Disclaimer

Reviews

Op Fabulous Feeling Blog verschijnen regelmatig reviews (artikelen waarin ik producten, diensten of restaurants test en mijn mening erover geef). Ik geef in deze reviews altijd mijn eerlijke en persoonlijke mening. Veel koop en betaal ik zelf, maar ik krijg ook producten opgestuurd van merken en pr-bureaus. Of ik een product zelf koop of krijg, maakt geen verschil in de uiteindelijke review die ik schrijf. Die is altijd eerlijk, oprecht en mijn persoonlijke mening.

Copyright

Op de inhoud van de website die je nu bezoekt (www.fabulousfeelingblog.nl) berust copyright. Alle teksten en foto’s zijn door mij gemaakt en geschreven en hierdoor mijn eigendom tenzij anders aangegeven. Het gebruiken van mijn foto’s en/of tekst is wettelijk niet toegestaan zonder mijn schriftelijke toestemming hiertoe.

Wil je bijvoorbeeld een recept graag plaatsen op je eigen website, plaats dan altijd een link naar Fabulous Feeling Blog en herschrijf het artikel zoveel mogelijk in je eigen woorden. Ik zou het ook op prijs stellen als je mij hiervan op de hoogte brengt. Het kopiëren van tekst is nimmer toegestaan.

Het is alleen toegestaan foto’s te gebruiken wanneer je een duidelijke link vermeldt én hiervoor vooraf schriftelijk toestemming hebt ontvangen.

De artikelen op deze website worden met de grootste zorg samengesteld. Indien deze desondanks onverhoopt toch feitelijke onjuistheden bevatten, kunnen er geen rechten worden ontleend aan de inhoud.

Affiliated links

Soms maak ik in blogposts gebruik van affiliate links. Door via de links te bestellen ondersteun je kosteloos mijn blog. Bedankt voor je begrip.

(Visited 245 times, 1 visits today)