Winnen! Perris Vanille De Tahiti Parfum

Nog niet zolang geleden was ik aanwezig bij een heerlijk event van Prestige Cosmetics om daar kennis te maken met onder andere de heerlijke parfums van het high-end merk Perris Monte Carlo. Ik was opslag verliefd op deze pure geuren! Luxe weelderige geuren die ruiken zoals een parfum feitelijk hoort te ruiken. Ze zijn dan ook perfect om te “layeren” maar deze fijne parfum wil je gewoon zo puur dragen. Alsof je een wandelend zoet vanillestokje bent, té lekker! Ik mag een fles van 100 ml à € 150,- weggeven, hoe tof is dat! Eigenlijk een “After Birthday” winactie maar aangezien het bijna Valentijn is… is deze verleidelijke parfu ook wel heel toepasselijk. Winnen! Perris Vanille De Tahiti Parfum

Vanille De Tahiti, Perris Monte Carlo, Perris Parfum, Vanille parfum, Luxe parfums, High End Parfum merk, Beste parfummerken, Parfumhuis Perris, Parfum met vanille, Zoete parfums, Winactie, Parfum winnen,

Over de parfum Perris Vanilla de Tahiti

“Toen Paul Gauguin Frankrijk ontvluchtte op zoek naar een aards paradijs in Frans-Polynesië, moet hij naast de oogverblindende lokale kleuren deze orchidee-achtige plant en zijn lange zaaddozen zijn tegengekomen. Donker, plakkerig, delicaat geparfumeerd…” [reisnotities]

De vanilleplant komt oorspronkelijk uit Midden-Amerika en behoort tot de orchideeënfamilie. Het was een populair afrodisiacum in Mexico. In Peru en Ecuador smeerden vrouwen het als balsem onder hun armen. Vanilla Tahitensis is de kostbaarste van de vele soorten vanille.

Toen we besloten om een ​​unieke, eigentijdse vanillegeur te creëren, was dat onze enige keuze. Ook in botanisch opzicht is het uniek. De vrucht rijpt aan de plant zonder tussenkomst van de mens en ontwikkelt spontaan zijn warme, zoete, exotische tonen.

We gebruikten ook een innovatief, modern proces dat bekend staat als superkritische CO 2 , waardoor de grootst mogelijke zuiverheid wordt gegarandeerd en alle aromatische nuances behouden blijven. Vanille de Tahiti is een ode aan het exotisme, aan de onrust die ons doet dromen van hemelse oorden waar geluk heerst. Krachtig en bedwelmend, met romige, subtiel zoete tonen, verrijkt met bloemige accenten van Ylang Ylang en Champaca, hints van Amber en Musk en een basis van sandelhout.

Hoofd: Absoluut van Ylang Ylang, Absoluut van Champaca.
Hart: Vanille van Tahiti CO2
Basis: Amber, Sandelhout, Muskus

Vanille De Tahiti, Perris Monte Carlo, Perris Parfum, Vanille parfum, Luxe parfums, High End Parfum merk, Beste parfummerken, Parfumhuis Perris, Parfum met vanille, Zoete parfums, Winactie, Parfum winnen,

Ik word zo vrolijk van deze Vanilla De Tahiti! As je van zoet en vanille houd dan wil je deze simpelweg in je collectie! Het valt me op dat je eigenlijk weinig nodig hebt want de geur is krachtig. Nu heb ik al wat meer mogen testen van het mooie merk en de Essence De Patchouli staat ook nog op mijn verlanglijstje (ok uiteraard wel meer) net als enkele huidverzorging producten van Perris Swiss Laboratory.

Wil je meer informatie over het merk zelf en hun achtergrond en uiteraard de grote collectie parfums, bekijk dan zeker de website. Uiteraard ga ik je in een ander artikel nog meer over dit mooie parfumhuis vertellen over dit unieke en pure merk.

Winnen! Perris Vanille De Tahiti Parfum

Vanille De Tahiti, Perris Monte Carlo, Perris Parfum, Vanille parfum, Luxe parfums, High End Parfum merk, Beste parfummerken, Parfumhuis Perris, Parfum met vanille, Zoete parfums, Winactie, Parfum winnen,

De Winactie

Ik mag een heerlijke fles van deze Perris Monte Carlo “Vanilla De Tahiti” ter waarde van €150,- weggeven!

Wat moet je er voor doen:

  • Like de foto op mijn Instagram pagina heidiantwerp_new en laat een reactie achter dat je meedoet.
  • Wordt gewaardeerd: volg mijn pagina en de pagina van prestigecosmeticsbenelux op instagram.
  • Delen = lief!
  • Geen Instagram maar wel Facebook, doorloop dan dezelfde stappen op fabulousfeelingblog.

Deze winactie loopt deze t/m 19 februari 2023. Succes!

Heb jij al eens van het mooie merk gehoord? Liefs Heidi

(Visited 55 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *