefst 8 verschillende kookprogramma’s en is eenvoudig te bedienen met tiptoetsen op een digitaal display. De airfryer is gemakkelijk schoon te maken: je kunt de frituurmanden en inlegroosters met antiaanbaklaag gewoon in de vaatwasser zetten.

De Inventum GF800HLD Dubbele Airfryer is verkrijgbaar bij elektronicaspeciaalzaken en webshops. Consumentenadviesprijs € 149,99 . Op de site van Inventum vind je alle informatie.

Bacardi Ochio, Bacardi 8, Tabel of ochio,

Check ook zeker even de eerste editie en tweede editie van de kerst special!

Ben je opzoek naar lekkere recepten, uitjes, filmtips, DIY of decoratie voor de kerst? Check zeker mijn kerst artikelen.

(Visited 129 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *